Her vil jeg ta frem ting som veldig få får vite om - fordi Media skjuler det. Men endog så er det dette som skjer bak scenen - der det ikke er meningen at noen skal titte inn.

Jeg valgte ut det bildet (illustrasjon) - av en vakker ung jente - altså ett bilde på medias fremstilling av "virkeligheten", hvor politikere, akademikere og alle som velger enkle løsninger - for å kunne holde "æren" og "verdigheten" i det politiske korrekte "virkeligheten" skapt via globalismen.

På hennes panne står det alt annet enn godt, som all dårlig reklame gjør, som skam, hat, verdiløs, skyld ol. Det kan minne noe om den attraktive prostituerte (Katolske kirken - og dens lange armer inn dagens verdensbegivenheter) i Åpenbaringsboken 17 - som det står "På hennes panne var skrevet et navn, en hemmelighet: Babylon, den store, mor til horene og avskyelighetene på jorden.Åp 17:5 Og hun var var drukken av sine egen umoral - spesielt mot alle Guds rettferdige. 

Så i denne artikkelen ønsker jeg å vise noe om hva som bor bak forførelsens vakre og søte bilde, som eks. NRK, Media, globalismen tegner for oss, mens deres reelle planer og maktsyke holdes skjult - og alle som våger å gå mot strømmen - vil bli forfulgt av samfunnets talsmenn: Media - og så domstolene i siste instans.

Stort sett ingen tenker på at vår moderne teknologi, vil bli vårt fall - man graver opp bredbåndskabler til hus og hjem - og først får folk tilfredsstilt sin tørst på underholdning - hvor man kan glemme hverdagen for en stund - men tenker ikke at man blir overvåket allerede via TV, internett, mobil av statlige/globalistiske aktører - og på sikt, så vil bredbåndskablene/5 G nettet - bli som i Kina - hvor man får karakter på om du er en god eller dårlig borger (dvs. jo mer venstrevridd du er, og følger alle statens retningslinjer, jo bedre muligheter vil du få med utdannelse, reise, handle etc).

Men på sikt vil du bli tvunget til få ett merke i hånda eller i panne - hvor man blit totalt styrt via teknologien av en allmektig stat, om du i det hele tatt skal få bo eller spise - ifølge Åpenbaringsboken 13. Merket vil ødelegge den menneskelige delen av deg, som Gud skapte i mennesket i mors liv. Merket manipulerer ditt DNA så du blir en hybrid menneske, en zoombie - og det bibelen definerer som Nephilim. Spørsmålet er hva den nye vaksinen fra Moderna gjør med oss?

Om vi leter litt i historien - og går tilbake til starten av 30 tallet, så ble det reist opp sterke negative og dødelige krefter i datidens Tyskland. Vi må huske, at når Adolft Hitlers folk/grupper mer og mer fikk makt, altså før Hitler selv satt alene med makten (men hadde sterke posisjoner i politikken) så ble en og annen høyt oppe i det offentlige oppmerksom på leirer - hvor det ble drept jøder og andre "fiender" av det Nasjonalsosialistiske samfunnet. Dessverre var det for få i systemet, som var villige til å gjøre noe med det, og samfunnet var vantro over sånn barbarisme (men noen år senere, ble det helt normalt) - se dokumentaren her:

Hitler skapte jubel i sine møter - hvor folk ble overveldet av hans karisma - og hans demoniske krefter. Det dro selv Guds kirke inn i denne formen for lovløshet og synd - og det var angivere i menighetene som rapporterte opp over i systemet (les om Lester Sumrall og Howard Carters opplevelse av Tyskland før krigen). Les også hvordan det rev Østerrike inn i sosialismen og peverterte nasjonen.  Idag kan man overvåke det meste av kirker, bedehus ol. - uten å være der - man bruker isteden våre leketøy - som teks. Smartphones.

Dette er enden på det glamourøse eventyret til globalistene, som tegnes daglig i media - Hvor målet er makt over hele jorden - og fjerne all form for motstand - uansett midler. Dette har skjedd før i ett demokrati i Europa - derfor bør ikke folk bli overrasket om det kan gjenta seg igjen i en enda større omfang. Ondskap har alltid eksistert - men når det ikke lengre finnes godhet, sannhet og rettferdighet - men en kyniskhet mot all form for naturlig menneskelig varme hos de som styrer, og det samme i folket - så kommer mørket frem - og åndelige krefter vil ta kontrollen over de som styrer i nasjonene - det er satans fremste mål - og gjøre de til nikkedukker - som taler samme tale (nytale kalles det i Orwels "1984", som egentlig er New Age - les Mørkets Rike 1 og 2).

