23 januar 2021 - Biden en vinner, og folket taperne - spesielt de ekte kristne

Det har vært mange profetier rundt valget. Det var vel i starten av januar 2021 at jeg kom over Bibelkoden, som da utnevnte Biden som vinner (du kan lese den her) - samtidig var det mange troverdige profeter ol. som mente at Trump ville komme tilbake. Nå som Biden sitter - så tror jeg det er vanskelig å se at Trump kommer tilbake. Fordi hele systemet i USA er korrupt (tenk på Høyesterett, hvor Trump fikk inn 2 gode kandidater, sånn at Republikanere var i flertall, men de feighet ut, som de fleste andre, når det ikke finnes noen godhet noen steder, så vil man støtte de som er onde) - vi husker at Nixon måtte gå pga avlyttningsskandalen mm . men det Biden har gjort - og ikke minst Obama - er 100 ganger verre. Men når man ikke vil straffe forbrytere - men opphøye dem, så vil de med en gang begynne å forfølge de som er de rettferdige, som liker å være lovlydige og gode borgere. 

Men de gode borgerne ønsker ikke å bli manipulert og bedratt av myndighetene - og da sier de stopp! Og da får de myndighetene på nakken! Da går det over fra ett demokrati med hvor staten er en tjener - til å bli Staten som overherrer - og de vil ødelegge folks frie vilje, til å bestemme selv.

Dette som skjer nå i USA - har nok vært planlagt lenge. Og spørsmålet er hva som vil skje i år - muligens vil det å markere de kristne, som like farlige som IS - det er allerede blitt gjort i Militæret i USA - eks. den tiden Obama styrte, så sammenlignet man kristne med Hamas.

Og begynner de å forfølge kristne i USA - så er de Europiske og Vestlige land neste, i de fleste av dem. Ettersom man er så ensporet i Norge - til å kun følge Demokratene i deres galskap - så vil det samme skje her som der. Derfor du kristne - bør du forberede deg - mest av alt gjøre opp ditt liv med Herren. Og så vil Han lede og beskytte deg - for de som lever nær Ham. Vi nærmer oss Hans gjenkomst. Og vi burde forberede oss - å forberede seg for å leve nær Herren og forfølgelse - vil også forberede oss på å være rede, når Han kommer på skyen!

Skrevet 21 og 22 november 2020

Bilde over: Trump og Kyros om hverandre - på en Israelsk tempelmynt

Nå har det kommet inn såpass mange drømmer, syner og vurderinger - så jeg synes det er såpass interessant å ta med. Jeg vil snakke noe om hvem Trump egentlig er - og vil tegne frem begge sider - det finnes det positive/negative, som

- Mange kristne og jøder kaller Trump Guds salvede - en Kyros, Jesaja 44:28 og Jesaja 45:1-8 - og hvor det bla står:

".......For Jakobs, min tjeners skyld, og for Israels, min utvalgtes skyld, kalte jeg deg ved navn. Jeg ga deg hedersnavn, enda du ikke kjente meg. Jeg er Herren, og det er ingen annen. Uten meg er det ingen Gud. Jeg bandt beltet om deg, enda du ikke kjente meg, for at de både i øst og i vest skal vite at det er ingen uten meg. Jeg er Herren, og det er ingen annen. Det er jeg som er lysets opphav og mørkets skaper, som gir lykken og skaper ulykken. Jeg, Herren, gjør alt dette." Jes 45:4-7

For meg er det interessant at i verset om Kyros (som visstnok ikke var en barmhjertig eller god hersker, men var en viktig person for å få istandsatt Israel, Jerusalem og dens tempel) er at Gud legger til at det er Han som skaper ulykken og lykken.

