Holocaust 2 – gjennom vaksineindustrien – fordi vi ikke har lært noe av historien

Jeg har før snakket om det jeg nå skal skrive om – da jeg oversatte denne videon – men her er det igjen nok en bekreftelse av hva som skjer på innsiden av vaksinerte mennesker, hvor det virker som en type planter vokser, og tetter igjen ulike deler av kroppen, som til tider kan føre til dødsfall. Disse som har sett inn i kroppen til de døde, har aldri sett noe lignende før 2021 – hvor ca. 50 prosent eller mer, har disse «slyngplantene» på innsiden:

BALSAMERER GJØR UROVEKKENDE OPPDAGELSER.

Roper varsku

-Hirschman beskriver, og har fotografert, unaturlig utseende fibrøse propper som fyller opp vener og arterier og som gjør det vanskelig å gjennomføre balsamering. Og kollegene hans har opplevd det samme.


-Mange av de døde omkom etter sigende av hjerteattakk eller slag.


-Hirschman anslår at siden November finner han at mer enn 50% av de døde han balsamerer har disse spesielle proppene. 

Massiv biologiske strukturer funnet i kroppen på vaksinerte – og en ny bølge på vei?

Jeg velger å oversette denne videon, for å få folk til å forstå hva samfunnet har åpnet opp for. Dette her er mer enn bare enn feiljustert og uprøvd vaksine, som etter hvert kan justeres – det er verre enn det biologiske våpenet Covid 19, som alle tegn peker på var menneskeskapt, sluppet med vilje fra Wuhan – på samme måte som frykten via media, også var menneskeskapt – og løsningen, var en mye verre gift, enn noen offentlig vil innrømme – de som gjør det – kommer i den offentlige gapestokken, og kan bli mobbet ut, miste jobbet etc.

Så vi har kommet inn i inkvisisjonen igjen, på den tiden brente de hekser, nå så finner man «heksene» i de som kommer med fakta, sannheten og som avslører løgnene. Mens de som styrer alt sammen, er virkelig dagens trollmenn – eller skal vi kalle de Dr. Død?!

24 Nov. 2021 - WHO er en korrupsjonsinstitusjon

Ps: Legg merke til slangen i WHOs flagg - slangegift til verden 

Oversikt over historien:

Grunnleggende korrupsjon i Verdens helseorganisasjon (WHO) bidro til å produsere en «testpandemi».

Dr. Wolfgang Wodarg, tidligere helsesjef i Europarådet, forklarer at en pandemi pleide å være forbundet med utbredt alvorlig sykdom og død, men ved å endre definisjonen, fjerne alvorlighetsgraden og høye dødelighetskriterier, kan WHO nå skape en pandemi når den vil.

Covid-19 var en "test" pandemi, ikke en viruspandemi, fordi PCR-tester kan gi et positivt resultat når den oppdager fragmenter av koronavirus som har eksistert i 20 år, et fragment av virus for lite til å gjøre deg syk eller et fragment av Covid-19 som var der for uker siden.

Den massive Covid-19-skuddkampanjen er full av interessekonflikter på et grunnleggende nivå, og disse konfliktene setter folks liv i fare ved å sette vaksineproduksjon foran sykdomsforebygging.

Som Wodarg bemerket, hvis du vil tjene penger på å produsere vaksiner, trenger du nye markeder for å bruke dem, og nye sykdommer slik at du kan selge vaksinen din.

Dr. Wolfgang Wodarg, en indremedisinsk lege og tidligere helsesjef i Europarådet, snakket med Planet Lockdown om den grunnleggende korrupsjonen i Verdens helseorganisasjon og hvordan den bidro til å produsere en "testpandemi".

Frøene ble sådd for mer enn et tiår siden under H1N1-pandemien i 2009 ( svineinfluensa). I 2010 beskyldte Wodarg farmasøytiske selskaper for å påvirke WHOs pandemierklæring, og kalte svineinfluensa en «falsk pandemi» som ble drevet av Big Pharma, som innkasserte helseskrekken.

