Pfizer Biontech`s vaksine - er på mange måter bygd opp likt som Moderna. Så jeg kopierer igjen samme informasjon fra Dr. Sherry Tenpenny rundt Pfizer, som kan være synonymt med Modernas vaksine.

I disse to vaksinene – Moderna og Pfizer – så tar de en liten del av et genetisk materiale – det blir kalt budbringer RNA (er ett RNA molekyl som inneholder genetisk informasjon fra transkripsjon av DNA). Og den er kodet. Det betyr at det er skrevet en oppskrift på den for en spesifikk type protein. Ha det i bakhodet – den er bokstavelig talt en budbringer. Den tar et bud/beskjed fra din Celles (Cellular) DNA ut inn til dine Celler med en respekt/beskjed – som tar en resept/beskjed til produksjons prosessen. Og den produksjonen prosessen blir kalt ribosom (Budbringer DNA (mRNA), som kommer fra cellekjernen og inneholder informasjon om rekkefølgen av aminosyrer i et protein, kobler seg til ribosomet – avlesning av mRNA skjer ved at ribosomet beveger seg langs mRNA-tråden og leser av tre og tre baser i mRNA).

Jeg tenker på ribosom som et møte-samlings-linje. Så de tar resepten/beskjeden, fra din DNA – og budbringer RNA går ut og inn i cellen. Leverer resepten/beskjeden til Ribosomene. Ribosomene bearbeider resepten/beskjeden og lager et protein. Denne prosessen skjer døgnet rundt 24/7 – i vår kropp.  Det er en normal prosess som skjer på innsiden av oss. Den hjelper til å reparere, eks. om du har et sår eller en skade. Det er den delen som reparerer ting.

BIONTECH-PFIZER: Feil i protokollen: "Alvorlig" Korona infeksjon med vaksinasjon er mer sannsynlig

SARS-CoV-2, COVID-19 eller bare "Korona" dominerer for tiden våre liv - selv av forskere, leger og statistikere, som finner flere og flere feil i dokumentene til vaksineprodusenter. Mens virksomheten til farmasøytiske selskaper går på høygir med Corona vaksinasjon, en lege fra Kassel selv ser det som en sammenligning mellom modne epler og umodne pærer.

Nyheter om godkjenning av Corona-vaksinen av BioNTech og Pfizer reiser fortsatt opp delte meninger. Mens politikerne ser det som ønsket vaksine for å beskytte befolkningen, finner forskere, leger og statistikere flere og flere feil i studiene og protokollene som førte til godkjenning.

Den største kritikken: livstruende bivirkninger, en knapt påviselig positiv effekt av vaksinasjon og feil i protokollen som sammenligner modne epler og umodne pærer.

"Livstruende" bivirkninger ... er bare tilgjengelig i tillegget på totalt 376 sider av protokollen som undersøker "sikkerhet og effektivitet av BNT162b2 mRNA Covid-19-vaksinen", vises ordet "livstruende" et dusin ganger.

8 des. 2020 - Pfizers tidligere FoU-sjef: Corona-vaksine kan gjøre kvinner ufruktbare

UTENLANDSK. Vaksinene mot koronaviruset som nå utvikles av farmasøytiske selskaper kan påvirke kvinners fruktbarhet. Det hevdes i en underskriftskampanje datert 1.

Bak oppropet står toppen av det tyske sosialdemokratiske partiet og legen Wolfgang Wodarg og Michael Yeadon, tidligere utviklingssjef for allergi og åndedrett hos legemiddelgiganten Pfizer. Begge forskerne er blant skeptikerne om den sterke responsen på koronapandemien som mange land har satt inn og sier de er overreaksjoner.

Wodarg opch Yeadon kaller i sin tekst for de kliniske testene av bnt162b-vaksinen spesielt, utviklet av BioNTech og produsert og distribuert av Pfizer, som skal seponeres. Hvis deres kall ikke er tatt til, "publikum vil lide uopprettelig skade," sier de. De mener at mer testing er nødvendig før vaksinene brukes hos mennesker.

Pfizer-vaksinen er designet for å lære kroppens immunsystem å gjenkjenne en kraftig økning i visse proteiner skapt av koronaviruset SARS-CoV-2, slik at den kan produsere antistoffer mot viruset. Det er denne funksjonen at Wodarg og Yeadon frykt kan slå ut fruktbarhet hos kvinner i fertil alder.

Del denne siden