Og lykken i ett samfunn, vil Gud bare lage, når nasjonen holder seg etter Guds retningslinjer - sånn sett er USA blitt en nasjon opp til halsen i synd (de har eks. drept mer enn 50 millioner barn i mors liv, løftet på Israel og falt de i ryggen og masse annet) - og derfor må vi regne med at det innebærer at Trump (som Kyros) vil være til en viss grad lykke, fordi Gud satte han inn for å holde vreden tilbake - for en stund, men også til ulykke, fordi USAs synder har akkurat som Sodomas synder, nådd opp til Den Høyeste Gud.

Kun Abrahams bønner og Lots rettferdighet, var det som holdt vreden unna, for en liten stund - på betingelser, at det var nok rettferdige. I USA har frafallet, som resten av Vesten, nådd sin topp - og hele tiden hengir kristne seg til falske retninger og falsk lære - og frafallet blir dermed større enn de som er Guds reelle barn.

Denne ubalansen er det som gjør at vekten - for at USA er veiet og funnet for lett, tipper på alvor over - som i Daniels bok kapittel 5 - og skriften på veggen er allerede skrevet - det er bare ett tidsspørsmål før USA faller - se mine artikler om det her.

Trump bremser globalistenes våte drømmer - men det er også viktig å se, at globalistene holder frem - selv i alle disse 4 årene, og konstruere Dyrets rike, uansett hvem som styrer.

Det mest interessant nå - akkurat idag den 21 nov. 2020 - er denne drømmen om valget:

Gjør deg klar! Valgresultatene vil bli omveltet for å skape massivt kaos og anarki

Brandon Dawson fra Tribe of Christians, viste dette på Youtube: 

SteveMac88, som hadde en profetisk drøm nylig, som han deler dette i denne 4:26 minutters lange Video`en med tittelen "Utrolig // Profetisk drøm om Trumps seier etter valgtapet"

Det jeg vet i min Ånd: Trump vil være fast bestemt på å bli den neste presidenten, etter at demokratene i flere uker har fått seg til å tro at Biden ble valgt og deres vrede vil ikke kjenne noen grenser. 

Massivt bombekrater av en pressekonferanse avslører massive nivåer av svindel & bedrag - klippet av det er vist i den andre del av videoen.

Trump vil være ett redskap for Guds vilje

Vi må huske at Guds Gode vilje - enten det er godt eller ondt i våre øyne, er alltid godt i Guds øyne. Gud er ingen humanist - og når Han velger ut noen, så er det ikke for at du nødvendigvis skal få bedre dager, mer behagelig liv, men for at du skal skjepe deg, holde dine sanser våken - og holde deg nær din Gud - før vreden går over jorden.

Hittils har Trump jobbet hardt for å være en venn med Israel - og det virker som det bare har vært gode hensikter, sånn utad. Men obs obs - han har en svigersønn, Jared Kushner, som ikke bare er jødisk, men virker som han også er inne i det okkulte - muligens i vennskap med USAs og vestens verste fiende: Soros, men også en Trump stoler altfor godt på. Enten er Trump blind for sin svigersønn, eller så er de allierte med samme mål - i noe Gud misliker. Husk - Gud bruker Trump uansett, fordi Gud er suveren når Han utfører sin vilje, selv om mennesket er godt eller ondt!

Problemet til Kushner og Trump er deres Århundrets avtale - altså en fredsavtale som egentlig er forrædisk mot Israel - da de ønsker

1) å opprette en palestinsk stat på Guds Land, som jødene ikke har noen mandat til å gi bort

2) la palestinerne få Jerusalem på, noe Gud vil nekte de (husk at storkrigen i Sakarja 12 begynner pga tvist rundt Jerusalem)

3) alle kjennetegn på vrede, kom bare noen måneder før avtalen ble frisluppet den 28 januar, dagen etter minnedagen for Holocaust - gjennom Convid 19 (som kom i nov/desember 2019), og alle katastrofene i Australia - og gresshoppeplagene som slo nye rekorder med 4 generasjon (det har visstnok aldri skjedd før) i Afrika og i Asia. Disse landene er også der vi importerer mat fra - tenk over det neste år, når det kanskje ikke går å kjøpe mat derfra. Om du leser denne artikkelen - så vil du forstå hvordan været og naturen slår seg vrang de gangene man har løftet på Israel - tvert om Guds Ord - Gud holder sine løfter både til det gode og det onde - fordi Han er rettferdig!