Begravelsesbyrå slår alarm: Dødstallene steg dramatisk etter hvert som injeksjonene startet

Vaksine dreper flere mennesker enn Covid


Hennes
land Report: Vaccine Killing More People than Covid:
 Dear Readers: Vi vet at NIH finansierte gain-of-function forskning ved University of North Carolina og deretter i Wuhan China lab.

Vi vet at vaksinen ikke beskytter. Vi vet at det injiserer et patogen i kroppen. Vi vet at vaksinen forårsaker død og sykdommer. Det er kjente fakta.

Likevel kampanjen for å tvinge universell "vaksinasjon" med en "vaksine" som er langt farligere enn Covid fortsetter, skriver Dr. Paul Craig Roberts, en ledende politisk økonom og regelmessig bidragsyter til The Herland Report. Dr. Roberts er formann for The Institute for Political Economy, tidligere assisterende redaktør av Wall Street Journal og en kjent forfatter av mange bøker.

Dette innebærer fullstendig total uærlighet eller dumhet av det medisinske etablissementet og politiske ledere, eller det peker på implementeringen av en kampanje tiår i å gjøre for å redusere og begrense den menneskelige befolkningen.

Vaksine dreper flere mennesker enn Covid: Sensurnivået i sosiale medier og søkemotorer er all-time high. Gjør som tusenvis av andre, abonner på Herland Rapport nyhetsbrev her! Tusen takk for at du leste og støttet vårt undersøkende arbeid. Følg de nye trendene og abonner på nyhetsnettstedetHerland Report . Det er et flott sted å se intervjuer / lese artikler fra ledende intellektuelle, tankeledere fra hele det politiske spekteret.

Vaksine dreper flere mennesker enn Covid: Sørafrikansk lege forklarer hvordan en konstruert vektor (kalt et virus) og et konstruert stoff (kalt en vaksine) ble opprettet for å redusere verdens befolkning.

Hør godt etter. Legen sier at når du innser spillplanen, er det motproduktivt fra synspunktet til Covid-protokollen for menneskers helse fornuftig. De akter å drepe de fleste av oss. Det er formålet med piggproteinet i "vaksinen".

Merk at det er helsearbeidere som har sett effekten av "vaksinen" på folk som foretrekker å miste jobben til å bli "vaksinert".

Legg merke til at helsemyndighetene i den vestlige verden ikke bryr seg om resultatet av mandatet er en dramatisk krymping av medisinsk personell.

Dette er en indikasjon på at den sørafrikanske legen har rett i at hensikten er å drepe oss.

Leger om bisarre fenomener i vaksinert blod: "Har aldri sett noe lignende"

Den tyske legen Bärbel Ghitalla er sjokkert over det hun noterte i blodprøver fra vaksinerte mennesker.

Endringer og abnormiteter i blodet fra korona vaksiner forvirrer leger i flere deler av verden. De peker på fenomener som aldri har blitt registrert i noen sammenheng før, og ingen kan nå med sikkerhet forklare nøyaktig hva det er som har blitt oppdaget.

Bisarre fenomener oppdaget i blodet til flere korona -vaksinerte pasienter har blant annet fått den tyske legen Bärbel Ghitalla og hennes kollega Axel Bollard til å diskutere saken, som er skildret i en kort dokumentar.

I denne sammenhengen påpeker Bollard blant annet at mange leger aktivt avstår fra å rapportere vaksineskader fordi hele rapporteringsprosedyren ikke bare innebærer et potensielt stigma, men også mye ekstraarbeid for dem.

- Jeg ser alltid at bivirkningene rapporteres ned eller de sier at de ikke kan knyttes til vaksinen. Hjerteinfarktene og slagene er ikke avhengig av vaksinen, den rapporteres ned, fastslår han.

24 august 2021 – Dr. Ensbys analyse av Pfizer vaksinen, og dens smittestoffer

Dr. Erik Enby (svensk lege) – har jobbet med å analysere blodprøver fra syke i 50 år – . En dag kom det en innom han – med en flaske med Pfizer vaksine – du vet, Pfizer gir aldri fra seg sine flasker av vaksine, for at noen får lov til å analysere dem – de har full kontroll over hver flaske og injeksjon. 

