Men her snakker Steve Cioccolanti - om rytteren i Åp.6 - som Korona rytteren:

Hva sier Åpenbaringsboken om trolldom?

Hva med dine tanker om at trolldom betyr farmasøytisk? Hva er roten av det? 

Steve: Jeg er kanskje blant de første å nevne den Hvite hesten - i forbindelse med trolldom og farmasi. Jeg leser:

"Lys av lampe skal ikke mer skinne i deg. Røst av brudgom og brud skal aldri mer høres i deg. For dine kjøpmenn var jordens stormenn, og alle folk ble ført vill ved din trolldom." Åp 18:23

Den første delen snakker om dommen over Babylon - et antikristelig system. Og Gud dømmer det til slutt. Det er de gode nyhetene - uansett hva som skjer med Fauci, nedstengning, vaksiner mm. - på slutten vil alt sammen bli beseiret. Vi er på den vinnende siden. 

Og så sier den "For dine kjøpmenn var jordens stormenn, og alle folk ble ført vill ved din trolldom." 

Om du leser om dette idag, vil mange kristne si at ikke så mange tror på trolldom, som hekser og trollmenn. Det er jo bare tegneserier og filmer. Om du ser på det greske ordet Trolldom, så heter det pharmakia - ved pharmakia så vil alle nasjonene bli forført. 

Pharmakia er grunnordet for farmasi - altså legemiddel eller medikament (altså et farmasøytisk produkt) - via den farmasøytiske produktet eller industrien - så vil alle nasjonene bli bedratt. Dette verset kan ha blitt oppfylt på den måten det har vært i 2020 til 2021.

Denne pandemien som påvirker deg, som er livstruende for 1 prosent av folket som får det. Som er så skremmende at man er asymptomatisk (uten symtomer) - og de fleste menneskene må bli testet for å vite om du har det. Om du snakker om byllepesten eller spedalskhet - hvor huden faller av - så vet alle - og ber de holde seg borte fra den personen. 

Men denne pandemien - som godt mulig er et skapt virus i Wuhan labbet. Er lagd så skremmende - men likevel så vet du ikke at du har det - om du da ikke blir testet. De vil at du skal bli testet - vaksinert, men i vitenskapen så er det ingen som vet langtidsvirkningene av dette, av bivirkninger i vaksinene. Dette er vitenskap. Ingen vet.

Likevel, millioner blir injisert. Så jeg tror at dette verset har en forbindelse med Åpenbaringen 6, som er begynnelsen av Endetiden - at - av før-trengselen. Dette gjelder den første hesten - som jeg mener er Korona viruset. Ettersom industrien som forsøker å tvinge denne historien, at dette er den fryktfulle pandemien, og at det ikke er noen andre løsninger enn vaksiner.

Bildetekst: India har ett dramatisk fall i Covid 19 saker, etter å ha brukt Ivermectin - i april - da de hadde 414,188 saker, har nå falt til 84,332 - som betyr en reduksjon på 80%.

Vi vet at dette er absolutt falskt, fordi i India hadde de pigger (viruset), og innen en måned, så falt det rett ned, da de brukte medikamentet Invermectin, hvor mange har blitt reddet - ikke infisert.  Hvorfor lar de oss ikke få vite dette? 

Kanskje fordi Ivermectin koster en dollar. Mens vaksinen koster milliarder av dollar. Og de får regjeringene til å subsidiere ett masse vaksinerings program. Så det gir en uventet god profitt for Farmasi industrien  så via farmasøytiske industrien (Big Pharma) så bedrar de hele verden.

Fauci til Høyre - en katolsk Jesuitt, som styrer de medisinske rådene i USA - som Nakstad i Norge.

Så la oss gå tilbake til den Hvite hesten. De fleste som lærer profeti, skjønner at den hvite hesten ikke er Jesus, som i Åp. 19.  Dette er den forførende forfalskede hvite hesten - som forsøker å være lik Jesus. Er det noen som oppfører seg som Fauci, som verdens frelser? 

Når han blir straffet, vil han bli plassert blant den laveste plassen i helvete. Han er ansvarlig for så mye snuoperasjon bedragersk informasjon. Han burde være den personen, ettersom han er en helsetopp, gi ut all informasjon, alle mulige valg, all medisin som kan brukes, som hydroxychloroquine, Invermectin alt naturlig som virker med lite bieffekter. Likevel så lyver de igjen og igjen. De forandrer hele tiden på at dette virker, dette virker ikke, dobbelt opp av dette kanskje virker - det er absolutt tåpelig.

