Dette er den sjokkerende historien om hvorfor Ivermectin ikke brukes mot Covid-19

Den virker både forebyggende (i likhet med en vaksine) og som behandling mot Covid-19. Den er ekstremt billig. Den har blitt gitt i 3,7 milliarder doser siden 1970-tallet og har knapt noen bivirkninger.

Likevel har WHO, Det europeiske legemiddelkontoret (EMA), det norske Legemiddelverket og Food and Drug Administration (FDA) i USA klare advarsler mot å bruke ivermectin i behandlingen av Covid-19. Hvorfor har det blitt slik?

I denne spesialrapporten gjennomgår Resett studier, faguttalelser, spillet i kulissene og kampen for (og imot).

Botemidlet de nektet deg å bruke

Så lenge jeg har levd på denne jorden, så har leger alltid lett opp ulike medisiner, for å bote den syke - alt etter hva han/henne synes er hensiktsmessig. Leger bruker det som er på markedet - som kan helbrede sin pasient. Men dette ble det en forandring på i 2020 - hvor helsetopper/myndighetstopper, bestemte at kun eksperimentell medisin - skulle aksepteres. At Medisinindustrien i tillegg nektet å ta ansvar, om noe skjer av bivirkninger og død av mottagerne av vaksinen, er også ganske så oppsiktsvekkende.

Det mest grunnleggende problemet med denne følelsen av tvang, manipulering, overbevisning og tåkeleggeing - for at du skal ta vaksinen - er at det finnes billig medisin på markedet som faktisk virker mot Convid 19 - og har helbredet mange - men som Media og politikerne nekter for å ha noe for seg (hvorfor er de så desperat for å motbevise det?).

Det første tilfellet jeg hørte - var fra en artikkel som Carl I. Hagen hadde - hvor en i kommentarfeltet sier følgende:

Ett legemiddel som heter Avigan, som er ett gode mot de som sliter med lungene, kanskje virker godt mot Korona. Har blitt tillatt alle år importert til Norge - men det året Korona kom - så fikk de ikke lov å innføre medisinen.

Så hva skjer på toppen av HelseNorge - når man tillater noe år etter år - og så plutselig ble det forbudt? Dette lukter ille - og noen må ha gitt beskjed om at all medisin som kan virke til det beste for lungene, skulle fjernes eller forbys - eller villedes til å tro at den ikke virker. Disse som bestemte dette, visste hva som var i ferd med å skje - også må da ha visst noe om virsuet var sluppet ut med vilje . Jeg kan ikke tenke meg noe annet. Altså en strategi som hadde blitt utvirket i hemmelighet, over flere år - og som ble virkeliggjort i 2020 - og til nå. Og noen på toppen var med i dette spillet.

Ivermectina

Men det er flere medisiner som kan virke effektivt:

Denne ble utvinnet i løpet av 70 tallet, og sluppet på markedet i 1981, og er meget effektivt mot folk som får Korona. En mann står frem, i starten av "epidemien" og advarer:

Dr. Pierry Cory, leder for Frontline Covid Care (FLCCC). Han er lungespesialist ved Aurora St Luke’s Medical Center i Milwaukee, et privat sykehus tilsluttet det ikke-kommersielle helsevesenet Aurora Health Care i Wisconsin. FLCCC er en uavhengig gruppe medisinske eksperter som har arbeidet tett med data rundt Covid 19 allerede fra mars 2020.

Dr. Pierry fortsetter sitt korstog mot politikere som har egen agenda:

– Jeg satt her foran dere i kongressen i mai, og anbefalte bruk av diverse steroider mot COVID19-pasienter, forklarte legen som representerer over 300 foreninger med leger og vitenskapsmenn som jobber i førstelinjeforsvaret mot Covid19 i USA, FLCCC.

– Da hørte ingen av dere etter, tordnet Cory, som fortsatte i samme tempo.

– Nå sitter jeg her igjen, med enda mer data, og jeg bruker ikke uttrykket lett, men av steroider er Ivermectin er en mirakelmedisin for pasienter som har fått påvist Corona.

– Tar du dette, blir du ikke syk, og viruset vil forsvinne. Nå må myndighetene i dette landet flytte fokus fra dyre nyutviklede legemidler, og ta i bruk det vi allerede har. Det heter Ivermectin."