Men Guds vilje - med Trump - er at Templet skal bygges opp - fordi Bibelen definerer i 2 Tess. 2 - at antikrist må sette seg i ett Guds tempel - og det innebærer da på Tempelplassen. Vi kan lese denne undervisningen:

27 febr. 2018 – Trump i Kyros ånd – og Templets oppbyggelse

Noen interessante ting skjedde ved denne overgangen, og jeg vil vise deg det:

Den 15 februar 2018 ble Sanhedrin (en domstol i forbindelse med Templet), som har vært borte fra Israel i snart 2000 år, har igjen blitt opprettet. Og Tempel-instituttet har gitt ut en sølv halv sjekel med bilde av Kong Kyros og gjett hva: Donald J. Trump. Ta en titt på dette:

Og så har vi denne drømmen:

23 januar 2017 – Trump vil være redskapet i å bygge det tredje templet i Jerusalem

I andre halvdel av videoen som vist nedenfor, som ble offentliggjort i går på YouTube, Dr. Patricia Green fortalte hvordan Gud viste henne Donald Trumps rolle i byggingen av det tredje templet i Jerusalem. Patricia Green er grunnlegger av Joy Ministries Worldwide .

Nedenfor følger en transkripsjon av hennes kommentarer:

“Den 9 november 2016, som er den samme dagen Donald Trump ble erklært som vinner av valget, ga Herren meg 1 Kongebok 5: 5 i en drøm tre ganger.

“Derfor tenker jeg nå å bygge et hus for Herren min Guds navn, slik som Herren sa til min far David: Din sønn, som jeg vil sette på tronen etter deg, han skal bygge huset for mitt navn..’ (1 Kongebok 5: 5)

Baksiden av Trumps utvendige natur

Så vi har sett de positive sidene, men hva om alt sammen er en løgn - for å lure de kristne. Hvorfor er det viktig å lure de kristne?

For om kristne hadde skjønt at de hadde blitt utsatt for bedrag, så hadde de samlet seg sammen, for å be. Og bønn kan riste hele nasjonen og nasjonene - om man ber i enhet og ved tro. Satan frykter bønnens makt, mer enn noe annet, fordi det legger alltid snublestener i veien for hans planer.

Jeg vil anbefalle deg å lese Romanene Mørkets Rike I og II - for å se hvor viktig bønn er, og i bok II - Mørkets Rike vender tilbake, så får du se hva som skjer når den kristne enheten blir splittet, hvor isteden for å be for det som er rett, så ble man mer opptatt av å angripe hverandre - og sånn sett får satan fritt spillerom, hvor demonene kan ødelegge enda mer. Bare når menigheten ydmyket seg, og bekjente sin synd, og ikke minst fikk støtt ut den onde fra fellesskapet (1 Kor. 5) - så kunne Gud lege menigheten, så de fikk kraft til å beseire satans onde hærer, noe som skjedde med Nød Og Neppe.

Derfor se da denne profetiske drømmen, hvor han poengterer at djevelen har satt inn 2 mennesker, for å splitte Kristi Kropp:

9 nov. 2020 - pga bedraget blant kristne, så oppstår det en splittelse og krig mellom oss

Av James Bailey:

Dette avslører guds planer for Guds folk. Og hvem som leder an hele denne greia - for å tjene satan. Det er annerledes enn hva de fleste kristne anser skje i dag. Det er derfor Gud gir oss overnaturlige gaver - så vi kan se ting som vi ikke ser med våre fysiske øyne - eller høre med våre fysiske ører. Men at vi kan kjenne ting ved Ånden.