Så han begynte å undersøke dem, og så noe skremmende – dvs. når han tester sykes blodprøver (og spesielt kroniske syke) – så er det mye rart som flyr rundt i blodet av partikler, som er ukjent for de fleste – og sånn var også Pfizer vaksinen, det var en masse levende mikroorganismer, som svømte rundt – alle i hver retning. Han mente at det minnet han om det som fantes i de (kroniske) syke. Og sier også at han har aldri lært i sin utdannelse, at sånne ting som det der, skal finnes i en vaksine.

De fleste innen forskningen aner lite om alle partiklene som flyr rundt i kroppen til de syke. 

Og i Pfiser vaksinen peker han på en organisme med ett skall rundt:

En mikroskopisk undersøkelse av vaksinert blod

Vi skal ta en titt på blodcellene, ved en doktor Peggy som har jobbet med dette i 30 år. Vi har ingen vaksinerte personer her, men vi har blodprøver fra noen – sett gjennom mikroskop – og vi har også sett på friskt blod, fra en som ikke er vaksinert.

Vi ser på det friske blodet, og alt ser normalt ut – fine normalt former på cellene. Hun peker på de røde blodcellene – de har normalte fine rundinger - på en måte separert en for en. Hun peker i midten på en hvit blodcelle. Du kan se at det er bevegelser i cellene – det er viktig at de er aktive. Hun forteller om det tekniske med å få bildet til å bli som det blir – med ett lys i  bakgrunnen (ellers hadde vi ikke sett noe som helst). Man ser kvaliteten av cellene – at de er intakte, god kvalitet.

Sykepleier: Delta variant er sansynligvis vaksine skader

Du kan se videon på rumble her:

VAKSINEKRISEN. En amerikansk sykepleier sier at sykehuset der hun jobber aldri ble (selv i 2020) overbelastet på grunn av COVID-pasienter. Det mest sjokkerende er at økningen i deltavarianten faktisk er vaksineskade, ifølge varsleren.

Tekst og oversettelse: Torbjörn Sassersson, | Temabilde: Sykepleier. Foto: Gustavo Fring. Tillatelse: Pexels.com

Sykepleieren sier også at de fleste sykehusansatte fortsatt ikke er klar over at PCR-tester er upålitelige og at omsorg er basert på testresultatene.

Selv om du ikke har noen COVID-symptomer, vil en positiv PCR-test plassere deg i en COVID-avdeling der standardprotokollen krever behandling med Remdesivir og ofte en respirator. Imidlertid blir de fleste pasienter verre på Remdesivir, som har vist seg å forårsake både hjerte- og nyreproblemer, sier den anonyme sykepleieren.

Hun påpeker at Remdesivir ble gitt i kombinasjon med Ivermectini en kort periode , og i løpet av den tiden var pasientresultatene betydelig bedre. Ivermektin ble deretter fjernet fra protokollen, selv om det fungerte bra mot Covid-19.

Sykepleieren bekrefter at det ikke er noen tester som kan identifisere deltavarianten av koronaviruset, selv om en genetisk sekvensering i et forskningslaboratorium kan skille mellom dem. Varsleren sier også at hun aldri har sett deltavarianten som er spesifisert i pasientjournalene. I stedet står det Coivd-19.

Dette stiller spørsmål ved om de fleste Covid19-pasienter er smittet med en deltavariant i det hele tatt, eller om covid-pasienter til og med har Covid-19 fordi PCR-tester gir 95% falske positive testresponser (rød notat).

Økningen i deltavarianten vil sannsynligvis være vaksineskade

Sykepleieren rapporterer også at hun ser et betydelig antall vaksineskader, men at disse vaksinelesjonene ikke rapporteres til Vaccine Adverse Effect Reporting System (VAERS). Hver gang hun uttrykte sine mistanker til de ansvarlige legene, har hun blitt avvist. Vaksineskade ignoreres.

Det mest sjokkerende er at den antatte økningen i deltasaker faktisk er vaksineskade, ifølge varsleren.

Tekst og oversettelse: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Kilder: Steve Peters Show and Mercola.com

Del denne siden