Hvem eier verden? Del 1

Det allseende øyet på en pyramide – et frimurersybmol – idag blir dette realisert via Big Tech og hemmelig overvåkning via din PC, Nett, Sosiale medier, selv elektroniske dippedupper som smartphone og TV – som i boken 1984, Storebror Ser Deg. Det andre er at de som er øverst på pyramiden, er nemlig 2 firmaer, og det ene eier det andre – og så blir det 1 firma, som i praksis styrer hele verden, men i all hemmelighet.

Når man går i krig, så må man vite hvem sin fiende er. Men de hemmelige fiendene idag, har skjult seg bak firmaer, banknavn, teknologi og alt annet – samtidig så er mange forvirret. Hvem har så mye makt, at de kan samkjøre nesten alle nasjoner – som Lockdown, maskepåbud, og politistat – for ett virus som ca 0,3 prosent dør av – når flere dør av Influensa?

Og om du ikke liker det – så blir du manipulert døgnet rundt av media – som snakker med en tunge – og så til slutt så kryper det under huden din – og du blir til slutt viss på at – ja, jeg må ta vaksine – ja, jeg må kjøpe grønne sertifikater og kjøpe el-bil – ja, jeg må sortere søppel for en «bedre verden» – ja, vi må ha flere vindmøller, selv om det ødelegger naturen og dreper utrydningstruede ørner, ja, vi må ha mer LHBT/Pride – og oppløse kjernefamilien, WHO ønsker sex program for barn under 4 år, Barnehager som stresser opp barn etc. etc.

Jo mer man gransker og får fakta på bordet, jo mer så ler, håner og utfryser media av din kunnskap, og ser på deg som en som ikke går i takt med samfunnet. Alt virker som det er en hånd, som styrer alt, ettersom disse bedragene, er samkjørt (som om noen har stått på bakrommet og fortalt hva en skal si og ikke si – og hva en skal gjøre) – som om noen bare har ploppet tankene i hodet deres – selv om det ikke er noen form for vitenskap, matematikk, eller normal kunnskap som dekker deres ideologi, og sunn fornuft er totalt fraværende – men vi skjønner at det handler om makt.

Så hvem – hvem er vår fiende? La oss ta en titt på denne videon – så kanskje man skjønner noe mer – om hvilken åndelig muldvarp som ligger på lur på det internasjonale plan, og påvirker også vårt Storting, regjering, media, akedemia, helsetopper etc. – ettersom, det meste idag kan kjøpes for penger – eller man får virksomme trusler om oppsigelse fra jobben – eller man vet at man mister status – mister venner etc. – en pris få er villig til å betale. Velkommen til kjøpmennens fest – som det står beskrevet i Åp. 18:23.

Video er hentet her:

Hvem eier omtrent alle selskapene, som vi daglig benytter oss av – som å kjøpe hverdagsting – som mat og til ting du trenger. Disse store selskapene – styrer stort sett alt.

Vi kan eks. se på Pepsi – Og Pepsi igjen eier mange andre selskaper – hvem er de største eierne? Andelseiere:

1. Vanguard Groups Inc.

2. Blackrock Inc.

3. State street Cooporation

De 10 øverste eierne, eier 30 prosent av alt sammen. Dette er verdi på 60 milliarder dollar. Og de tre øverste eier mer enn alle de 7 andre.

Hvem eier Coca Cola selskapet? Pepsis hovedkonkurrent. Andelseiere:

Hvem eier verden? Del 2

Neste emne skulle starte med ett spørsmål. En tilfeldig person som meg selv, med liten erfaring med video redigering, bruker en gammel Laptop, kan i løpet av 20 minutter objektivt portrettere at bare 2 selskaper har totalt monopol over all industrien i verden. Så det naturlige spørsmålet blir: Hvorfor hører du ikke om dette i media?

”Hva” sier (muligens hun som er gift med Prins William) hun ”Det er et godt spørsmål”. Hver dag har vi valg mellom utallige rapporter, dokumenter og TV program – og enda, ingen av dem snakker om dette. Er ikke dette interessant nok? Eller kanskje det er andre ting som er mer interessant? Svaret får vi igjen fra Wikipedia. Omtrent 90% av den internasjonale media, er eid av 9 media selskap. Selskapene eid av disse internasjonale media selskapene (Konglomerat) er for mange til å bli nevnt. Så jeg skal bare vise deg de viktigste merkenavnene vi alle vet om.

 ViacombCBC

ViacomCBC er Morselskapet, rundt andre, alle CBC kanalene. Også den kjente Paramount, hvor de mest kjente filmene og seriene i verden blir skapt – som MTV, Comedy Central, Nickelodeon, den populære britiske kanalen Five (fem) og den populære Australske Ten (ti). Gjett hvem som er den største aksjonæren i ViacomCBS?

Corporate Power: Hvem eier verden? Hanne U. Herland

Hennesland Report: Hvem eier verden? En håndfull megaselskaper - private investeringsselskaper - dominerer alle aspekter av livene våre; alt vi spiser, drikker, bruker eller bruker på en eller annen måte.

Disse investeringsselskapene er så enorme at de kontrollerer pengestrømmen over hele verden.

Mens det ser ut til å være hundrevis av konkurrerende merker på markedet, som russiske hekkedukker, eier større morselskaper flere mindre merker. I virkeligheten eies for eksempel alle pakkede matmerker av et dusin eller så større morselskaper. (Funksjonsfoto: Et sjeldent bilde av Federal Reserve Board of Governors)

Disse morselskapene eies på sin side av aksjonærer, og de største aksjonærene er de samme i dem alle: Vanguard og Blackrock, skriver Dr. Joseph Mercola, osteopatisk lege, bestselgende forfatter og mottaker av flere priser innen naturlig helse.

Uansett hvilken bransje du ser på, er de beste aksjonærene, og derfor beslutningstakere, de samme: Vanguard, Blackrock, State Street og / eller Berkshire Hathaway. I nesten alle større selskaper finner du disse navnene blant de 10 beste institusjonelle investorene.

Disse store verdipapirforetakene eies igjen av egne aksjonærer. Noe av det mest fantastiske med denne ordningen er at de institusjonelle investorene også eier hverandre.

De er alle aksjonærer i hverandres selskaper. Helt øverst er Vanguard og Blackrock. Blackrocks største aksjonær er Vanguard, som ikke avslører aksjonærenes identitet på grunn av sin unike struktur.

Hvordan ble det slik? Makten som skjuler seg

Jonas Nilsson har laget en meget slagkraftig film om Klaus Schwab, World Economic Forum og de store kapitalfondene som har en finger med i alt, men som vanlige folk knapt har hørt om. Navn som Blackrock og Vanguard.

Dette er en verden som er skapt for konspirasjonsteorier. Slik går det når makten skjuler seg. At det trekkes i tråder, det aner folk. Men hvem tilhører hånden?

Del denne siden