Hele drømmen kan relatere til hvilken rike er det vi mest opererer i - opererer vi mest i det fysiske riket eller i Åndens rike? Det er hva drømmen i ett nøtteskall handler om.

Det er tre scener til denne drømmen. Den første akten handler bare om kristne som angriper andre kristne. Dette pågikk igjen og igjen, i bølge etter bølge i uforsonlig/ubarmhjertig angrep. I drømmen var jeg en av de som ble angrepet - men det var også mange andre. Jeg følte meg utmattet av dette - og jeg tenkte hvor mye mer orker jeg. Når ett slag endte - så kom det ett nytt slag rett etter - alltid fra kristne. 

At kristne angriper kristne skjer allerede i dag. Ikke bare må vi kjempe mot all mørke og urettferdighet via verdens ånd - men i tillegg også stå imot angrep fra andre kristne.

"Det er slik jeg skal lokke/forføre dem inn" En profetisk drøm

Jeg har skrevet mer av det negative sidene som har kommet frem av Gudsmennesker via drømmer/syner, om Trump under USA og dens fall. Du kan også lese hva jeg har samlet av artikler/profetier om Trump her. Og jeg ønsker å ta med en profetisk drøm til - som vi burde tenke på, om det å følge mennesker ukritisk:

"Det er slik jeg skal lokke/forføre dem inn"

For ikke lenge siden drømte jeg om at jeg satt i en bil på biltur. Jeg satt i passasjersetet, sønnen min satt i baksetet, og Donald Trump kjørte.

Vi kjørte på en smal, svingete vei gjennom det som så ut som Rocky Mountains. Det var en klar, solrik dag.

Jeg hadde et stort veiatlas i hånden min, og etter hvert som tiden gikk, la jeg merke til at vi begynte å kjøre i feil retning. Så jeg så på Trump og sa: «Jeg tror vi mistet svingen, og vi kjører på feil vei.»

Men Trump insisterte på at vi var på rett vei. Jeg ba ham se på kartet slik at han kunne se hva jeg snakket om. Men Trump ble fiendtlig og begynte å rope til meg om hva han visste, hvorfor han ikke trengte et kart, og visste hvor han skulle.

Mens han fortsatte å kjøre, begynte veien å forandre seg, og neste ting jeg visste, var vi ikke lenger kjørte på en asfaltert vei, men nå på en grusvei full av skarpe steiner og torner. Bilen begynte å humpe da Trump fortsatte å kjøre i samme hastighet som på den asfalterte veien. Jeg ble redd og trodde dekkene skulle gå i stykker, og jeg forsøkte igjen å få Trump til å se på kartet, men han nektet.

Vi kom snart til en fireveis stopp. Trump plukket opp en vakkert polert trekasse fra under setet sitt, snudde seg til baksetet og ga den til min sønn.

"Åpne den", sa han.

Min sønn fortsatte med å åpne boksen; hvor et annet rom kom til syne. Han åpnet den, så en annen og så en annen igjen. Den polerte trekassen syntes å være et puslespill av noe slag. Til slutt nådde sønnen min midten av boksen, for å bare finne en liten hvit boks inni. Trump insisterte på at min sønn åpne den lille hvite boksen; noe han gjorde

Inne var det en vakker gullkjede med en stor David gullstjerne hengende fra den. Min sønns øyne var fulle av spenning.

"Du liker det, ikke sant?" sa Trump.

Sønnen min nikket med hodet.

"Du har alltid ønsket deg en sånn, ikke sant?" Spurte Trump med entusiasme i sin stemme.

Sønnen min nikket med hodet en gang til.

Trump snudde seg så mot meg og sa: "Se, dette er hvordan jeg skal lokke/forføre dem inn. Jeg skal gi dem det de ber om, og så skal jeg trekke ut pluggen." Han snudde seg og begynte å kjøre igjen.

Hjertet mitt ble grep av frykt...

