Ukraina Profetisk - og de 4 rytterne og dens vindretninger

Jeg har skrevet noen artikler om krigen i Ukraina på www.korsfestet.wordpress.com - og jeg skjønner at det finnes mye løgner rundt krigen. Siden media begynte å lyve på Trump, skjulte sannheten om laptoppen til Hunter Biden og drev aktivt med å hjernevasket folk rundt den farlige mRNA vaksinen - og så mye annet - så tenker jeg at det meste de skriver om Ukraina - ikke er sant. Russland gikk ikke inn i Ukraina for moro skyld, eller for å få mer land. Tross alt har de mest land på hele jorden - og Ukriana er det største landet i Europa, etter Russland. Så her er alternativ informasjon - fra en krigsjournalist:

Det andre jeg vil påpeke - sånn profetisk - er at akkurat som Gud brukte den krigerske Nebukadnesar for å utføre dom over mange land, pga ondskapen - også over Judea, og Jerusalem, landet og byen Gud hadde utvalgt - så tror jeg også at Gud reiser opp Putin eller Russland for å utføre dommer. Ukraina har mye ondskap både i fortid - og nåtid. Du kan lese hva Steve Cioccolanti skriver:

Også bønnemannen og Guds offiser Lars Enarson har noe å si om Ukraina:

De 4 rytternes vindretninger

Jeg kan snakke litt om de ulike rytterne, iallefall de 3 første. Den siste hesten og rytteren er jeg noe usikker på - enda - den som egentlig er grønn, Islams farger.

Først pratet jeg om at Antikristens Ånd kom fra Vest - fra Jerusalem - basert på vindretningene til hestene i Sakarja 6 - som har like farger som hestene i Åpenbaringen 6. Vi kan lese først fra en engelsk bibeloversettelse:

"These are the four spirits of heaven, going out from standing in the presence of the Lord og the whole world. The one with the black horses is going toward the north country, the one with the white horses toward the west, ant the one with the dappled horses toward the south". Sakarja 6.

 Oversatt «Engelen svarte: Dette er himmelens fire vinder, som nå farer ut etter at de har fremstilt seg for all jordens herre.  Vognen som er forspent med de svarte hestene, dro ut mot Nordens land, og de hvite dro ut mot Vest. De flekkete hestene dro ut mot Sydens land.» Sak 6:5-6.

Jerusalem er alltid hovdpunktet for de fleste bibelske profetiene - så vindretningene går derfra.

Antikristens ånd oppsto fra Vest, spesielt da Obama ble president. På det politiske området, så var eller er det ingen som var mer influert av den ånden enn han. Dessuten fikk han fredspris - som er veldig profetisk - som Ordet sier:

"Når de sier: Fred og ingen fare! – da kommer en brå undergang over dem. Den kommer som veer over en kvinne som skal føde, og de skal slett ikke slippe unna.1Tess 5:3

Fredssamtaler rundt Israel, som spesielt har blitt fremmet av de okkulte kreftene i USA - er egentlig ingen annen måte enn å forsvake landet Israel, og forsøke å ødelegge det:

"De leger mitt folks skade på lettferdig vis, idet de sier: Fred! Fred! Og det er ingen fred." Jer 6:14

Bibelen definerer bare indre fred som noe godt - fordi om det kommer innenfra, så vil det også påvirke det utenfor. Men freden som verden snakker om - er kun for å bedøve massene med søte ord - så de ikke skjønner at de lader opp til krig. Og det er nettopp det fredsprisen til Obama betyr.

Og handelsmennene som beskrives i Åp. 18:23 - er også de som har fremmet Obama i posisjon - og som har veltet om hele USA - til å bli mer og mer lignende en kommunistisk enhet. Bibelen sier:

"......For dine kjøpmenn var jordens stormenn, og alle folk ble ført vill ved din trolldom.'" Åp 18:23

Kjøpmennene har jeg beskrevet i denne artikkelen:

Men også artiklen om Bush dynastien kan være interessant:

Bush 1      Bush 2     Bush 3     Bush 4

Spesielt artikkel Bush 2 - er interessant, fordi kjøpmennene forsøkte å gjøre ett kupp mot den amerikanske presidenten rundt 1934, for å gjøre landet noe som lignet nazismen - men ble stoppet da. En av foregangsmennene var Prescott Bush - far og bestefar til begge Bush presidentene.

