Er du rede?

Hva er bortrykkelsen? - en titt på Skriftens Ord

Som du ser over - så vil det vi troende kaller Bortrykkelsen, skje i ett sekund, så raskt at man ikke en gang klarer å registrere det. Men hva er egentlig bortrykkelsen?

Det var vel egentlig Jesus som først pratet om det, når Han pratet om endetiden, både i Matteus 24 og Lukas 17 - vi kan lese:

"For likesom de i dagene før vannflommen åt og drakk, tok til ekte og ga til ekte, helt til den dagen da Noah gikk inn i arken, og de visste ikke av det før vannflommen kom og tok dem alle, slik skal det også være når Menneskesønnen kommer.

Da skal to menn være ute på marken, den ene blir tatt med, den andre blir latt tilbake. To kvinner skal male sammen på kvernen, den ene blir tatt med, den andre blir latt tilbake. Våk derfor! For dere vet ikke hva dag deres Herre kommer.

Men det skjønner dere, at dersom husbonden visste hva for en nattevakt tyven kom i, så ville han våke og ikke la ham bryte inn i huset sitt. Vær derfor beredt, dere også! For Menneskesønnen kommer i den time dere ikke tenker.Matt 24:38-44

Tatt med, latt tilbake! For en gudfryktig kristen, som kjenner sin Bibel, så vet vi at det har skjedd før, at mennesker har blitt tatt med inn i Evigheten, ved å bli totalt borte fra alle rundt seg, uten at de har dødd noen naturlig død. Den første Bibelen beskriver er Enok:

15 januar 2018 - synet om bortrykkelsen

En vekkende budskap som er uten sidestykke!

Tittelen kan virke overraskende - kan et allèe av trær ha et budskap? Budskapet er at Jesus kommer snart! Les deg selv denne merkelige åpenbaringen og bedøm selv troverdigheten til den.

Det som gjør denne åpenbaringen troverdig, er at den hittil har vist seg å være sann. Det handlet om en kirke som skal bygges og en allée som skal plantes, slik det var tilfelle. Dette indikerer at resten av åpenbaringen vil bli oppfylt i nær fremtid.

Den som mottok denne åpenbaringen for mange år siden var pastor Ingvar Harknäs. Detaljer i åpenbaringen skal sees som at det var på tide å vente på Jesu gjenkomst. De opplysninger som ble nevnt i åpenbaringen var ikke relevant på den tiden, men er nå oppfylt. Derfor bør vi ta dette synet seriøst og ikke forkaste den. Det er veldig aktuell! Det er spesielt en detalj i visjonen som peker på at tiden når som helst kan være inne for Jesu gjenkomst. Mot slutten av denne artikkelen kan du lese hva dette er.

Jeg så Latt Tilbake draps drømmen

En rask oversettelse av hovedinnholdet av drømmen:

Denne gutten fikk en profetisk drøm - jeg kan gjenfortelle kort. Han forteller om en liten ubehagelig situasjon for han personlig - så gikk han til bilen, og så var det som en stor mektig sky, som dekket himmelen - han mente den var Full av Guds engler - så var det som hans sjel (og sikkert hele han) ble dratt inn i den skyen i ett nu - i ett raskt øyeblikk. Han forteller at det ikke var mange kristne som ble med - faktisk ganske så få - som Bibelen sier at Porten var trang, og veien smal og få er de som finner den, Matt. 7:14.

Hele verden fikk ett blikk av Kristus - og en som ikke ble med, ropte "det kan ikke være sant, Jesus er virkelig". Og så brøt kaoset løs - folk skrek og ropte - bilkollisjoner og ulykker - og alle skulle til kirken - og man brød seg ikke en gang om egen familie - en mann løp fra bilen fra sin kone og barn. Mange mennesker mistet da håpet, og forventet å havne i helvete. Andre ville kjempe.

Antikrist sto frem etter bortrykkelsen. De som vendte om til Jesus Kristus, ble drept.