Hydroxychloroquine

Også medisinen Hydroxychloroquine ser ut som gir gode virkninger mot Covid 19. I denne artikkelen kan du lese hvordan de underkjenner brukbare medisiner:

Som Sr. Meyl Nass skriver:

"Hydroksyklorokin har vært trygt brukt i 65 år hos mange millioner pasienter. Og så lager man meldinger at stoffet er trygt for sin andre bruk, men farlig når det brukes til Covid-19. Det gir ikke mening, men det ser ut til å ha fungert." Du kan se artikkelen her.

Så denne medisinen svartlistes av WHO og de statsstøttede ekspertene og helsepersonell. De sier det ikke virker. Men ett så stort land som Brasil, så bruker helsevesenet dette. Det er viktig å se at de samme ekspertene som mener at alle bør ta de nye eksperimentelle medisinene, som ingen vet langtidsvirkningene av, enda vi kan se at de er giftige og livsfarlige - er også de samme som advarer mot Hydroxychloroquine - og andre medisiner som kan virke. Da må vi spørre hva agendaen egentlig er! 

Norsk Web sider med informasjon mot det etablerte

Jeg vil også anbefalle deg å gå inn på denne lenken, som er helsepersonell som har opprettet en side, for å motvirke propagandaen fra Media, som faktisk.no, Big Tech (Facebook, Twitter ol) og ikke minst våre svake politikere:

Foreningen for Fritt Vaksinevalg - min kropp - mitt samtykke

Jeg vil også anbefalle å se denne filmen (som selvfølgelig er sensurert fra Youtube):

Dette massehysteriet rundt vaksinen - hvor man må bruke manipulerende metoder - og å stenge ned ett helt samfunn - som ikke har noen virkning på smitte, så er det klart at det ligger noe annet bak. Utvilsomt bygger man opp en løgn - til å bli en sannhet - og bruker alle sine propagandaapparater (Dvs. Media) til å hvitvaske dette.

Vi så under Trumps 4 år - hvordan media løy og løy - vi har fulgt med nyhetsdekningen over Israel i flere 10 år - og løgnene der, har forandret informasjon i selv annerkjente leksikon - så man har gjort en løgn til sannhet. Gjentar man igjen og igjen en løgn - så blir det akseptert til slutt som en sannhet. Gobbels - Hitlers propagandaminister - kjente godt til hvordan han skulle forføre massene med dette, og hvordan han kunne få tyskerne til å tro på løgner, til å bli en annerkjent "sannhet".

Om vi ikke har lært av hva som har skjedd i historien, så er vi dømt til å gjenta histoien. Og mengder av mennesker tar seg vaksine, som kan vise seg å være rene giftstoffet, fordi man stoler blindt på myndighetene og helsevesenet. Det kan bli skjebnevangert for oss alle!!

Dr Peter McCullough: Fungerende Covid-19 medisiner fortsatt ikke i bruk

Artikkel hentet her.

Covid-19. Dr. Peter McCullough forklarer i et vitnesbyrd for Texas Senate Committee on Health and Human Services at kjente behandlingsmetoder for Covid-19 ikke brukes og blir også sensurert av media, noe som betyr at mange dør av Covid-19. I stedet er alt fokus på vaksiner.

Dr Peter McCullough sier at allerede godkjente medisiner kan brukes til å behandle Covid-19, men at den praktiske bruken av disse stoffene er underkjent og i media informasjon om disse stoffene er sensurert, med enorm lidelse og mange unødvendige dødsfall som konsekvenser. Han forteller om andre leger som ikke forteller eller tror at det er arbeidsterapi, de sier også at de ikke engang følger opp hvordan pasientene føler seg. McCullough kaller situasjonen en nasjonal mangel på medfølelse.

McCullough sier at verden helt unøvendig mener at Covid-19 ikke kan behandles (annet enn med en ventilator og morfin, red.) og at det eneste svaret på alle spørsmål om Covid-19 er stavet vaksine. McCullough behandler sine pasienter med en kombinasjon av anti-virus medisiner og trombose og de fleste av dem blir friske, ifølge sine egne erfaringer, som han deler med flere private klinikker, som behandler Covid-19 pasienter med fremgang.

Les mer: Vaksiner mot C19 beskytter ikke mot infeksjoner og ligner smertestillende midler

McCullough sier at en handlingsplan må på plass på hvordan amerikanerne kan behandle Covid-19 hjemme, slik at så mange som mulig unngår å bli så syke at de ender opp på sykehus.

Del denne siden