Så den første rytteren er Antikristens ånd - og i kjølevannet av Obama - så kom Corona, som kan virke som er en direkte beskrivelse av nettopp Covid 19. Her kan du lese hva Steve Cioccolanti sier om dette:

Jeg har sagt at krigen i Ukraina kan ha med den røde rytteren som rir - i Åp. 6, som tar bort freden fra jorden. Det kan være riktige - men kan også være feil. Den røde rytteren beskriver en hendelse - som gir ufred mer enn bare på en plass - altså å ta bort freden fra jorden:

"Og en annen hest dro ut, som var rød. Han som satt på den, ble det gitt å ta freden bort fra jorden, så de skulle slakte hverandre. Og det ble gitt ham et stort sverd." Åp 6:4

Men det er viktig å se - om man ser på kartet, at fra Jerusalem - så er rytteren som rir i nord, svart - altså knappet på mat og matforsyninger - som kan passe bra, med tanke på at Russland og Ukraina er de 2 landene som eksponterer mest av mange ting - som grunnleggende ting som hvete - solsikkeolje mm. Og mange nasjoner merker allerede knappheten og at prisene øker:

"Da Lammet åpnet det tredje seglet, hørte jeg det tredje livsvesen si: Kom! Og jeg så – og se: En svart hest, og han som satt på den, hadde en vekt i hånden. Og jeg hørte likesom en røst midt iblant de fire livsvesener, og den sa: Et mål hvete for en denar, og tre mål bygg for en denar. Men oljen og vinen skal du ikke skade." Åp 6:5-6

Et mål betyr at noe er utmålt til hver enkelt - og en denar er en dagslønn. Det kan passe bra med prisene som nå går rett i været - spesielt på energi som strøm og drivstoff - men matvareprisene øker også, i takt med energien blir dyrere - og at det blir knapphet på varene.

Den røde hesten, peker mot øst - fra Jerusalem - og da tenker jeg Kina - og muligens en konflikt/krig om Taiwan. En profet som sto frem på kanal 10 for en kort stund siden, som en kristen bror sa var troverdig - sa at verdenskrigen vil starte med Kina - ikke Russland:

"Og en annen hest dro ut, som var rød. Han som satt på den, ble det gitt å ta freden bort fra jorden, så de skulle slakte hverandre. Og det ble gitt ham et stort sverd.Åp 6:4

Vi får se - hva som skjer - og vi følger med!

Under tar jeg med noen artikler - som kan være interessante - rundt Ukraina krigen!

Ukraina – en smeltedigel av konfrontasjon og ondskap – og hvem er Stepan Bandera?

Hva er egentlig Ukraina? Det er jo en krig der, og massehysteriet, og tvangen for at du skal blindt støtte Ukraina, ved å hate Russland og Russere, er dominerende. Bilder sier mer enn ord – men jeg har lært av eks. min tid på Livets Ord, hvordan journalister kunne forfalske en stemning, ved å lage de «riktige» bildene – og ta hele møtet ut av sammenhengen. Journalister vet om makten sin – og bruker den mot deg. Så jeg leste denne kommentaren fra Paul Steigan:

Først var jeg noe kritisk til artikkelen – tenkte han var kommunist. Jeg liker Steigan, for han er iallefall en ærlig kommunist (men også kunnskapsrik og ser mange ting av skjevhetene i samfunnet) – i motsetning til de fleste andre journalister i dette landet, som lyver så de tror det selv. Men så tittet jeg litt på denne videon, som Steigan delte i samme artikkel:

Jeg ble full av sorg, da jeg ser selv tenåringsjenter går opp med Heil hilsen – altså nazistisk inspirert hilsen. Kan fortidens massakre av 1,5 millioner jøder i Ukraina, først og fremst utført av de tyske nazistene, men også støttet av mange av lokalbefolkningen, være en tung arv som gjør at de aldri helt klarer å løsrive seg fra tidligere synder? – bare se dette bildet, uten at det finnes noen skam over dette blant de offisielle myndighetene:

Fra youTube filmen: – Sieg Heil

23 juli 2022 – Hvor korrupt er Ukrainas president Volodymyr Zelensky?

Før den russiske invasjonen knyttet CIA ham til en oligark så skitten og så sumpaktig i «betydelig korrupsjon» at utenriksdepartementet forbød ham å komme inn i USA.

Men nå skildrer CIA-propaganda Zelensky som edlere enn Winston Churchill og helligere enn mor Theresa.

Kan den virkelige Volodymyr Zelensky vennligst komme frem?

I 2019 rapporterte det CIA-drevne Radio Free Europe om den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskys tilknytning til Ihor Kholomoisky, en ukrainsk oligark som utenriksdepartementet forbød å komme inn i USA i mars 2021 på grunn av hans «betydelige korrupsjon». Se videorapport nedenfor.

Del denne siden