Dr Tenpennys gjennomgåelse av Johnson Johnson vaksinen

Bilde over - er en illustrasjon fra medisinindustrien selv, her via New York Times (jeg kaller de globalistekspressen) - om hvordan Adenoviruset (manipulert av J & J) trenger inn i en celle. Men legg merke til hvor flinke de er for å glorifisere sine egne produkter, om eks. det skjer dødsfall, alvorlige bivirkninger, blir det raskt skjult - og får liten oppmerksomhet i media.

Denne artikkelen jeg nå har oversatt, ble nylig sensurert av YouTube, som så mange andre artikler/videoer, når fagfolk, eksperter ol. uttaler seg om vaksinen eller viruset, som ikke passer inn i deres agenda. Hun er ekspert på vaksiner, og har studert de i ca 21 år. Hun gir en innsikt om de ulike vaksinene: Moderne, Pfzier og Johnson & Johnson. Og jeg tar deler av info fra artikkelen - hvor hun sankker spesielt om Johnson & Johnsen - jeg beklager at jeg ikke er stiv i engelsk helsespråk - men jeg har forsøkt mitt beste til å forsøke å gi en god oversettelse. Det viktigste er at du forstår helheten - og ikke henger deg opp i ubetydelige detaljer.

Ett Skudd i Mørket - med Dr. Sherri Tenpenny:

TV programmet DayLightKan du fortelle noe om Johnson & Johnson vaksinen? Og hvordan den er annerledes?

Dr. Tenpenny: Det er veldig annerledes, fordi den den går utenom produsentprosessen og resepten/beskjeden, og produseringen og skapelsen av proteinet (om du leser hele artikkelen fra starten, så beskriver hun mer rundt det hun sier her).

Det de har gjort, med denne vaksinen, at de har tatt et Adenovirus (Adenovirusene er en gruppe virus som trives på slimhinnene. Denne typen virus hører til i en gruppe som ofte forårsaker forkjølelser) og skyter det ut. De tar det genetiske materiale av Adenoviruset ut fra innsiden – og de tar en som allerede har blitt lagd som spike protein – og putter det på innsiden av skallet på Adenoviruset – for å dyrke det, og dupliserer det for å vokse. De bruker en, muligens to ulike typer av muskelvev celler, som kommer fra aborterte foster sitt muskelvev.

Den ene er kalt PCR C6, som kommer fra (noe som er knyttet til) netthinnens muskelvev, av tidlig abortert fosters muskelvev. Og det er en annen som blir kalt HEK – som kommer fra en nyre fra et for tidlig aborterte foster. De må ha virus, for å få en stor nok mengde for å produsere et skudd eller en vaksine. De må reprodusere inne i levende muskelvev, derfor blir disse muskelvevene brukt. Så du har dette skallet på et Adenovirus (forkjølelsevirus), og du har dette proteinet på innsiden av det.

Bilde over: Hvordan reseptorene fungerer i signalsystemet. Se artikkel her.

De injiserer dette inn i ditt system. Skallet av Adenoviruset binder seg til dine celler – og igjen, åpner det seg som ett egg (se bilde øverst), og setter det proteinet inn i systemet ditt. Og så begynner prosessen ved å skape anti-spike antistoff. Det er et fremmed protein, som har nettopp blitt satt inn i din kropp. Det aktiviserer mange av dine bomlignende (toll-like) reseptorer, som jeg tenker er bra å ha på innsiden vår. De bomlignende (toll-like) reseptorene separerer selv, fra ikke selv (litt usikker på hva hun mener).

Og de bomlignende reseptorer har muligheten til selv å avgjøre hva som er fremmed protein, i motsatt sted ditt naturlige inn-i-kroppen protein.  Det er en stor mengde av immunologi (Immunologi er læren om immunforsvaret, og dets reaksjon på smittestoffer, og når immunforsvaret ikke fungerer som det skal (for eksempel autoimmune sykdommer, allergier og avvisning av transplanterte organer) som skjer her.

