Hvordan ideologi trosset den naturlige guddommelige natur, alle er født med

Jesus sa:

"Og fordi lovløsheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de fleste.Matt 24:12

Lovløshet er alt som strider mot Guds Ord - og Guds kraft i Ordet. Og denne gangen omfavner også massene lovløsheten, som teks. Pride.

For noen år siden - juli 2018 - så gikk 5 modige opp, med plakater for å advare mot Pride - og hva Ordet sa om det. De ble angrepet flere ganger - og dermed trakk de seg opp på en bro - og bare fordi de fikk politi beskyttelse, slapp de å bli trakassert eller gjenstand for vold. For homosexualitet er vold - selv om flere av de ikke er voldelige, så er selve den åndsmakten, som man åpner opp for - voldelig. Men noen tar det mer ut enn andre - spesielt den lille gruppen av Pride medlemmer - på 2-3000 mennesker, som det kan virke som nå styrer hele Norge - eller blir tillatt til å få så stor innflytelse.

Bilde over - fra de 5 modige mennesker, juli 2018. Her kan du lese hva en av deltagerne beskrev sin opplvelse:

Men er det ikke kjærlighet da, sier mange? Vel, det er faktisk en farlig ideologi, på lik linje med Marxisme. Her kan du lese noe om ideologiens opphav:

Og Bibelen er veldig klar:

"Du skal ikke ligge med en mann slik som en ligger med en kvinne. Det er avskyelig." 3Mos 18:22

Hvorfor er det avskyelig? Det er de åndelige implikasjonene som ligger bak - en av de mest agressive åndskreftene idag, er homo og transe ånder.Om du leser denne artikkelen:

De går litt innpå at nå blir også homosexuelle trakassert av transer, da snakker jeg om menn som krever at samfunnet ser de som kvinner - og de er enda mer agressive enn det meste. Og idag blir selv også feminister - underkuvet av de "nye" bevegelsen som oppstår - hvor de skal tvinges til å ikke se seg som kvinner, at de ikke har mens ol. Og opphavet til de okkulte Harry Potter bøkene, som for ikke lenge siden ble ansett som en helt - blir nå så godt som forfulgt av media - for å si dette:

"Med emneknaggen #IStandWithMaya har den vanligvis så populære JK Rowling hisset på seg både fagfolk, kjendiser og LHBT-aktivister og -forkjempere det siste døgnet. LHBT er en samlebetegnelse for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner.

Bakgrunnen er at forfatteren torsdag tvitret sin støtte til Maya Forstater – en forsker og skatteekspert som i fjor mistet jobben i en tenketank på grunn av en serie kontroversielle ytringer om transpersoner på sosiale medier. Forstater går ikke med på at kjønnsskifte er biologisk mulig, og har stilt spørsmål ved om transkvinner kan regnes som kvinner."

Maya Forstater ble felt i domstolene - fordi:

".....ytringer er «respektløse» og «uverdige». Dommeren kaller Forstater videre for en «absolutist» og at ytringene er i strid med verdiene i et demokratisk samfunn, meldte flere britiske medier." Hentet fra her.

"Aboslutist" som de anklager henne for - er også en anklage mot enhver en som står fast på Guds Ord - og aldri kompromisser. Fordi vi selger ikke sannheten for en haug med løgner. Gud skapte mann og kvinne - og punktum! Og under rører en nesten spedalsk NRK artikkel - med nesten å bli kriminell - jeg har bare sett den første delen - men den avkler kjønnsforskerne, som snakker om svultsige følelser, ingen eller lite forskning:

Hjernevask (dette er del 7 - de andre seriene, lenke under)

Denne videon over (som du også kan se her)- som sikkert vil til slutt bli sensurert fra YouTube - det er sånn de holder med - de former "virkeligheten" for millioner av mennesker og barn, men er ikke en del av virkeligheten. Uansett - der sier en lege, som jobber med nyfødte - at gutter har gutteinteresser helt fra noen måneder gammel - samme med jentebabyene. Hjernevask - er noe de støter på allerede i Barnehagen - og senere i skolen - som voksen ved mediene - så har vi Orwels 1984 på våre dørterskel - det er ikke en roman lengre, men en virkelighet.