Bibelen har snakket om dette som nå utfolder seg - allerede for 2000 år siden. Det sterkeste tegnet for dette - er opprettelsen av Israel i 1948 - og Jerurusalems befrielse i 1967 - og på samme tid begynte opionen å snu seg mot Israel i løpet av 70 tallet - også blant de som før var deres venner - hvor de velger 1900 verste terrorist (kan ikke det minne om da man valgte Barabas, en morder, fremfor livets Høvding Jesus? Mennesker med synd i sitt hjerte gjør sånne valg, fordi de ikke tåler lyset), Yassir Arafat, som var opplært av nazister og opphøyer han som representant mot Israel - av FN og i vårt land - daværende globalister som bla. Gro H. Brundtland - for å ødelegge Guds planer (de fleste forstår ikke helt fullheten av hva de driver med - men de hater Bibelens Gud - og følger denne verdens ånd).

Derfor vil jeg legge frem ting som dette, og andre - fra folk som ser og hører ting, som media nekter å prate om. Husk MSM (hovedstrømmen av media) er kun globalistenes talsrør - her i vesten. Tro aldri på de - selv om det føles godt ut å høre på det. Forførelse høres alltid godt ut - helt til du sitter fast i garnet. Det var en grunn til at slangen kunne hypnotisere Eva, sånn at Edens Hage ble ødelagt - så gi deg i akt! Vær våken du kristne - ellers kan du falle bort fra Korset og inn i villfarelse! Mange har allerede gjort det - og flere vil følge med, når det vil koste å være en kristen!

10 nov. 2020 - Bevisene er økende at Harris-Biden-administrasjonen vil sende Trump-tilhengere til kanadiske konsentrasjonsleirer

Denne artikkelen kommer til å gjennomgå, markere og rapportere de gjentatte truslene fra ledere på VENSTRE siden. Hensikten er å «straffe» de som motsatte seg det ekstreme venstre. Konsentrasjonsleirer bygges. Utenlandske hærer er klar utenfor grensen vår, og vi har løfter fra Harris. AOC og Michelle Obama å lage lister over amerikanere som motsatte seg dem. Dette kan bare bety én ting. Vennligst gå gjennom bevisene og deretter komme til den konklusjonene som jeg kommer frem til, konsentrasjonsleirer ligger i fremtiden rede for mange konservative amerikanere.

Blir CHICOM kanadiske konsentrasjonsleirer forberedt på amerikanere?

Som tidligere rapportert om CSS, er CHICOM-tropper fra britiske Colombia med tillatelse fra Trudeau som sier at CHICOMS har rett til å forsvare sine interesser på kanadisk jord.

Den ovennevnte hendelsen sammenfaller med medlemmer av den kanadiske regjeringen som utfordrer Trudeaus intensjon om å bygge covid-19 "isolasjonssentre" i Canada for å huse mistenkte Covid-pasienter. Dette har ført til kanadiske folkevalgte til å utfordre den sanne hensikten med hva som egentlig går i Canada som det fremgår av følgende:

8 febr. 2021 - COVID-anholdelsesfasiliteter går fra ‘Konspirasjonsteori’ til offisiell Regjerings-politikk

"Jeg spør denne regjeringen (Oa: Den Canadiske) om folk bør forberede seg på interneringsleirer," Ontario provinsielle medlem av parlamentet (MPP) Randy Hillier spurte den sentrale kanadiske provinsens lovgivende forsamling under en spørsmålsrunde den 7 oktober 2020.

Under sin henvendelse, om landets politikk for å anholde borgere, ble Hilliers mikrofon slått av, så han ble taus og bedt om å sette seg ned. Hans ord gikk imidlertid ikke ubemerket hen, og internett plukket opp hans spørsmål og hans ord begynte å strømme rundt, på hvordan Canada var i ferd med å begynne ufrivillig å anholde COVID-19 pasienter i offentlige anlegg.