Vi har barn - en av våre døtre brukte for mye maske - så huden fikk utbrudd av utslett. Jeg lurte på om det var tenåringskviser - hun sa, nei, det er masken som irriterer. Tenk på at huden reagerer på den måten - de har testet maskene, hva slags sopp, hva slags toksin greie vokser under masken. Når du bærer det dag etter dag, og i timesvis - og hvor barn så godt som aldri blir smittet. Alt er bare ett bedrag.

Åpenbaringen 6 sier:

"Og jeg så – og se: En hvit hest, og han som satt på den, hadde en bue, og det ble gitt ham en krone, og han dro ut med seier og for å seire.Åp 6:2

Jeg vil gi deg de greske ordene. Jeg tror at Herren viste dette for meg. Jeg tror at den hvite hesten galopperer nå. Vi er i begynnelsen av Enden. En veldig klar markør har blitt merket i tidslinjen - og noe har trigget det. Den hvite hesten: Vi må se etter noe hvit. Og hvem - i alle yrker i hele verden går rundt og ser mer respektabel og troverdig om de har på seg en hvit frakk - det er den farmasøytiske industrien. 

Jeg vet ikke om noen andre som bruker hvitt på denne måten, selv om det sikkert finnes. Du skal se etter noe hvit. Alle disse kommer ut i hvite labb frakker. - når de kunne ha kledd seg annerledes, men de har på dette for å peke på for oss at de er den hvite hesten.

Og rytteren hadde en bue og en krone. Ordet krone på latin er Corona. Så den hvite hesten blir gitt en Korona (krone/korona på hodet) - skrevet for 2000 år siden - hvor klarere kan det bli? 

Den hvite hesten som er en som forgir seg som en falsk frelser, kommer med en Corona og en bue. Mange profeti tydere sier at han har en bue, men ingen piler - det er ingenting der, men det er feil. En bue og en pil hører sammen. 

Det interessante, som folk har gått glipp av - det greske ordet for bue er toxon, likt som ordet toxic (giftstoff eller gift). Buen er toxon referer alltid til buen og pilen som utstyret man bruker i krig.

Hvordan ble da dette ordet toxon bli det engelske ordet toxic. Fordi om du bruker din toxon som er buen og pilen, de noen ganger dypper pilen med toxicon - som er giften som er på tuppen av pilen de skyter på deg. Du kan bli skutt av en pil, og ikke dø. Derfor ble pilen dyppet med gift - eller toxicon. Fra Toxicon - greske ordet som latinen lånte, og skapte toxicum - som ga verbet intioxicade, og intoxicade er å forgifte noen.

Tenk på det - en gruppe folk, som er kjente for å kle seg hvitt, vil komme med et korona virus, og vil så gjennombore deg med tuppen av noenting - som er dyppet med toxon. Dette skjer nå, i denne pandemien. Kommer det flere - antageligvis - planlagte og med verre resultat. Om de ikke kan undertvinge oss alle og ta mer penger fra alle av oss. Så kan noen av oss -

våkne opp - og se disse videone som vi blir nødt til å putte på Rumble eller Frank. Jeg tror vi er vet ett avgjørende punkt i det som skjer nå. Farmasia har utviklet fra noe som var ment for å hjelpe oss, til å bli noe som er totalt drevet av grådighet og kontroll.De vil ha full kontroll, og si alt - som Fauci - uten noen samvittighet. 

Jeg har aldri brukt medisin - og vil ikke ta noe, om jeg ikke må. Folk kan leve i åresvis uten medisin - hvorfor har vi da blitt så avhengig av det?  Mine besteforeldre levde til 96 år og 99 år - 104 år, og mange levde så lenge uten å miste tennene - de hadde ikke kreft - hvordan er det mulig uten kjemiske medisiner? Som har vært mulig i 6000 år. Stol på Gud! Se på Jesus - og vær ikke redd noe virus, bakterier, infeksjoner, sykdommer - Jesus er helbrederen. 

Han har en online kirke - og forteller at de legger ut prekener minst en gang pr. uke - men som oftest så sensurerer YouTube det. Derfor ligger det ikke så mange ute.

Del denne siden