Så hvorfor angriper man det logiske - som man kan se med øynene? Jo, det er ett opprør mot Gud Skaperen - hvor man forsøker å fortelle Han at det Han har gjort, ikke er sånn det skal være. Men det blir tungt for de, når de en dag må stå til ansvar innenfor dommeren, fordi etter døden, må alle stå til ansvar for hvordan vi forvaltet livet her nede - og disse blir dømt for å åpne opp for ett sånt bedrag - spesielt de som forfører andre til å tro på det. Dette blir da også drevet gjennom i Barnehagene - som er endel av FNs store og siste bedrag, i denne tidsalderen:

FN og WHO - endetidens store forfører

Man føler seg ekkel når man leser denne artikkelen - men for å forstå hvorfor, så må du skjønne at Globalistene som driver alt dette som nå skjer i vårt land - enten nedstengning/vaksiner, Pride, og alle andre unormaliteter - så er mange av de rene satanister - i Agenda 2030 forteller man om at man ofrer små barn/babyer til sine guder - dvs. millarærer og andre (les hva Perry Stone sier om disse milliardærene) - og de som våger å fortelle det, vil bli drept i løpet av ett døgn eller to. Det andre som plager disse folkene - er pedofili. Jeg vet at media forkludrer Pizzagate, hvor Trump var på sporet av Demokrater - helt på toppen - som drev med pedofile ting. Her kan du se (på engelsk) en som forklarer hva Pizzagate er:

Det som er med denne pizzagate - det merkelige var at ingen - ikke politi eller myndigheter ønsket å gå inn i dette. Men Pizza bedriften i nærheten - omtrent over gaten - hadde logo som FBI avslørte for flere år siden - at var symbol som pedofile bruker seg i mellom:

Det som var merkelig, i denne Pizzarestauranten - hvor høystående Demokrater på en eller annen måte var involvert eller hadde kontakter (de visste om det pga Wilileaks - og Hillary Clintons lekkede e-poster - å våge å avsløre ondskapen til)- var at de hadde Pedofil merket i sin logo - men etter politiaksjonen - hvor en hadde kommet inn og skutt i gulvet - og det fikk oppmerksomhet (tildels) i media - så forandret de logoen - så ingen kunne se at de hadde denne berømte trekanten øverst til venstre.

Bilde over - hang inne i luksus hore huset til Epstein - hvor man ofte brukte mindreårige jenter. Bill Clinton kjørte 26 ganger med Lolita ekspressen (fly) til Epstein.

Vi må huske også på Bill Clinton, som førte USA inn i dype åndelige problemer, mye pga hans lovløshet - og det at han kalte seg kristen, og veivde med Bibelen - samtidig som han hadde sex med flere kvinner i sin presidentperiode - ikke bare Monica Lewinsky.

Denne Bill Clinton (les: Bill Clinton avbildet med en av Epsteins jenter) hadde ofte vært på Epsteins øy (Epstein var en Demokrat og jøde - støttet også Israel. Les; Saken fra helvete for demokratene) - hvor det kom unge jenter dit - mange under 16 år - så de kunne forlyste seg. Epstein ble drept (det er sånn jeg ser det, les hva Hans Rustad skriver om det) i fengslet - for å ikke avsløre sin kunnskap. Mange var der og hadde kontakt med Epstein - også Andrew - den engelske prinsen, Bill Gates møtte Epstein sammen med Thorbjørn Jagland (da leder for krigskomiteen "Nobelkomiteen" en korrupt organisasjon)  - Terje Rød Larsen (med å danne Oslo avtalen) hadde forbindelser men selv prinsesse Mette Marit hadde kontakt med Epstein - jeg vet at hun hadde ett vilt liv før hun giftet seg med prins Håkon - men hva de gjorde sammen - vet ingen.

Se også NRK dokumentaren om Skrekkens Hus i New Jersey - hvor jeg tror Eliten lyver, og ikke forteller at de visste, og noen er jeg ganske sikker på var involvert i dette - altså overgrep mot barn:

Grunnen til at jeg tar dette opp - er fordi jeg er ganske sikker på at samme problemer finnes i alle vestlige land - også i Norge - og noen sørger for at det forblir hemmelig - fordi de har makt til å skjule det - og fordi media har mistet sitt salt, og bare jatter med eliten - eller kontrollerer eliten - de er tydeligvis avhengig av hverandre!

