For meg er Tyrkia interessant - ettersom av alliansen Gog og Magog i Hesekiel 38 og 39 - så blir Tyrkia nevnt - Steve Cioccolanti sier:

".....Mesjak er en region og ett folk i Tyrkia.  Tubal er GeorgiaPersia er IranEtiopia var ett stort rike i Bibelen – og referer mer til landet SudanPut er LibyaGomer og Togarmah er begge en del av Tyrkia...." hentet fra Gog og Magog - deltagerne i 3 verdenskrig er avslørt

Du må huske på at all grusomhet, tortur, voldtekt og mord som Tyrkia har gjennomført, vil måtte de stå til ansvar for - spørsmålet er om deres endelige dom kommer ved Gog og Magog krigen, da Bibelen sier:

"*Og jeg vil kalle på sverdet mot ham på alle mine fjell, sier Herren Herren. Den enes sverd skal vendes mot den andre. Og de skal kjenne at jeg er Herren. Jeg vil gå i rette med ham med pest og med blod, og med et skyllregn og haglsteiner. Ild og svovel vil jeg la regne ned over ham og hans skarer og over de mange folkeslag som er med ham. Og jeg vil åpenbare min storhet og min hellighet og gi meg til kjenne for mange folks øyne, og de skal kjenne at jeg er Herren." Esek 38:21-23

Dette er en dom over alliansen, så fler enn tyrkia vil lide. Og idag så ser vi en mulig allianse mellom Tyrkia, Syria, Iran, Hizbollah, Hamas og Russland. Men det er ikke sikkert at alle disse er med når de går til angrep på Israel.

Uansett - jeg vil vise til en serie fra Document - for å se hvilken balast og fortid Tyrkia har - i sine grusomme overgrep mot grekere og andre - deres ødeleggelse på Israels fjell, er bare slutten på deres onde planer og tanker - som har gjenoppstått via Erdogan:

Erdogan til grekerne: – En natt kommer vi og tar dere

Erdogan truer med å angripe Hellas: – En natt kommer vi og tar dere. Foto: Wikimedia Commons

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogans retorikk overfor sin Nato-allierte nabo Hellas hardner til. Lørdag truet han med «plutselig en natt» å angripe øyer i Egeerhavet hvor det er opprettet militærbaser – samme retorikk som han har brukt foran angrep på kurdere i Irak og Syria.

Presidenten oppfordret grekerne til å lære av historien hvor «høy prisen» er for å fremmedgjøre Ankara. Det er den mest direkte trusselen om krig som det siste århundre er utstedt av Tyrkia mot naboen Hellas – og det mot et annet medlem av den USA-ledede Nato-alliansen.

Erdogan har rikelig historisk ballast når han truer grekerne med folkemord - Del I

Folkemordet på armenerne. Mor med sine fem barn. Foto: Maria Jacobsen, dagbok 1907-1919, Kharput-Turkey, Wikimedia Commons

Hva hadde skjedd om en hvilken som helst tysk politiker – enn si den tyske kansleren – idag hadde truet jødene med å «komme og ta dem» og minnet dem om Krystallnatten:

– Pass dere, en natt kommer vi og tar dere. Husk Krystallnatten

Det er – satt på spissen – nettopp det Erdogan gjorde overfor grekerne da han for noen uker siden truet med en natt å komme og ta dem:

– Glem aldri Izmir, vi kan plutselig komme en natt. 

Hva hadde skjedd om tyskerne arrangerte folkefest på årsdagen for Krystallnatten?

Det er hva tyrkerne nettopp gjorde i Izmir da de feiret «frigjøringen» fra grekerne. 

Hundre år siden folkemordet i Smyrna

Det er denne september hundre år siden tyrkernes folkemord på grekerne i Smyrna. En liten oppdatering kan sette Erdogans uttalelser i historisk perspektiv.

Folkemordet på ikke-muslimer i Tyrkia. Del II:

Osmanske soldater geleider armenske menn fra Kharput til henrettelse utenfor byen, mars 1915–juni 1915. Wikimedia Commons

Annen del av vår serie om tyrkernes folkemord på kristne, tar for seg armenernes ublide skjebne i Det osmanske rike.

