2019 - 15 mars - Nephilim del I - i fortiden, og i fremtiden

Jeg har oversatt denne videoen. Bibelen sier:

"I de dager var kjempene på jorden og likeså siden, da Guds sønner gikk inn til menneskenes døtre, og de fødte dem barn; det er de veldige fra fordums tid, de navnkundige" 1 Mos. 6:4.

Grunnteksten for "kjempene" er Nephilim. Disse skapningene var også en av grunnene til at Gud utryddet Noahs slekte. Det er også viktig å se at Bibelen legger til "og likeså side" dvs. disse hybridene (som teks. Goliath) som ikke er mennesklige, har en tendens til å dukke opp til ulike tider på ulike steder.  Så hvem var de og hvorfor så Gud så at de var en trussel mot Hans skapelse?

Nephilim del II - og hvor menneskene åpner en portal til falne englers verden

I går oversatte jeg en artikkel om Nephilim - som den Norske Bibelen oversetter med kjemper. Jeg tror tiden er moden for at menigheten begynner å se andre virkeligheter - enn bare det de ser med øynene - via media. Koselig, godtroende og naiv kristendom er på vei ut - vi trenger å se den fysiske og åndelige sammenblandingens virkelighet - rett foran våre øyne.

Og vi tror at det finnes en god del eksperimenter - også gjort på mennesker (nå kan man jo kopiere et menneske ved identisk DNA) som er ukjent for mengden. La oss ta en titt på denne merkelige videon - om de 2 svenske tvillingsøstrene Ursula og Sabina Eriksson, som ble påkjørt på en motorvei i England - men som burde ha dødd - men de døde ikke, og ene stakk så av - men begge ble senere fanget:

2019 - 18 mars - Nephilim del III - Overnaturlig ondskap inn i det synlige, og ett vitnesbyrd om Lammets Blod som beseirer ondskapen! Og setter mennesker i frihet

Noen år før jeg ble frelst, så jeg en film sammen med venner. Denne skulle gjøre særdeles inntrykk på meg, og i motsetning til at jeg "glemte alle andre, så har denne kvernet bak i hodet mitt. Dette var vel i 1986-87 - filmen handlet om en 4 barns mor - og som jeg husker det, så var hun samboer muligens med en stor branne av en lastebilsjåfør.

De prøvde å få fjernet dette monsteret ved hjelp av paranormale forskere - så ble tilstanden hennes verre

Plutselig, uten forvarsel, så kom et usynlig vesen inn - og voldtok moren. Denne brannen av en mann forsøkt å gå løs på vesenet, men ble kastet bort mot en vegg. Han gjorde det så slutt med moren, og dro fra henne. Dette var begynnelsen av ett mareritt (startet i 1974) som skulle vare, muligens ut hele livet hennes, til hun døde i 1999. Grunnen til at jeg husket dette - var at det sto etter filmen, at den var bygd på en sann historie. Jeg søkte da på nettet, og fant historien.

Åpnet hun opp det åndelige ved okkulte seanser?

Filmen het Entity, og kvinnen Doris Bither. Også hennes barn kunne vitne om at moren fortalte sannheten, også at om de spilte okkult hard Rock som Black Sabbath eller Uria Heep - så økte den demoniske aktiviteten.

Så hvorfor skjedde dette? Kan det være pga dette?:

Noen av forskerne som jobbet med henne, mente at hun hadde vært med i seanser og svart magi i tenårene - hun selv snakket aldri om det.

Nephilim og Dyrets merke

Hva er Nephilim og hva betyr det for endetidens slekte?

Ordet Nephilim gjentas første gang i 1 Mosebok 6, om det slektet som levde på Noahs tid. 

"1.Mos.6.4: Det var kjemper (nephilim) på jorden i de dager, og siden også. For gudesønnene gikk inn til menneskedøtrene, som fødte dem barn. Dette er de mektige fra eldgammel tid, de navngjetne.

Husk at Noah levde i 600 år før flommen kom. Og på den tid, og kanskje før hans tid, så gikk falne engler (Guds sønner) inn til menneskenes døtre, og de fikk barn, oversatt med kjemper. Disse ættlingene av englene var det noe ondt og kanskje også noe inteligent over. Og denne blandingen av det naturlige og overnaturlige, skapte kaos i det fine som Guds skapte til å begynne med. Det var en manipulasjon av DNA`et, og de som hadde det, fikk heller ingen rom for omvendelse.

Del denne siden