Natten nærmet seg raskt, og jeg visste ikke lenger hvor vi var. Drømmen endte med at vi kom til en blindvei, uten lys, og ingen steder å snu.Artikkelen er hentet her.

Tiden hvor sviket vil regjere!

Derfor kjære brødre og søstre - vi trenger å være våken for bedrag i denne tiden - fordi når vreden begynner å nå en nasjon eller nasjoner - så vil sviket være rådende blant befolkningen. Paulus sier dette:

"Men dette skal du vite, at i de siste dager skal det komme farlige tider. For menneskene skal da være egenkjærlige, pengekjære, skrytende, overmodige, spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige, uten aktelse for det hellige, uten naturlig kjærlighet, uforsonlige, baktalende, umåtelige, voldsomme, uten kjærlighet til det gode, svikefulle, oppfarende, oppblåste, slike som elsker sine lyster høyere enn Gud.De har skinn av gudsfrykt, men fornekter dens kraft. Slike skal du vende deg fra." 2Tim 3:1-5

Å være svikefull - er ikke noe som bare vil ramme verden, men i aller høyest grad menigheten - blant kristne. Disse ordene er rettet mot hvordan satan har klart å infiltrere menighetene våres - og gjort oss kalde, ufølsomme, vinglete, hvor vi liker mer posisjoner og makt, enn å bøye oss ned til de små, og bære forakten fra samfunnet - når vi bærer vårt kors. Pga vårt stille opprør mot Gud, ved å tillate ulike typer av kjødelige nytelser i det skjulte, som hovmod, arroganse, stolthet, opprør, grådighet, strev etter makt ol. - så blir vi også åndelig blinde i takt med hvor mye synd vi har i livet. Å kunne høre Åndens stemme til Menigheten - er helt avhengig å leve helhjertet for Kristus - ved å gi Ham alt. I denne tiden er det vanskelig å finne helhjertede folk, mens de fleste kristne er halvhjertet, og lever etter egne ambisjoner, og likevel tror de at de tjener Herren.

Ett sikkert tegn på at du gjør noe ekte i disse tider, er at du blir forfulgt å latterliggjort - hånet og tråkket på. Derfor om Trump, som nettopp får dette mot seg, ikke er ekte - og vil vende seg mot kristne (og Jøder), ved å lure de inn i ett bedrag - så vil denne forførelsen være av verste sort. Jeg så på NRK her om dagen - om en dobbeltspion, som egentlig havnet i Frankrike for å spionere for Sovjet - isteden ble han en spion for Frankrike, mot sitt eget land (du kan se den her). Kan dette også skje med Trump? En dobbeltagent - som uansettt sitt svik, så vil Gud bruke han for å fremme sin vilje? For oss er dette vanskelig å fatte for vår hjerne - fordi Gud samarbeider aldri med den onde, men han ofte bruker han, for å fremme sin egen vilje!

Israel forrådt

Hva om da Israel til slutt finner ut at de har blitt lurt - inn i en fred, som ikke er noe annet enn opptakt til krig! Da jeg leste denne profetien og en til - så kan man jo begynne å lure på om Israel til slutt vil skjønne at de er lurt av noen - som de stoler på:

Den første visjonen - har jeg hentet ut av en person som har fått flere visjoner, som omhandler bla. ett Russisk angrep på Israel. I den siste visjonen, som du kan se her - så står dette:

"...... Det åpnet opp og så statsminister Benjamin Netanyahu som satt over et skrivebord på et kontor i sorg. Hans høyre albue var på pulten og hånden hans var på pannen. Han var tydelig opprørt. Da snakket han: " Vi har blitt lurt! "Da begynte han å be på hebraisk, og jeg hørte ham si" Adonai. "Jeg forsto han ropte etter hjelp. 

Scenen endret seg mens jeg så over en motorvei i Israel som i helikopterperspektiv. Motorveien var pakket. Det så ut som folk fløy sydover. Det var kaos. 