Det osmanske rike hadde sin storhetstid i det 16. århundre mens det i det nittende århundre var i alvorlig tilbakegang. Imperiet hadde ved første verdenskrigs utbrudd i 1914 mistet nesten alle sine territorier i Europa og Afrika. 

Nedgangen skapte et enormt internt politisk og økonomisk press og en likeså enorm polarisering av samfunnet. Armenerne ønsket å delta i styret av landet og det vakte frykt og mistenksomhet blant muslimene for rikets «tyrkiske renhet». De hadde aldri tenkt tanken at makten kunne deles med noen minoritet.

Tragedien begynte i 1894–1896. Under sultan Abdulhamit II (1876–1909) ble en rekke massakrer utløst med tanke på å dempe armeneres politiske forventninger.

Abdulhamid IIs frykt for rikets integritet kom til å koste omkring 200 000 armenere livet. Tyrkiske landsbyboere, embedsmenn, politimenn, soldater og kurdere deltok i drapsbølgen. Tusenvis av armenske kvinner ble voldtatt – eller bortført og voldtatt – drept – eller tvangskonvertert og slavebundet i tyrkiske hjem.

Amerikanske misjonærer rapporterte i 1896 fra den lille byen Palu i den østre delen av Tyrkia:

Folkemordet på ikke-muslimer i Tyrkia. Del III: Grekerne

Doomed Smyrna 14-9-22. Foto: Wikimedia Commons

Da Konstantinopel falt i 1453 kom det meste av Hellas under osmansk styre. Hellas ble igjen selvstendig etter Den greske frihetskrig (1821–1829) da Konstantinopeltraktaten ble undertegnet i 1832. 

Fiendskapet mellom de to landene har avstedkommet mangt et sverdslag. Under Den greske frihetskrig gjorde bøndene på Peloponnes opprør mot tyrkerne i 1821. Med spader, høygafler og økser angrep de soldatene, handelsfolkene, godseierne og embedsmennene og deres familier. Mer enn 30 000 tyrkere ble drept.

Sultan Mahmoud II ga i april 1822 ordre om at alle menn over 12, alle kvinner over 40 og alle barn under to år på øya Khíos skulle drepes. Bare 900 av 120 000 innbyggere var igjen etter utrenskningen. 

Med Konstantinopeltraktaten tilfalt kyststripen nord i Egeerhavet frem til Svartehavet Hellas. Det samme gjorde øyene i Egeerhavet samt Ionia i dagens Tyrkia hvor den gamle greske bystaten Smyrna ligger.

Smyrna ble grunnlagt 1100 år før Kristus. Byens dramatiske historie inkluderer erobringer og gjenerobringer, branner og naturkatastrofer. 

Katastrofen i Smyrna

Folkemordet på ikke-muslimer i Tyrkia. Del IV: Assyrerne

Assyrerne er et opprinnelig folk i Irak, Tyrkia, Iran, Syria og Libanon. Deres historie strekker seg 7000 år bakover i tid.

Dagens assyrere er etterkommere av det gamle assyriske rike, en av de tidligste sivilisasjoner i Mesopotamia. Deres språk er en utløper av arameisk, det språk Jesus Kristus talte. De var også blant de første som konverterte til kristendommen.

Det mørkeste kapittel i assyrernes historie

Det tyvende århundre skulle bli det mørkeste kapittel i assyrernes historie. De få millioner som hadde motstått årtuseners smeltningsprosesser og forblitt et homogent folk i sine forfedres hjemland, ble av det osmanske imperium utsatt for en av menneskehetens histories verste nedslaktninger.

De første angrepene kom i 1842. Nye blodbad i 1895–1896 kostet 55 000 assyrere livet og ytterligere 100 000 ble tvangs-osmanisert. Anslagsvis 100 000 kvinner og barn ble tvunget inn i tyrkiske haremer.

I midten av 1915 gikk hærføreren Djevdet Bey med Kasap Taburu – «Slakterbataljonen» – inn i byene Bitlis og Siirt med 8000 soldater og massakrerte armenere og nesten 55 000 assyriske sivile i tredve landsbyer (tallene spriker noe). 