Jeg skriver ikke dette for å svartmale folk - alle kan vende seg til Korset, og bli utfridd - men blir også nødt til å være ærlig med det livet de har levd. Men jeg skriver dette for å vise hvordan perversiteter komme fra toppen - Eliten - og den går da nedover - og tvinger oss inn i systemer - og forandrer vår hverdag. Når man utfører sånne ting - så mister man sunt sinnelag og forstanden - og bare følelser styrer deg - via onde krefter. De er syndens slaver - og de blir da nødt til å følge sin mørke fyrste - som de 9 i Ringenes Herre - som pga grådighet - ga sjelen sin til Sauron - og de måtte alltid lyde sin herre - i alt. Derfor blir vi hele tiden påtvunget ting - som vil ødelegge også inn i våre egne familier - og sånn sett ødelegge hele grunnvollen samfunnet er bygd på. Da er det bare ett tidsspørsmål før alt bare går i oppløsning, hele samfunnet, og vår rikdom og goder - vil bare opphøre og eksistere - og vi vil bli ett u-land.

Jeg tenkte litt på Maurice sklar - jeg oversatte en video fra han - hvor han kom med flere punkter om Endetiden. Jeg har ikke oversettelsen på nettet nå - men jeg kan ta frem noe av det han skrev - om ondskap - og om å utnytte barn til sex:

"Det er onde engler, onde vesener som er lenket i dødsriket (eng. Hell) som venter på å bli forløst på jorden. De er ikke bare demoner, men de var en gang høyt rangerte engler som sto nær Lucifer før han falt fra himmelen. De er fryktelig, så fryktelig at du ikke kan forstå det. De vil bringe sånne forferdelig katastrofer og frykt over jorden at du ikke kan skjønne det. En horde av demoner vil følge deres kommando. Bibelen snakker om at de kan forandre seg så de ser ut som dyr, fryktelige skrekkfilm figurer, og de er alt det der. Det er sånn King James (bibeloversettelse) beskriver Dyret. Ved den siste rytteren i Åp. 6, så vil disse følge dem.

Horder av demoner vil følge kommandoen til disse falne englene. I de siste 10 årene så har det vært en ekspansjonel økning i den okkulte falske religionen, satan tilbedelse, heksekraft, det er på grunn av et stort frafall fra Gud som har skjedd progressivt (i økende grad) under de siste 120 årene.

Satan utøker sin makt tross menighetens forbedere og bønneaktivitet, han vet at tiden hans er kort. Når da denne forbønnen og bønneaktivteten blir fjernet fra jorden, så vil hele helvete bli forløst på jorden i 7 år. Det er allerede (Sklars kommentar: jeg så det, og det sjokkerte meg) demoner på jorden som har makt til å forandre seg til hvilken skikkelse som helst, perfekte kvinner og menn i skjønnhet, som får de hellige til å falle inn i lyst. Internett påvirker hele verden, disse demonene kan manifestere seg og komme gjennom PC`ene, og kan ha Sex og alle typer fornøyelser med onde mennesker. Mange kristne er i lenker.

Det er millioner av babyer og barn som blir ofret gjennom alteret sexhandel, abort og bestaliteter og alle perversjoner. Blod av uskyldige roper foran Guds trone! Dette er drevet direkte av heksekraft. Dette er vederstyggelig for Gud at det kan fremskynde Guds vrede over jorden. Som Herren sa, når de gjør dette med det grønne treet, hva da med det tørre. Ond vederstyggelighet vil fylle jorden etter bortrykkelsen. Vi som tror holder ondskapen borte. Vi er veldig nære, og se opp, for vår forløsning nærmer seg."

Nå kan du jo mene hva du vil om dette - men jeg tror han er inne på flere sanne ting. Eks. ondskapen som har eksplodert spesielt de siste 5 årene - men mest etter 2018 (da vi skrev under Marrakesh dokumentet) - og frem til Korona, hvor ting har virkelig tatt av til å bli temmelig autoritært - og til nå - har vært en spesiell utøkelse av ondskap - og onde krefter. Og jo sterkere disse kreftene opptrer - jo mer mister folk i Eliten besinnelsen og naturlige tanken på godt og ondt - og hengir seg til sprø avgjørelser - og gjør ufornuftige ting - som dyr kan gjøre - som bare følger sin natur. Men dyrene er uskyldige - det er ikke disse menneskene. Dette galskapen kommer til å utøke - og da blir det enda vanskeligere å være menneske på denne jorden.

Babels forbannelse - opphøret av grenser

Del denne siden