I hans andre drøm - så så han at de som ble igjen på jorden fikk en andre sjanse. I drømmen gikk han inn i en meget høy bygning, hvor ikke heiser eller noe fungerte - folk ga blaffen, og levde ut sitt liv i synd og alkohol - mens ved siden av bygningen, gikk en elv - og der fløt det et enormt antall med døde mennesker. En engel fortalte at de hadde gitt sitt liv til Jesus - og ble drept for det, og tatt med til Himmelen. Du som blir igjen, vil få din straff, og du må gå igjennom trengselen og all dens mørke. De vil vite om du mottar Jesus. Det er strengt forbudt å si navnet Jesus. Men de fleste menneskene brydde seg ikke - og bare fortsatte sitt liv i synd.

Vend om til Kristus i dag - mens det enda er en tid av Nåde!

Hva Har skjedd! Olav Rodge

Det som står skrevet  ble åpenbart for han, mens han en formiddag lå i bønn i Bergen. Han skriver: Jeg ble selv veldig grepet av synet. Det kom til meg akkurat som om jeg leste i en bok - et lite hefte - og tanken på bortrykkelsen var akkurat i det øyeblikket slett ikke i mine tanker. Det kom for meg at jeg skulle skrive det ned, men det stod ikke akkurat for meg som noen åpenbaring. Jeg ville liksom slå den tanken fra meg,og sa til meg selv at det bare var fantasi, men jeg fikk ikke ro i mitt indre. Jeg sa til Gud: "Jeg kan ikke huske alt dette. Skal det nedskrives, så må du gi meg det en gang til". Det gikk et par uker, så kom det over meg igjen. Det var som å sette seg ned og lese en beretning fra en avis eller en bok. Klokken var ti på kvelden.

Jeg fikk tak i en blyant. Det lå en gammel skrivebok der som jeg skrev ned i. Jeg skrev og skrev til klokken var nærmere ett på natten. Da orket jeg ikke mer.( Jeg var 79 år) Jeg ba om å få hvile, og  om det var mer, at Gud ville gi meg det neste dag. Jeg la meg og sovnet fort. Nå gikk det enda en uke. Men så kom synet tilbake en kveld klokken ti. Det var direkte fortsettelse fra der det sluttet sist.

ÅPENBARINGEN

Klokken er ni på formiddagen. Fru Andersen sitter ved radioen og lytter til barnetimen for de minste. Det var så fint i dag, litt religion var det også med, og det burde det jo alltid være. De små har ikke godt av for mye religion, det kunne bli usunt. Det kan ha gått fire fem minutter, da programlederen plutselig blir avbrutt. Det er en sensasjonell melding fra Oslo: Byen er i panikk! Politiet melder at det har skjedd noe utenom det vanlige. Ganske mange, det kan ikke sies nøyaktig hvor mange, barn og voksne som er sporløst forsvunnet. Myndighetene kan ikke påta seg å etterlyse de saknede, da det dreier seg om altfor mange, men de oppfordrer de familier som har mistet noen av sine kjære, til å gi så utførlige opplysninger som mulig om når og hvordan forsvinningen skjedde. Det er nødvendig å få en oversikt, og komme til bunns i mysteriet. Noen minutter senere melder radioen at på stortorget forsvant et par av de handlende plutselig mens de sto og handlet. En kunde som sto og kjøpte blomster, fortalte at hun skulle betale for blomstene, og mannen sto og fant fram veksle penger fra en stor væske, da han plutselig forsvant. Hun hørte at han sa: takk Jesus! Men hun så ham ikke mer. Hun gned seg i øynene, for hun syntes det var blitt så tåkete foran henne. Men mannen var borte, og tåken forsvant også med en gang. I det samme begynte en ung kvinne å skrike forferdelig, samtidig som hun rev og slet i en tom barnevogn. Hun sprang og ropte: Noen har stjålet barnet mitt! Det er en gutt på åtte måneder! Hvor er han? Hvor er politiet? Jo politiet var der, men hva kunne de gjøre? Fra alle hold lød rop om hjelp. En stor , tykk forretnings mann kom springende ut fra sin forretning, og ropte: Hjelp! Hjelp! To av mine ekspiditører forsvant rett og slett ved disken!

Del denne siden