«Ryddet» for kristne ved «eliminering»

Også folkemord i Øst-Europa

Vi vet at Tyrkia er endel av Islam - og det er ikke bare grekere de har utført folkemord mot - men også mot Øst-Europeere - hvor man stablet hodeskallene i hauger - og solgte slaver for slikk og ingenting i Tyrkia. 

Hvorfor vil ikke østeuroperene ha muslimer?

En av verdens fremmeste islam-kjennere, Raymond Ibrahim, har dykket ned i historien og har funnet en forklaring, nemlig at folkene øst- og sydøst for Tyskland har dårlige erfaringer med muhamedansk herredømme.

I 1438 beskrev en kristen øyevitne konsekvensene: Overalt, hvor de hellige krigere dro frem, lagde de et fjell av kristne hoder (Oa: de hogde av hodet og samlet det i en haug - halshugging er en spesialitet innen Islam).

I Ungarn blev 300.000 tatt som slaver på noen få dager.

Fra Litauen forteller en øyevitne i 1630, hvordan Muhameds krigere kastrerte mennene og skar deres ører og neser av.

Barn gikk for småpenger på de muslimske slavemarkedene.

Ibrahim er så vennlig å sitere en artikkel fra 2015, som jeg var medforfatter til, og som dokumenterte, at antall svenske voldtekter har vokst med 1.472 prosent, siden riksdagen enstemmig beslutt å gjøre Sverige multikulturelt.

Lars Hedegaard

Leksjoner fra fortiden: Hvorfor østeuropeiske nasjoner avviser muslimske innvandrere

Raymond Ibrahim

(Redaktørens notat: Alle sitater og historiske fakta som fremgår av den følgende artikkelen er dokumentert i forfatterens nye bok, Sword og Scimitar (Sverd og Halvmåne Sverd):Fourteen Centuries of War between Islam and the West (14 århundre med krig mellom Islam og Vesten).

Hva er den sterke forskjellen mellom hvordan vestlige og østeuropeiske nasjoner reagerer på muslimske innvandrere? Den førstnevnte - inkludert Storbritannia, Tyskland og Skandinavia - har vært imøtekommende, mens sistnevnte - inkludert Polen, Ungarn og Tsjekkoslovakia - har ikke hatt det, og det er ganske voldsomt.

Svaret, som kan overraske noen, dreier seg om bevissthet om regional historie: Østeuropeiske nasjoner har en lang og intim historie med islam, og dermed forstår religionen bedre enn vesteuropeiske nasjoner.

Islams erobringer og drapstørst også i Øst-Asia

Tyrkia er bare endel av ett større ønske om ett verdensomspennende kalifat - mens vi snakker om multikultur, snakker Islam om å gjøre om Norge til ett Kalifat - ja hele Europa. Vi tenkjer at vi er snille mot imigrantene (som ofte drar hjem på ferie på de landene de har "flyktet" fra), men de tenker på å misjonere oss med sverd - og at alt som kommer fra NAV, våre skattepenger, er gitt av Allah - så de viser ingen takknemlighet ovenfor oss eller Norge som stat - unntaket er de muslimer som har flyktet fra Islam, men den norske stat liker ikke konvertitter som forteller sannheten om Islam - de er endel av "rasist" pakken mydighetene og Media har kokt opp sammen.

En god venn av meg, hans sønn kjører taxi i Oslo. En dag kjørte han en Imam fra Gardermoen til Oslo - mens de snakket, så kom plutselig denne imamaen med en overraskende utsagn, som satte denne sjåføren helt ut: "Når vi blir mange nok, skal vi ta dere".

