Bilderberg i bevegelse igjen etter pandemien

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg møtte president Biden i Det hvite hus 2. juni. Noen dager senere deltok han i det første fysiske møtet i Bilderberg-gruppen siden 2019. Foto: AP /Evan Vucci/ NTB

Bilderberg-gruppen holdt nylig et krigsråd i Washington. Politikere, spioner og mektige forretningsfolk samlet seg for å planlegge vår fremtid.

Det var det første fysiske møtet etter en pause siden 2019 som følge av pandemien. Gjestelisten var celeber, og inkluderte NATO-sjef Jens Stoltenberg, ifølge The Guardian.

Bilderberg-gruppen har forsøkt å kontrollere den vestlige verdensorden i nesten 70 år. Men de siste to årene har alt vært flytende. BLM, pandemi, energikrise, krig i Ukraina og Biden-katastrofen er bare noen av stikkordene.

Konferansen var derfor preget av kaos og krise, i motsetning til forrige møte i 2019, med de trivelige temaene  «A Stable Strategic Order» og «What Next For Europe?»

I denne snutten, forteller Rockefeller at hele FN - (den tomten han selv skaffet for FN, tegnet og bygde) tanken - var å forene hele verden - og snakker om Bildenbergerne og flere andre organisasjoner som har samarbeidet siden rett etter krigen - og i en av bøkene av han - beskrives det ganske tidlig, at dette er en Ny Verdensorden - boken var vel fra rundt 1950. Så all galskapen vi ser rundt oss - begynte med en plan rett etter krigen. I Norge tok sosialistene (AP) over lærerudanningen fra de kristne i 1946 - og allerede da la en grunn for det Norge vi ser i dag - full av ugudelighet, hvor man lærer barna å være ateister - og opptatt med alt annet enn det eneste som kan gi fred til ett menneske. Jesus sa:

"Jesus sier til ham: Jeg er veien og sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg." Joh 14:6

"Dette har jeg talt til dere for at dere skal ha fred i meg. I verden har dere trengsel. Men vær frimodige! Jeg har overvunnet verden." Joh 16:33

Del denne siden