19 nov. 2020 – en analyse av innholdet i vaksinen fra AstraZenec

Dette er ett forsøk på å analysere Astra Zenec medisinen - og en kvinne via FB, har gjort oss oppmerksom på numrene som står på pakningen av vaksinen - og så kommer det en god del informasjon opp, som man burde vite noe om. Alle burde være interessert i hva man får i kroppen - fordi det kan være gift i den, som du ikke tåler:

"Hun ønsker at du skal gå til www.researchsquare.com. For at du skal gjøre egne undersøkelser (for å finne ut selv). Jeg fant ikke all info hun fant på det nettstedet hun nevnte – så jeg har måttet søke andre steder på nettet.

Så vi titter på ordet Recombinant DNA (som er en del av vaksinen). Først kan du se hva Wikipedia (engelsk) som bla sier:

«Rekombinant DNA (rDNA) molekyler er DNA molekyler dannet av laboratoriemetoder for genetisk rekombinasjon (for eksempel molekylær kloning) for å bringe sammen genetisk materiale fra flere kilder, skape sekvenser som ellers ikke ville bli funnet i genomet.«

Jeg hopper nedover i artikkeln - og tar også med dette:

".............. men på dette bildet – så lager hun en rød ring rundt MRC-5:

MRC-5 er Diploid Celle kultur bestående av fibroblaster, opprinnelig utviklet fra lungevev av et 14 uker gammel abortert gutte foster. Du kan lese om det på wikipedia. Dette er altså en del av innholdet av det som skal frelse verden – altså bla. med stoffer/Celler fra drepte småbarn fra Mors liv. Dette her er fryktelig ting."

Monica Aafløy Hansen (54) døde av blodpropp etter vaksinering

Monica Aafløy Hansen. Foto: Jødisk Museum

Monica hadde meldt seg som frivillig til å hjelpe ved en helsestasjon i Oslo og fikk derfor AstraZeneca-vaksinen. I helgen døde hun av blodpropp.

Den er tidligere journalisten Monica Aafløy Hansen døde kort tid etter at hun fikk vaksinen, og legene mistenker at dødsårsaken har sammenheng med AstraZeneca-vaksinen, skriver Avisa Oslo.

To nye pasienter er døde av blodpropp etter å ha mottatt AstraZeneca-vaksinen

Legemiddelverket melder om ytterligere to dødsfall blant pasienter med blodpropp på Oslo universitetssykehus etter å ha mottatt AstraZeneca-vaksinen.

– Legemiddelverket kan ikke utelukke at disse tilfellene kan ha en sammenheng med AstraZeneca-vaksinen, skriver de i en pressemelding.

NTB erfarer at den ene av de to avdøde var helsearbeider.

Norge satte vaksinering med AstraZeneca-vaksinen på vent etter meldinger om et sjeldent sykdomsforløp hos enkelte som hadde fått vaksinen. Fra tidligere hadde to personer som har fått vaksinen i Norge, dødd.

Del denne siden