24 mars 2021 - Men det skjedde ikke!?

Å forutsi fremtiden er alltid vanskelig - selv med oppriktige folk som får profetiske rting, som de mener er fra Herren. Det meste jeg gjør - er å hente profetier - vurdere dem - og så dele dem. Men uansett -så er ikke fremtiden spikret sånn som vi tror - ofte kan det skje ting - som gjør at Gud utsetter ting - det har jeg skrevet en god del om. Eks. når Jona kom til Nivive - så sa han at byen ville bli ødelagt om 40 dager - det var det profetiske ordet til byen. Så kastet dermed Gud ballen over til innbyggerne - og av en av de få stedene i historien, som virkelig har omvendt seg - så vendte de om av hele sitt hjerte og hele sin sjel til Gud, og angret sine synder. Dermed kanselerte ikke Gud dommen - men utsatte den ca 150 år - til den tiden deres etterkommere igjen begynte å leve i sine fedres synder. I Nahum står det en sterk beskrivelse av Ninives ødeleggelse.

Dette har skjedd flere ganger - at ting blir utsatt. Dermed tror jeg ikke at profetiene under er helt uten mening. Jeg tror at de vil inntreffe - når tiden er inne. Mange ting forandret seg når Trump tapte valget - og jeg tror ikke at Gud ønsket det - men pga hans "fredsplan" med Israel, så tror jeg at han rotet seg inn i åndelige ting, som selv de kristne rundt ham ikke snakket om eller advarte han mot. Jeg tror det var en av grunnene til at han gikk. Israel og Jerusalem - og det jødiske folket er bundet til  åndelige lover ved Guds Ord - det du gjør mot dem (enda det kan virke positiv i det menneskelige) vil komme tilbake til deg selv. Å røre Jerusalem, som var en av tingene i "Århundrets avtale" (palestinerne skulle få en del av Jersualem)- burde ingen gjøre, om de ikke vil ha forbannelse over livet sitt!

Derfor lar jeg profetiene stå - så får du selv vurdere dem!

15 august 2020

Jeg blir mer og mer sikker på at disse advarslene - som jeg har oversatt under - er sanne. Senest bekreftet i går fra Jeremy Hoff. Vanvittige forandringer er på vei - omveltninger - og verden vil aldri gå tilbake til det som det var. Allerede fra september i år - og oktober og November - så vil det skje ting som vil forstyrre og sjokkere dypt selv de mest gudfryktige, bare for å bruke David Wilkerson advarsel fra 2009 (som ligger under "Er vi rede?).

Dessverre tror jeg ikke at selv Guds Hellige bønner kan avverge dette - for dette må skje - synden er for stor (som de gamle sa "syndebegeret er fullt" - 1 Mos. 15), til at man kan hindre ødeleggelsen som kommer. Vi minnes Hesekiels Ord - rett før Judea ble totalt ødelagt:

"Og Herrens ord kom til meg, og det lød så:  Menneskesønn! Når et land synder mot meg og gjør seg skyldig i troløshet, og jeg rekker ut min hånd mot det og bryter i stykker brødets stav for det og sender hungersnød over det og utrydder både folk og fe av det, og selv om da disse tre mennene, Noah, Daniel og Job, var der i landet, da skulle de ved sin rettferdighet bare kunne berge sitt eget liv, sier Herren Herren." Esek 14:12-14

Og brødets stav ble brutt i 2018 - som Jeremy Hoff sier:

"......Noen dager før vi dro til stevnet, hadde jeg lunsj med Johnny XXXXX (tidligere nevnt på side 86), som fortalte meg at han nettopp hadde fått en åpenbaring om den rekordartede tørken som pågikk den sommeren. (Tørken var svært uvanlig, fordi den dekket såpass store områder og varte lenge. Den førte til alvorlige økonomiske konse­kvenser, særlig for bøndene. Avlinger gikk tapt og dyr måtte slaktes pga mangel på fôr. 2018 var også preget av den mest ekstreme skogbrann­perioden i Norge noensinne. Klimaforsker Reidun Gangstø Skaland ved Meteorologisk institutt kommenterte at, «Det var et veldig, veldig spesielt år. Det er satt så mange værrekorder at man ikke kan begynne å nevne dem engang.») Johnny refererte til et avsnitt i Esekiel 14.12-23, der fire dommer står omtalt. Han sa at han følte at nå bryter Gud brødstaven (vers 13), og det neste som kommer er sverdet (vers 21).

