Følte seg presset til å ta koronavaksine – så fikk hun hjertebetennelse

Iselin Kavli Paulsen (21) ville ikke ta koronavaksinen, men gjorde det likevel. Helsemyndighetene sier at det er leit at hun har følt seg presset, men at de har vært tydelige på at det er et fritt valg.

Iselin Kavli Paulsen ble innlagt på sykehuset med hjertebetennelse etter at hun tok andre dose av Moderna-vaksinen. Paulsen sier at hun følte seg presset av samfunnet rundt til å ta vaksinen.

Rett etter at stikket ble utført kjente Paulsen på kvalme.

På kvelden fikk hun store smerter i bryst og rygg og opplevde strålingssmerter fra venstre arm og opp til hals. Så ble hun innlagt og fikk bekreftet at hun hadde fått hjertebetennelse.

– Jeg følte meg presset av media, samfunnet rundt meg, venner og familie. Jeg fikk høre at for å kunne delta i samfunnet måtte jeg ta denne vaksinen, sier Paulsen til NRK

Sean Daniel Hartman (17) tok Pfizer vaksinen tidlig i september og døde noen uker etter

Sean Daniel Hartman fra Beeton i Ontario, Canada var akkurat fylt 17 år da han fikk sin obligatoriske dose av Pfizers Coronavaksine. Tidlig i september fikk Sean Daniel sin dose av vaksinen og ble raskt rammet av ulike heleseproblemer. Gutten som bar en habil hockeyspiller som hadde spilt for Beeton Stingers til han nylig begynte å spille for TNT i Alliston. Når han kom for å spille hockey på arenaen fikk han vite at han ikke kunne komme inn eller spille før han hadde tatt den obligatoriske vaksinen som er pålagt alle for å komme inn på arrangement. “No Jab, no access”. For å kunne fortsette å spille hockey gjorde Sean Daniel som myndighetene krevde, gikk og tok vaksinen i begynnelsen av september.

Arooj Imtiaz Lughmani som er medisinstudent fikk skuddet med Pfizers Comirnaty vaksine den 10 september. Ti minutter etter at giften ble sprøytet inn i blodet, begynte giften og virke og skapte Toniske kloniske anfall, Tics, skjelvinger og sløret tale. Stadig flere vaksinerte blir rammet av forskjellige nevrologiske plager som kan bli kroniske. I tillegg rapporteres det nå at stadig flere vaksinerte får gjennombruddssmitte eller blir rammet av ulike infeksjoner. Fra tidligere er vi kjent med en rekke dødsfall som skyldes vaksinen.

Les hele artikkelen her.

Du kan se videon her: (168) This is what the Pfizer vaccine has done to a perfectly healthy Arooj. Please donate to her GoFundMe - YouTube

Del denne siden