Da er det overraskende at norske myndigheter bare forfølger alle som dokumenterer alt hva Islam sier og alt hva de står for - akkurat som de ønsker at det skal bli ett Kalifat, og stempler oss alle andre som "rasister", "Fremmedhatere" - hvor man ikke en gang får gråte over at ens datter har blitt voldtatt som 12 åring, hvor straff er så godt som utelukket. Og i fremtiden, om Islam vil ta over - og de som nekter å underordne seg Islam - vil få samme skjebne i artiklene jeg har delt - men også i denne artikkelen jeg vil dele.

arabiske, tyrkiske, mughalske og afghanske okkupasjonsstyrker

Men Tyrkia var også, sammen med arabiske, mughalske og afganske okkupasjonsstyrker i tidligere tider - fra ca 632 e.Kr. og ca 800 å fremmover - på krig mot India - hvor ca 80 til 100 millioner indere ble rett og slett slaktet - eller drept. Torturen, voldtekten, volden er ubeskrivelig, men ganske så normalt i flere muslimske land selv idag. Derfor var det få muslimer som protesterte mot IS - ettersom de ettelevde sin krig på samme måte som selv Muhammes startet med - som røver og krigsherre - og drapsmann.

Denne doumentasjonen her vil du nok aldri få se i MSM. De snakker knapt om massedrapene på Armeenerne - enda det er historisk bevist - og aller minst om massedrapene i Øst-Europa. Det er meningen at du skal være ukyndig og utvitende - jeg er også redd for at det var også denne naviviteten som norsk medier sto for - gjorde at 2 jenter døde i Marokko - ved at de trodde at Islam var ufarlig - de døde på en bestalisk måte - som er lignende den Islam sto for i gammel tid - men også i nyere tid.

 Rundt regnet døde 100 millioner indere på noen 100 år - du kan lese dokumentasjonen her - som heller du aldri vil få lese i MSM.

Historie og fakta: Verdens største Holocaust i historien blir formelt hvitvasket ut av historien

Forske og studere virkningen av islam og jihad på verden, har vi kommet til den konklusjon at India i dag ikke lever under sin egen autentiske hinduistisk kultur. Landet er dypt forurenset av islam. 

Hinduismen vi ser i dag har formet den dagens India er i utgangspunktet Islam snarere enn Hindu. Problemene i landet som har satt India på kartet for ulike skaleringer av menneskerettighetsbrudd, med undertrykkelse og misbruk av kvinner, menneskelig slaveri aktiv, voldtektsbølger, incest, obsessive beskjedenhet, og mange av de egenskapene som finnes i islamsk kultur, er en vane som har holdt seg fra muslimsk okkupasjon.

Før muslimsk tilstedeværelse i landets historie vil du finne at India var et annerledes samfunn. Kvinner var barbrystet og folk hadde hinduismen som forbilde, som betyr at vold var forbudt, og de var vegetarianer. Selv om kvinnene hadde nakne overkropper, så synes det ikke å være noen historiske bevis for voldtekt å være ett stort probleme i landet på den tiden. Det ble ansett som en stor forbrytelse å drepe et dyr i hinduismen og spise kjøtt av dyr var strengt forbudt. I dag er i utgangspunktet 90% av befolkningen kjøttetere, og de kjøper hovedsakelig halal kjøtt fra muslimske slaktere.

Vi kan finne noen spor av tilsvarende restriksjoner på å drepe dyr, for eksempel fra Egypt under romertiden. I en dokumentar fra før-islamsk Egypt, historikerne har funnet et juridisk dokument som beskriver straffen for en romersk soldat, som ved et uhell hadde kjørt over og drept en katt med sin vogn. Han ble dømt til døden. 

Selv den dag i dag, koptere i Egypt og noen andre deler av Midt-Østen konsumerer ikke kjøtt i en periode på 260 dager i året. Det mest distinkte trekket i islam er grusomheten mot dyr. Det samme grusomheten og barbariet som blir brukt mot dyr, er det samme i halal slaktingen, blir også brukt mot mennesker i jihad. Det er mulig at selv Kosher slakting blant jødene er under en dyp innflytelse av islam, og kan ikke ha vært utbredt i før-islamsk tid. Det ville være ganske vanskelig å holde fast på det, fordi jødene mistet sitt hjemland og var statsløs i århundrer, slik at de ble influert/påvirket av mange regioner.

Dette er bare ett eksempel på en drastisk endring som forvandlet India til en mini-versjon av Arabia. Folkemordet mot hinduene i India utført av arabiske, tyrkiske, Mughal og afghanske okkupasjonsmakten på en periode over 800 år er ennå formelt ukjent for verden

Den eneste lignende folkemord i nyere tid var det jødiske folk i hendene på nazistene.

Del denne siden