Notat - Jeg opprinnelig følte at denne bedrageren var fienden av staten Israel........."

Jeg vil også ta med en visjon til - som kan være interessant:

Den andre visjonen

"Den profetiske tjenesten Sadhu Sundar Selvarej fikk et profetisk ord om krigen som kommer til Israel. Dessverre ble han fortalt at Israel vil bli forrådt av Amerika i en politisk felle som vil tvinge henne til å overgi deler av Jerusalem. Følgende transkripsjon av hans ord og et 10 minutters videoklipp under viser det:

Den 6 desember 2011 kl 1245, ble jeg kalt av Herren for å komme og møte Ham. Dette var under en konferanse som var i gang. Så jeg lurte meg bort fra konferansen og gikk til rommet mitt. Da jeg kom inn på rommet mitt, så jeg to mektige engler stå der, og de vinket meg inn for å gå til balkongen. De sa "Herren står der. Gå og møt Ham der".

Så jeg gikk til balkongen og jeg så Herren Jesus Kristus stående majestetisk. Og han vinket meg bort "Kom og stå ved siden av meg".

Når jeg sto ved siden av Ham, sa han: "Se på min vakre by (min mrk: Tror dette dreier seg om Jerusalem)".

Så jeg kikket rundt. Fra hotellets høyhus kan du se den fine vakre byen. Mens jeg så, kom det plutselig en stor eksplosjon. En bombe falt og en bygning eksploderte. En annen bombe falt og en annen bygning eksploderte. Hele byen gikk opp i røyk. Krigsfly fløy hit og dit.

Herren Jesus sa "Min by vil lide smerten av krig".

Englene som stod i nærheten sa "Krigen Israel vil være med i vil bli en vanskelig kamp med store tap. En politisk felle vil bli lagt for byen (Jerusalem) for å ta den. Og Israels beste venn skal forråde henne".

Deretter vil fortapelsens sønn, hennes beste venn, vil tilby fred, et land for fredsavtale. Når dette skjer, ganske snart, vil Daniel 9:27 bli oppfylt. Det vil bli oppfylt i krigen. Englene som sto der sa "Selv nå så planlegger fortapelsens sønn sammen med Dyret for at dette skal skje. FN vil samle nasjonene for å tvinge Israel til å dele Jerusalem".

Når dette ordet ble talt til meg, og i en visjon så jeg den israelske statsministeren med desperat håpte og stolte på at deres beste venn vil stå sammen med de for å hjelpe dem. De vil være så hjelpesløse. Midt i sin hjelpesløshet, kommer deres beste venn med en politisk felle og den israelske statsministeren vil stole på Israels beste venn og godta deres krav, uten å forstå at det er en felle.

Hva vil så ettevirkningen av at de deler Jerusalem? Det vil bli delt. Store jorskjelv finner sted i mange steder rundt om i verden, spesielt i de landene som vil involvere seg i å planlegge og utføre planen om å dele Jerusalem. Det vil bli etterfulgt av store flodbølger av tsunamier som kommer til å forårsake store ødeleggelser.

Sadhu beskriver deretter et annet møte med en engel som ga han mer informasjon om konsekvensene for Amerika, som kom som et resultat av hennes svik mot Israel.

Plutselig så jeg et åpent syn rett foran øynene mine. Jeg så en veldig engel med et langt trukket sverd i hånden. Og han sto foran meg og talte disse ord. Han sa: "Dette er hva som vil skje med den beste venn som vil forråde Israel og dele Jerusalem".

Da han talte disse ordene, så jeg et kart over USA som var tredimensjonalt. Det dukket opp rett foran øynene mine ved siden av engelen. Og han tok sverdet og han stakk rett inn i hjertet av USA, og han klipte den i to. Han sa: "På samme måte vil denne nasjonen bli delt som Jerusalem blir delt" Han kuttet landet i to akkurat i sentrum." Visjon hentet her.

Del denne siden