Den sataniske treenigheten den store trengselen

Den sataniske treenigheten den store trengselen (2015)

Oversettelse av videon:

Guddommelig sammentstøt, av Monica Gomez (fra 2015)

Den sataniske treenigheten – åpenbaringen av den Falske profet, Antikrist og Djevelen. Forberedelsen og Fremveksten av Antikrist, Satans sønn.

«La ingen bedra dere på noe vis! For først må frafallet komme, og lovløshetens menneske åpenbares, fortapelsens sønn.Han er den som står imot og som opphøyer seg over alt som blir kalt gud eller helligdom, så han setter seg i Guds tempel og gir seg ut for å være Gud»2Tess 2:2-4.

Da Herren kom til meg mens jeg ba – Han sa til meg: Hold min hånd – Jeg kommer til å ta deg ett sted så at du får se ting som skjer, og observere selv de minste detaljer – når du kommer tilbake så skal du fortelle min kirke hva du så der. Frykt ikke fordi Jeg er ved din side.

Herren tok meg til en inngang i en bygning. Strukturen fra utsiden så helt normal ut. Da vi ankom, så fortsatte jeg å observere. Jeg var oppmerksom på hva Herren Jesus ville si meg. Fra utsiden av bygningen så jeg at mennesker kom ned fra kjøretøy, og gikk inn i bygningen. En av dem, som kom fra en bil, begynte å gå oppover i trappene ved inngangen. Jeg så flere mennesker gikk inn i bygningen, og disse 2 karakteren gikk opp trappene –

Del denne siden