26 mars 2021 - NIST kan bli tvunget til å innrømme eksplosjoner i WTC 7

Vitnesbyrd om eksplosjoner i WTC 7, det tredje huset som kollapset i New York 11.

NIST hevder i sin 2008-rapport at det ikke var noen vitnesbyrd om eksplosjoner rundt WTC 7. Det er mange, men et nytt vitnesbyrd fra TV-reporter Gigi Stone Woods som rapporterte for den lokale nyhetskanalen NY1 kunne tvinge NIST inn i et hjørne.

I en e-post på januar 4 i år til Arkitekter & Ingeniører for 9 / 11 Truth, bekrefter hun: " Alt jeg husker er at vi rapportertenær bygning 7 [sic] hørte en høy eksplosjon og folk ropte å løpe, og vi alle gjorde". Dette støttes av kameramannen Basche Warner som filmet henne den dagen.

Organisasjonen Arkitekter & Ingeniører for 9 / 11 Truth med støtte fra over 3000 eksperter og etterlatte familier krever at NIST endre sin konklusjon om WTC 7 og gjenkjenne eksplosiver.

Alle indikasjoner er at fly og branner ikke forårsaket sammenbruddet av de tre husene i WTC, men at de ble revet med eksplosiver. Hvis dette er sant, er den offisielle forklaringen på hva som skjedde den dagen veltet og bekrefter at det var en innsidejobb.

Min skrekkopplevelse på karantenehotell

Jeg har aldri skrevet et leserinnlegg i mitt liv, men opplevelsen jeg hadde på Oslo Lufthavn for en uke siden gjør at jeg velger å bryte den statistikken.

Min tillit til Norge som rettsstat og demokrati er brutt. Norske myndigheter har i desperasjon lukket sine øyne og innført restriksjoner som krenker nordmenns fundamentale menneskerettigheter. Nå er det på tide å lukke opp øynene før den norske befolkningens tillit forsvinner for godt. Jeg har gjennom mine nå 28 år vært en statsborger som har gjort mitt ytterste til å bidra til samfunnet gjennom å betale skatt og etterleve regler og lover.

Jeg var 26 år da pandemien startet og jeg var aldri i tvil om å bidra i dugnaden for å verne om de svakeste vi har i samfunnet. Hjemmekontor, besøksforbud, isolasjon eller lockdown; Ingen problem, jeg som ung og frisk skal gjøre hva jeg kan for å bidra til de eldre og syke. Jeg mener imidlertid at en grense er nådd . Det å nekte norske statsborgere å dra tilbake til eget hjem etter å ha dratt ut av Norge, mot et råd, for så å fengsle dem og behandle dem som kriminelle når de kommer tilbake, anser jeg som justismord.

I Australia som bla. Melbourne, har de blitt fullstendig gale. Tim Pool (se lenke under) går ut og kaller leirene som «koronasmittede» blir puttet i – for konsentrasjonsleire. Fordi du blir satt under tvang. Han sier at veien til helvete, er brolagt med gode forsetter. Og myndighetene sier «bare» – du skal bare ha munnbind bare innendørs, å nei, men også utendørs, du skal bare ha en injeksjon, nei du må bare ha en til – nei bare 3. Sånn fortsetter de bare – med bare, bare, bare..... Litt mer og litt mer – og hvor mye frihet blir det igjen til slutt.

I natt ble 900 sider korrespondanse med Anthony Fauci frigitt i USA. De viser at USA og Fauci finansierte forskning på gain of function, dvs hvordan gjøre coronaviruset mer smittsomt og dødelig. Ikke ett ord i norske medier.

Du kan selv lese dokumentet her:

Her kan du høre Tim Pool avkle Fauci og kaller fangeleirene i Australia for konsentrasjonsleire – det er derfor de er der, og mange skjønner det ikke – fordi de ikke forstår sin historie. Som han sier, de overgår det som skal være i en fri nasjon – de unnskylder det og sier det er bare for reisende – som han sier – det er bare, det er bare – det er bare 15 dager – bare 1 maske, 2 masker, bare en vaksine, så en vaksine hver 5 måned etc. Det er bare en karanteneleir for reisende fordi man tror har Covid, og de som bryter karantenereglene – akkurat som ett levende natt mareritt. Du kan se hele podkasten her:

Jeg har skrevet mer om det på min blogg her:

Del denne siden