Korona Viruset

Denne artikkelen ble først skrevet i Mars 2020 - så har det blitt lagt til ting hele tiden - nå senest i september.

Sannheten om hvor viruset har oppstått fra

Vi fikk høre de første beskjeden om denne panepidemien i Januar i år. Men allerede da løy kineserne – som de enda gjør det. WHO viser seg å ha en leder som har styrt en kommunistisk gruppe – og støtter Kina i alt. Sidsel Wold i NRK legger skylden på USA for viruset – som blir mer og mer komisk. 

Noen av de første artiklene jeg leste om dette – var fra Indiske forskere:

«En gruppe indiske forskere har oppdaget at Wuhan Coronavirus er konstruert med aids-lignende innsettinger. Studien konkluderer med at det er usannsynlig at et virus har skaffet seg slike unike innsettinger naturlig på kort tid. I mellomtiden har Kina begynt å bruke aidsmedisin til behandling av Coronavirus.» Du kan lese den engelske artikkelen her.

Artikkel 2 – fra samme kilde:

«Etter at indiske forskere ble tvunget til å trekke tilbake studien sin og konkludere at Coronavirus ble injisert med HIV AIDS-virus midt i massiv online kritikk fra eksperter på sosiale medier, har nå indiske myndigheter satt i gang en etterforskning mot Kinas Wuhan Institute of Virology.» Du kan lese det her (engelsk)

Hele den tekniske rapporten her – for de som forstår dette språket (engelsk).

Senere er den tekniske rapporten blitt stemplet som Withdravn – eller trukket tilbake.

Det kan selvfølgelig være fordi det tekniske ikke er av godkjent materiale – eller at noen ønsker å tåkelegge dens opprinnelse.

I Israel sier en kilde at viruset er menneskelagd – Og Hans Rustad, som bare sier ting når det er beviselig – sier Viruset: kom trolig fra ett forsøk på en flaggermus i ett laboratorier i Wuhan.

25 jan 2021 - Hemmeligheten bak korona-viruset avslørt. Pandemien er en forbrytelse

Britiske Steve Hilton har et program på Fox News som heter The Next Revolution. I natt hadde han et spesialinnslag om koronaviruset som var nok til å slå knockout på de fleste. Viruset er et resultat av en ny type forskning, såkalt gain of function, som ble oppfunnet i Nederland. Den slags forskning går kort og godt ut på at forskere tar farlige virus og gjør dem enda farligere, mer smittsomme, mer dødelige. Offisielt for å kunne være forberedt på biologisk krigføring eller pandemier. Men mynten har en bakside: Forskerne kan lage noe de mister kontrollen over.

Det må ha gått opp for Obama-administrasjonen, for i oktober 2014 stanset de all finansiering av gain-of-function-forskning. En av dem som sterkest motsatte seg forbudet, var Anthony Fauci, som har sitt eget forskningsinstitutt. Fauci samarbeider med P4-laboratoriet i Wuhan, Kinas eneste på et så høyt sikkerhetsnivå. Det var Frankrike, USA og Australia som hjalp Kina å bygge et laboratorium på et nivå hvor man kan drive forskning på å utvikle dødelige virus. Hvorfor har vestlige land gitt Kina et slikt våpen? At dette har skjedd, i samarbeid med universiteter i Australia og USA, sier noe om hvor dypt Vesten har involvert seg med Kina. Som om de ikke aner hva regimet står for.

Del denne siden