Amerikanerne forbereder seg på kamp

Razziaen mot Mar-a-Lago kan ha vært en gavepakke. Den demonstrerte så de mest tungnemme kunne se det at det finnes to lover i USA: En for Trump og hans velgere, en annen for de som har makten. De siste kan gjøre hva de vil. Vil 75 millioner amerikanere finne seg i det?

Helt siden Trump tok rulletrappen ned i Trump Tower og erklærte sitt kandidatur har det vært krig. Obama mobiliserte ikke bare sitt eget maktapparat, men også etterretningssamarbeidet Five Eyes: Storbritannia, Australia, New Zealand, Canada. Trump var en trussel som måtte stoppes for enhver pris. For Obama representerte han alt Obama hatet: Det gamle Amerika. Krigen bar preg av vendetta mot de som «klynger seg til Bibelen og våpen». De som ikke helt forstår at de er utdatert. Som ikke gjør hva de får beskjed om og peller seg vekk.

Vi i Europa forsto ikke hvordan Obama virket på amerikanerne. De oppfattet hans klare rasisme mot hvite og USA var mer polarisert mellom rasene da han gikk av enn da han tiltrådte. Han som hadde «håp» som valgspråk.

26 mai 2022 - Regjeringen gir kontrollen over vår helse til WHO

I Genève 23. mai 2022 oppga helseminister Ingvild Kjerkol nok en bit av Norges selvstendighet. Da overleverte hun på vegne av regjeringen kontrollen over vår helsepolitikk til Verdens helseorganisasjon (WHO).

WHO får makt til å overstyre nasjonale regjeringer og parlamenter og gi globale direktiver under pandemier, eller under forberedelse til en mulig pandemi.

Kjerkol virket begeistret over å få lov til å gi bort nok en del av nasjonal kontroll. På sin egen Facebook-side skriver hun:

Ja, for en følelse, å få mulighet til å spise kirsebær med giganter!

Hennes tale til forsamlingen i Genève ligger ute på regjeringens hjemmeside. Hun bruker innledningen til å (selvsagt) snakke om krigen i Ukraina.

Obama er den første antiamerikanske president og nå har han sin 3. periode

Dinesh d’Souza har laget en video om Obama som er knusende. Det har han en spesiell grunn til: d’Souza ble tiltalt og fengslet av Obama for en bagatell av et valgkampbidrag og ikke bare ble han dømt til fengsel, han ble også dømt til psykiatrisk behandling som i det gamle Sovjet. D’Souza så noe ved Obama som få har sett og i denne videoen ruller han ut hele panoramaet: Det er Obama som er USAs 46. president.

Vi er mange som har undret oss over den radikale politikken den gamle, senile visepresidenten satte i gang før blekket var tørt på innsettelsen. Åpningen av grensen, avskiltinger av grensepolitiet var ikke innfall. Utplukking av håndgangne menn som Mayorkas til Department of Homeland Security, var ikke tilfeldig. Mayorkas sa nylig at cubanske båtflyktninger skal tvinges til å snu. Det er en meget avslørende uttalelse når man vet at grensen i sør står vid åpen og amerikanske militære anlegg og flyplasser brukes til å fly migranter inn i USAs indre.

Del denne siden