Den grønne destruktive politikken, har blitt en religiøs farsott

Innledning

Vi har hatt mange faresignaler i dette landet over mange år - av ting som ikke er greit. Folk som roper om hjelp - men nesten ingen bryr seg, om flere bryr seg, så bruker media å gjøre ett karakterdrap på de, så andre får en følelse at de er ett utskudd, en sekt, eller som før i tiden, spedalsk.

Men om det blir en stor storm av mange sinte stemmer - så bruker de autoritære kreftene å styre av - det skjer gang på gang - men noen ganger, når protestene har lagt seg, så gjør de det uansett. Det var vel det som skjedde da Stoltenberg regjeringen ønsket seg stygge strømmaster gjennom Hardangervidda (se saken her), at folk ble sint - det er en av verdens vakdreste naturer. Og lovte å ikke gjøre det. Men da stormen la seg - så bygde de det uansett - og da var luften gått ut av folk - og det bare ble sånn, som Myndighetene ville. De få som bare fortsatte å protestere - ble behandlet dårlig av media og politi. Du kan se kortfilmen av det under.

Men det skulle bli verre. Vi trengte jo kraft - får vi høre - noe som ikke er helt sant, fordi vi kunne bare ha modernisert vannkraftkverkene, og få nok ekstra kraft. Men nå myndighetene har bestemt noe - så hører man ikke på folket. 

Over: Denne er en tragisk komisk filmsnutt- og den får meg til å le, samtidig som jeg blir trist, fordi de bruker masse unnskyldninger, for å ødelegge vårt land, folket og naturen

Så dermed kom monstervindmøllene - som er helt ulogisk, fordi de er dyre, og fungerer dårlig, ettersom vi er avhengig av fast forsyning av kraft, ikke kraft som bare går på når det blåser - det hadde tatt seg dårlig ut i huset dit - om du bare får strøm en gang i blant. Eneste grunnen til disse monstarmastene - som ødelegger natur og dreper fugl - er for at statlige penger går over til eierne - som oftest tyske bedrifteiere, som da får enda flere millioner - av en stat som er grådig på å gi tjeneste til eget folk - som på sykehjemmene, på de som bygde landet vårt - som vi alle nyter av - mens hiver ut milliarder på meningsløse prosjekt som dette - og ut av landet. Steigan.no sier dette:

"Vindkraft er ikke miljøvennlig. Den har ikke noe med klima å gjøre. Det handler om kapital, spekulasjon og et kraftregime som skal gjøre Norge til en energikoloni under EU, og da særlig Tyskland." Hentet fra denne artikkelen.

fra demokrati - til å stenge folk inn i leirer, enda det kan være lovbrudd

Grunnen til at jeg skriver om dette, er fordi Grønn politikk er en del av New Age ideologien og som blir pushet på via Globalistene, mye av Davos Millardærene. Når Grønn politikk ble innført først i FN - i 1992 - så var det Romaklubben som talte dens sak, altså rike handelsmenn, stiftet via Rockefeller - en familie dypt inn i den okkulte verden - de som står bak Den Nye Verdensorden.

Du kan lese mer om det under "Agenda 2030" - hvor man tar frem hvordan Grønn politikk ble slått igjennom i FN - og så har det blitt en avgud i mange vestlige land.

Grønn politikk - og Davids Wilkersons forutsigelser

I visjonen fra 1973 - sier Wilkerson dette:

"De kommende økonomiske vanskelighetene leder også til bakslag for restriksjonene, som miljøvernere tvang mot næringslivet. Da miljøvernere jobbet mot allmenne miljøvern, så har de har blitt akseptert og beundret. Men når deres virksomhet begynner å påvirke folks lommebøker, så synker de raskt i popularitet.

Jeg forutser et stort tilbakeslag for dem når eksperter avviser mange av de funn som er gjort. I TV-programmet, avisartikler og andre offentlige diskusjoner utviklet en undervannsstrøm mot de som advarer mot forurensning og taler for miljøovervåking. Det blir populært å latterlig miljøvernere og motvirke statlig og kommunal virksomhet i området.

Miljøverns grupper blir utsatt for intens kritikk. De er anklaget for å hindre utnyttelse av våre naturressurser og får skylden for den økende økonomisk depresjonen. De får også skylden for den kommende energikrise, for matmangelen og arbeidsledighet." Hentet her.

Når Gud dømte Egypt, så dømte Han alle deres avguder, dvs alt de satte sin lit til. Dette vil skje nå i Endens tid - med alle nasjoner, og Norge er en av de landene som har forrådt Guds Ord mest, med tanke på det lyset som har vært i nasjonen. 

Man er redd for å dø av Korona, av CO2 forgiftning, man er redd for å ikke få nok vindmøller, men ingen ser opp til Han som har skapt alt sammen, mennesker og natur. Hvem frykter Herren - vel, ikke mange. Men de få Han har, de vil Han frelse, som Han gjorde med Lot og Noah, for de tingene som er på vei.

Del denne siden