Jeremy Hoff får en bekreftelse fra en broder - at det neste som kommer er sverdet (dvs Russisk invasjon). Hesekiel sier videre:

".....Eller om jeg lot sverd komme over dette landet og sa: Sverd skal fare gjennom landet! – og jeg utryddet både folk og fe av det, og disse tre mennene var der i landet, da skulle de, så sant jeg lever, sier Herren Herren, ikke kunne berge sønner eller døtre, bare de selv skulle bli berget. Eller om jeg sendte pest i dette landet, og utøste min harme over det med blod for å utrydde både folk og fe av det, og Noah, Daniel og Job var der i landet, da skulle de, så sant jeg lever, sier Herren Herren, verken kunne berge sønn eller datter. Bare sitt eget liv skulle de berge ved sin rettferdighet. For så sier Herren Herren: Hvor mye mer når jeg sender mine fire onde straffedommer: sverd, hungersnød, ville dyr og pest, over Jerusalem for å utrydde både folk og fe!" Esek 14:17-21

Vi har hatt og har pest (Convid 19) - vi har hatt hungersnød - og nå venter sverdet! I en meget nær fremtid - som jeg ofte har skrevet om på mine tidligere blogger.

Jeremy Hoff har også nå gått ut og advart om dette som Pastor Dana Coverstone delte (som nå nok har ligget på web siden min siden juli) - men også hans utvidede advarsel den 13 august - som du kan se under (har ikke oversatt den - enda...). Han advarer om en virkelig ekestrem omveltning ved den jødiske påskefeiringen neste år 2021 - som da er den 27 mars til 3 april.

Jeremy Hoff har møtt flere brødre som advarer om kommende krig - og det vil også ramme Norge. Vi husker de gamle profetiene til Lebesbymannen, Emmanuel Minos med mange flere. Men også Steinar Handeland - du kan lese det under Krigsprofetier.

Derfor oppfordres det - til alle dere som frykter Gud - å samle mat - for minst tretti dager. Se min artikkel: Er vi rede? - Rundt bla advarslen til David Wilkerson.

Jeg oversatt for flere år siden - en profetisk artikkel - som ikke inntraff da - mye pga bønnekampanjen som Franklin Graham gjorde før valget i 2016. Gud utsatte det - akkurat som Han utsatte straffen til Ninive - fra 40 dager - til ca 150 år - pga deres omvendelse. Du kan lese om dette her - som muligens kan ha sin oppfyllelse i år - eller om Trump mot alle odds skulle vinne og få sitte og styre - noe senere:

Her har jeg samlet ett knippe med profetier - og har oversatt de fleste av dem:

tre profetiske drømmer - September, oktober og november 2020

Så har jeg kommet over en video til - som jeg har oversatt. Og den bekrefter videon som jeg har oversatt over. Og Bibelen sier "........På to eller tre vitners ord skal enhver sak stå fast." 2Kor 13:1 - se her:

17 juli 2020 - Ta deg i vare for sept, oktober og november 2020

Så har Dana Coverstone fått en drøm til - med mer detaljert i hva som skjer snart - og at noe katastrofalt vil skje i slutten av mars - starten av april neste år

Oversettelse av Pastor Dana Coverstones drøm

Jeg hadde en drøm mandag natten den 10. Jeg har ikke sagt så mye om det, ettersom noen blir ganske sure om jeg gjør det. Livet mitt har ikke vært det samme siden jeg postet det. Jeg har ikke bedt om dette – eller bedt om at Gud skal vise meg noe. Folk har plaget meg i det samfunnet jeg bor i – og disse har blitt arrestert for vold. Fått masse telefoner og masse mailer. Jeg gjør ikke dette for berømmelse. Jeg har ikke fått betalt for dette.

Tingene Gud viste meg – trenger landet å se. Jeg deler – og du kan gjøre hva du vil med det. Jeg har som sagt ikke bedt om drømmene – men de fortsetter å komme.

Jeg drømte at jeg var i måneden oktober – som en kalender. Jeg svaiet – som om jeg hadde blitt blåst over av en sterk vind. Ikke en uregelmessig vind, ikke en voldelig.  Men som en type vind som kom i (storm)kast. Jeg så en finger kom til syne – og pekte på den andre uken i oktober – og dro fingeren til den 3 uken i måneden. Så dekket den andre og tredje uke av Oktober. Så pekte den ut den 31 oktober, og der holdt den posisjonen. Den bare trykte lett på det og holdt den der.

Også en advarsel fra denne fiolinisten

17 juli 2020 - Maurice Sklar så visjoner om en koordinert plan for å nedkjempe Amerika.

En oversattelse:

1. juli 2020 så den profesjonelle fiolinisten Maurice Sklar visjoner om Amerikas fremtid. Han så, i de neste fem månedene, frem til presidentvalget i 2020, at det er en koordinert planlagt, veldig bevisst trinnvis overtakelse av USA og et fullstendig forsøk på å styrte regjeringen og stoppe Amerika slik vi kjenner den. Denne uroen har nettopp begynt.

Maurice så en tilbakekomst eller gjenoppblomstring av viruset hvor ambulanser og sykehus blir fylt. Han så at viruset var en del av et menneskeskapt koordinert angrep. Det vil være et fullstendig innsats for å overta Amerika før neste store oppvåkning. Det vil ryste Amerika til selve kjernen. Han så også utenlandske tropper i USA.