Du får en masse Cytokiner (Cytokiner er signalmolekyler som blir laget av celler. De hjelper til å kontrollere immunsystemet og bekjempe sykdom. De ligner på hormoner og forskjellen mellom de to gruppene blir mindre, etter hvert som vi lærer mer om dem) som vil årsake betennelse – du aktiviserer de hvite blod blodlegemene, Nutra cellene i blodbanen og Makrofagene i ditt muskelvev. Dette er en konstant aktivitet. En akutt oppblussing, for å skape dette Anti-spike antistoffet. Nå Anti spike antistoffet kommer til å bli akkurat likt, eller veldig, veldig likt i alle disse 3 vaksinene.  Fordi dette er det endelige resultatet: Å skape anti-spike antistoff.

 ---------------------------------------

Jeg tillater meg å hoppe litt i artikkelen - til her:

TV Programmet DaylightOg det ekte spørsmålet, som du nevnte – 6 måneder fra nå – ett år fra nå – det er da vi virkelig vil se hva disse vaksinene har gjort med folk. Og du forventer hva? Autoimmune sykdommer, hjerte, nyrer, lungevev – ser du det vil skje?

Dr. Tenpenny: Alt sammen. Det var ett studium som kom ut i midten av januar, av en veldig vel respektert immunologi gruppe i California. Det de gjorde, var at de sa: «Når vi skaper denne anti-spike anitstoffer – går det da bare etter viruset? Det som du ble reeksponert til eller en av Coronavirusene? Eller kan det krysse reaksjoner med din egen kropp?» Det er det autoimmune sykdommer gjør.

Så de tok muskelvev prøver – og puttet de inn i noe de kalte Små Brønner (de ser ut som små kopper) – og de puttet prøver av 55 ulike muskelvev i disse små brønnene. Så lot de dråper av serum som hadde anti-spike antistoffer på seg – for å se reaksjonene.

Det de fant – var at antistoffene krysset gjennomgående rekasjoner med 28 ulike muskelvev typer. En av de høyeste konsentrasjonene – en av den høyeste sammenhopingen hvor antistoffene knyttet seg til var Mitokondrier (er celleorganeller som forsyner cellen med energien som er nødvendig for blant annet bevegelse, syntese av makromolekyler og opprettholdelse av cellers membranpotensial).

Bilde: Et eksempel på Miochondrion (øverst til høyre i dette tverrsnittet av en Celle) – som er miktokondrier på norsk – er en Organeller.

Miktokondrier, den indre fòringen av Miktokondrier for å være eksakt. Miktokondrier er litt organellersk (Organeller er strukturer inne i cellen som er atskilt fra cytosol ved en cellemembran. Kloroplaster og mitokondrier er eksempler på organeller) på innsiden av alle muskel system i din kropp. Den produserer din kjemi – dvs. den produserer din bensin (din energi).

Og din kropps bensin er kalt ATP (Adenosintrifosfat). ATP er bensinen/energien som driver din kropp. Og den produsereres innvendig av Mitokondrium. Antistoffene angriper Mitokondrium, og får den til å ikke virke korrekt. Og jeg tror – og det er min mening – at det er en av grunnene til at den mest dypeste bieffektene – fra – etter folk har erfart – etter at de har mottatt en av disse 3 godkjente skuddene. Så er det en dyptgående tretthet. Fordi du har akkurat tatt en håndfull av salt og hivd det inn i motoren til din bil. Og så forventer du at det skal produsere energi. Den kan ikke produsere energi (lengre).

Fakta er at de mest vanlige bieffektene, som vi ser etter injeksjonen, er hodepine og en dyptgående tretthet. Og de vet at denne Spike, denne proteinet og de tror at det også er antistoffet – kan krysset blodhjerne barrieren – og komme inn i hjernen. Og så angripe minst 3 – om ikke 4 ulike typer av muskelvev. Dette ble da oppdaget av denne gruppen i California, som gjorde denne forskningen.

(Om du leser denne profetien som advarer mot denne vaksinen – så sier denne mannen blant annet:

Men Herren sa at vaksinasjonen vil ha en avhengighet, hver gang kroppen din vil bli syk, så må du ha vaksinen igjen. Og når du tar den igjen, så vil den holde deg rolig igjen. En form av edderkopplignende (eng. Cerebro – ett ord oppfunnet via tegneserien X-Men – som handler om kontroll av hjernen) innflytelse fra sinnet. Det er en slags programmering – jeg forstår det ikke, men det er hva Herren har fortalt meg.»)

