Hva som skjer på innsiden, ved vaksine fra Moderna

Jeg vil også her ta informasjon fra Dr. Sherry Tenpenny, rundt Moderna, men vaksinen er ganske likt oppbygd med Pfizers mRNA "medisin" - Utdrag:

I disse to vaksinene – Moderna og Pfizer – så tar de en liten del av et genetisk materiale – det blir kalt budbringer RNA (er ett RNA molekyl som inneholder genetisk informasjon fra transkripsjon av DNA). Og den er kodet. Det betyr at det er skrevet en oppskrift på den for en spesifikk type protein. Ha det i bakhodet – den er bokstavelig talt en budbringer. Den tar et bud/beskjed fra din Celles (Cellular) DNA ut inn til dine Celler med en respekt/beskjed – som tar en resept/beskjed til produksjons prosessen. Og den produksjonen prosessen blir kalt ribosom (Budbringer DNA (mRNA), som kommer fra cellekjernen og inneholder informasjon om rekkefølgen av aminosyrer i et protein, kobler seg til ribosomet – avlesning av mRNA skjer ved at ribosomet beveger seg langs mRNA-tråden og leser av tre og tre baser i mRNA).

Jeg tenker på ribosom som et møte-samlings-linje. Så de tar resepten/beskjeden, fra din DNA – og budbringer RNA går ut og inn i cellen. Leverer resepten/beskjeden til Ribosomene. Ribosomene bearbeider resepten/beskjeden og lager et protein. Denne prosessen skjer døgnet rundt 24/7 – i vår kropp.  Det er en normal prosess som skjer på innsiden av oss. Den hjelper til å reparere, eks. om du har et sår eller en skade. Det er den delen som reparerer ting.

Menneske 2.0? En advarsel til verden

Video over er sensurert av YouTube - men du kan bla se intervjuv og informasjon fra henne her: https://www.stopworldcontrol.com/madej/ - (Dr. Carrie Madej - videon kan også ses på https://www.bitchute.com/video/Ofm3QnUjcIJT/

Å gå fra menneske – sånn vi er nå – til 2.0 – transhumanisme (tro på at mennesket bør strebe etter å overskride de fysiske begrensningnene i sinnet og kroppen ved teknologiske midler) – altså en kunstig intelligens – som i filmen «Matrix». Denne ideen/tanken eksisterer nå. Jeg oppdaget, når jeg undersøkte Covid 19 vaksinen og fant noe i det.  Jeg tittet på fordeler og ulemper – og det skremte meg. Denne nye vaksinen er ikke som influensa vaksine – det er noe helt annet. Dette er veldig eksperimenterende på den menneskelige rasen. I vaksinen er det teknologi som har blitt introdusert som kan forandre hele vår levemåte, hvem vi er og hva vi er. Og det veldig raskt.

Du kjenner til Elon Musk (som bla. lager Elektriske biler, Tesla) – grunder av Space X. Ray Kurzweil en av de store i Google. Disse er selverklærte transhumanisme. De mener vi bør gå til «Menneske 2.0» (altså en oppgradering).

Det enkleste er å følge opp frontfiguren for denne vaksinen, og gå litt inn i historien. Hvor man forteller hvordan den vil lage vaksinen. Moderna er en av frontfigurene for Covid-19 vaksinen. Moderna ble dannet av en person fra Harvard, Derrick Rossi.  Denne forskeren var veldig suksessfull, ved å bruke genemodifisert RNA, og kunne reprogrammere en stamcelle i kroppen. Og forandre funksjonen til Stamcellen. Han gjorde dem genetisk modifisert. Han beviste at man kunne genetisk modifisere noenting, ved å bruke genemodifisert RNA. Så de bygde selskapet Moderna på dette konseptet. Dette er noe helt nytt – og har ikke vært i omløp lenge. Fakta er at de har aldri lagd noen vaksine for ett menneske før. De har aldri laget noen medisin for ett menneske før. Dette er deres første forsøk.

Miljø og helseTeknologi og energiVaksine Moderna erkjenner at deres mRNA-vaksine mot COVID-19 er et operativsystem

Catherine Austin Fitts snakker om covid-19 vaksine basert på mRNA som operativsystem. Det kan høres fremmed ut, men det er hva Moderna selv snakker om.

Catherine, som oftest rett. Dette er genetisk modifikasjon og kan i teorien føre til "omprogrammering" av DNA til tross for forsikringer om at dette ikke er tilfelle. Hvis ikke annet, åpner det døren for muligheten og fører oss ned på en farlig vei, hvor folk lett kan gjøres avhengig av ny "programvare" og slavebinde oss for godt.

Teknologien gjør det mulig å endre kroppen for å takle andre sykdommer. Alt for ingenting. Vårt nåværende operativsystem drevet av naturlige vitaminer og mineraler har allerede evnen til å takle sykdommer alene. Det har allerede en høyere intelligens knyttet til kropp og sjel. Å bytte dette mot et nytt kunstig system er galskap.

palbergstrom.com erkjenner Moderna at deres mRNA-vaksine mot COVID-19 er et operativsystem,

Del denne siden