Disse tingene er allerede satt i gang og har vært planlagt i lang tid. Hvis Gud ikke setter opp en (Guds) standard, vil vi se katastrofale plutselige endringer i Amerika. Maurice så utenlandske tropper, inkludert de blå hjelmene i FN, men også utenlandske militser. Han advarer: "Hvis vi ikke får et mirakel, kan en borgerkrig bryte ut, og dette kan skje før valget. Vi må be om at denne standarden må ta sin plass."

Tidligere i år, kort tid etter at COVID-karantenen startet, hørte Maurice Herren si: "Amerika skal ydmyke seg for meg, og da vil hun oppleve den tredje store oppvåkningen."

Den 19-minutters videoen som vises nedenfor, er en forkortet versjon av den 40-minutters videoen han postet på Facebook 1. Denne videoen er også tilgjengelig på Brighteon.com.

Advarsel: Profeti om ned nedstengning, karantene og «pandemi»

Oversettelse av video:

En profeti om nedstengingen og karantenen i Amerika

Før jeg går inn i disse synene fra Herren, jeg vil gi deg mitt vitnesbyrd. Fordi disse profetiene er veldig vanskelig for meg å prate om. Fordi alt virker normalt nå under karantenen. Ingen problemer når jeg kom her på tirsdag for å profetere og gi budskap – bibel studier – for ett herlig Ord dette robuste budskapet i Bibelen – så gikk jeg til sengs. Den natten hadde jeg en fryktelig drøm om hva som er på vei til USA. Jeg hadde 2 drømmer og en visjon denne uken, som virkelig har uroet meg. Jeg har ikke spist godt, ikke sovet. Veldig vanskelig å konsentrere seg, fordi med en gang jeg tenker på Gud, så ser jeg denne tingen igjen. Jeg har alltid blitt forundret når folk sier du skal være profet. Jeg har aldri bedt om det – så jeg vil gi deg ett vitnesbyrd om det – hvordan jeg kom til Herren.

Ingen ledet meg til Kristus. Jeg var på gata og gjorde kriminelle ting som jeg ikke er stolt av – jeg skammer meg over måten jeg levde på. Men da jeg var 19 år, så hørte jeg en stemme snakke til meg, som sjokkerte hele meg.

En artikkel og kommentar fra Z3News grunnlegger James Bailey

Denne videon over - at Z3News.com`s grunnlegger - er verdt å høre på. Han har en type sønderknuselse i sin stemme - av ekthet, som jeg sjelden hører. Eks. David Wilkerson hadde alltid en sønderknuselse i sin stemme - og han var en av de mer ekte predikantene. Vi bør høre på de som har noe fra Herren.

Dermed har jeg laget en liten miniartikkel - hvor jeg har oversatt noe av videon med z3news grunnlegger James Bailey - og skrevet noe selv innemellom - i denne artikkelen:

De ulike tegnene

Vi må huske på at vi er sent profetisk i Guds tidstabell. Guds nåde har utsatt og utsatt. Husk disse tegnene som har kommet de siste årene Blodmåner 2014-15 (samtidig med jødiske høytider, påsken og Løvehyttefesten - den første Guds høytid i Bibelen og den siste) - og neste blodmåner kommer om ca 400 år - derfor er det ett tegn for Herrens dag - som Joel snakker om - og som Peter forkynte på Pinsedagen i Ap. Gj. 2 - at Månen skulle bli til blod før Herrens dag.

Det andre tegnet er Tegnet i jomfruen i 2017 - som peker på Jakobs trengsel - beskrevet i Åp. 12 - om kvinnen i barnsnød.

Og vi trenger også å minnes solformørkelsen over som gikk over USA i 2017 - som er ett tegn på dom. 2 stormer kom rett i etterkant. Sist ett sånt tegn gikk over USA - i 1918 - så døde rundt 700.000 av spanskesyken, i USA. Det var også ett sånt tegn som gikk over Ninive - før Jona kom med sitt domsbudskap - og dette, og i tillegg til andre illevarslende tegn (krigsnederlag, pest ol) - gjorde at Ninives innbyggere følte skrekk. Og var veldig mottagelig for budskapet som Jona kom med.

Vi må også huske på at neste Solformørkelse over USA vil komme i 2024 - og da tegner det ett kors - som du ser på bildet over. Ett bilde på at USA vil bli delt - som også Lebesbymannen så i sitt syn (landet ble delt opp i 4 eller 5 deler).

Disse tegnene innevarsler store omveltninger og forandringer - ettersom EU og mye av Europa allerede avviser USA - og akkurat som da Salomo falt i synd på sine gamle dager - så reiste Gud opp fiender mot Salomo - så har også USA fått mektige fiender - "alle" vil tillintetgjøre landet. Men det innevarsler også - at det ikke lengre finnes noe demokrati - som det var under sist stor krig - å kunne rømme til. Hele verden er da i ferd med å bli autoritært - som i ett kommunistisk regime. Det er den veien nasjonene nå går på - derfor advarer Herren!

Del denne siden