TV- verten i DaylightOgså – en av tingene vi har nettopp funnet ut av, vedrørende Johnson & Johnson vaksinen. De har faktisk testet det på spedbarn, gravide kvinner – hvordan er det mulige at det er lovlig, å teste det på nyfødte når de ikke gir samtykke?

Dr. Tenpenny: Det er ett godt spørsmål. Vi lurer på hvordan de har klart å få godkjent vaksinene i det hele tatt – At det er blitt gitt til barn under 6 mnd, fordi de (foreldrene) ikke kan gi velbegrunnet samtykke. Når jeg hørte at Johnson og Johnson ønsket å begynne å teste disse nyfødte – så tenkte jeg: Hvorfor? Barn under 12 år sjelden, om noen gang, pådrar seg denne infeksjonen (Altså Korona). Dødeligheten for barn under 12 er så nær som null som det kan bli.

Alt dette vrøvlet som vi har gjort, det destruktive psykologiske følelsesmessige vrøvlet, som vi har gjort mot barn – ved å maskere dem (munnbind), skille dem fra hverandre (isolere fra å leke med andre, besøker andre etc) – holde de hjemme. Å ikke tillate dem å gjøre noen av disse tingene – som de fleste normale barn i Grunnskolen er forventet at de skal gjøre.

Når disse barna vokser opp – til å ikke forstå det subtile av ansiktsuttrykk (pga masken).  Som hjelper de til å bli fryktsomme – av folk som ikke har en maske på seg.  Når de egentlig burde være redde for folk som har maske – som kanskje vil kidnappe dem.

Jeg mener at de nå ønsker å begynne med å eksperimentere med komplette eksperimentelle typer sprøyte (vaksine), som aldri før har blitt hovedsakelig gjort på mennesker. Og nå vil de gjøre dette på nyfødte. Det er forbrytelse mot menneskeheten. Det er absolutt et angrep på Guds barn.

Prorammet DayLightEt raskt spørsmål: Jeg kjenner flere mennesker i mitt naboskap og rundt omkring som har fått vaksinen – og de snakket om de samme bieffektene som du nevnte. Da er det naturlig å være bekymret for dem. Hva slags råd vil du gi til folk som har fått vaksinen, og nå får denne informasjonen. Ettersom de er redd – hva vil du si til dem?

Det blir ett forstyrrende svar som du ikke ønsker å høre. Med de tingene som injeksjonen gjør – hvor de binder Spike proteinet til overflaten til dine celler – lager antistoffer, betyr at du blir overfølsom/sensibilisert for det for alltid.  Gjennom prosessen som de kaller Transfeksjon – hvor du binder spike Proteinet til dine celler.

Har du først blitt vaksinert – så er du merket. Du kan ikke bli uvaksinert. En masse av de andre vaksinene folk ønsker å vite – hva de kan gjøre for å avvenne seg fra kvikksølvet eller aluminium (kjemisk element) eller virusene – dette er ugjenkallelig (irreversibel) ting. Med en gang du har bestemt deg og gjort en utilstrekkelig/uinformert bestemmelse – jeg kan ikke fortelle hvor mange folk som sier «Jeg vil ikke høre om det. Bare gi meg en sprøyte. Jeg ønsker å være bekvemmelig i mitt liv.» Så du bytter ut en livstid, med (frivillig ta til seg) mulige sykdommer, og gambler med at du kan dø. Gjør du dette fordi du selv ønsker å gjøre det bekvemmelig for deg selv, sånn at du kan begynne å fly igjen (dra på ferie) og gå i butikken? Folk trenger virkelig å kjenne til dette.

Jeg har gjort over 400 intervjuer det siste året rundt dette. Jeg har ikke holdt meg stille rundt dette – men heller ikke mange andre folk. Folk trenger virkelig å legge sitt liv i Guds hånd. Og ikke i hånden i medisinindustrien sin.

TV vert DaylightJeg vet du komer til Daystar i mai – og jeg vet at du har blitt sensurert – og alle forskjellige leger som har blitt sensurert – men vi vil fortsette å tale sannhet i kjærlighet. Takk for ditt mot!

Du kan også hente mer info om vaksiner ol. fra denne amerikanske websiden.

Del denne siden