25 juni 2020 - Advarsel: “Forbered deg selv”/Gjør deg klar! September – Gjennom november i USA – Kjempekaos, Utenlandske tropper og Hyperinflation

Pastor Dana Coverstone fra Living Word pinsemenighet i Burkesville, KY deler tre profetiske drømmer han har hatt og deres relasjon til nåværende så vel som nær fremtidige verdenshendelser. Nettsted: https://www.livingwordministriesag.org

Advarsel for landet, landlige Amerika og Amerika generelt

I sin første drøm i desember så pastor Dana en kalender fra januar 2020. Da sidene i kalenderen bevegde seg, så han en hånd understreke mars måned og trykke på den tre ganger, som om han la vekt på den måneden. Han tenkte: "Noe kommer til å skje i mars". Han så kalenderen gå gjennom april, mai og juni. I juni understreket hånden juni og tappet den tre ganger.

15 januar 2018 - synet om bortrykkelsen

En vekkende budskap som er uten sidestykke!

Tittelen kan virke overraskende - kan et allèe av trær ha et budskap? Budskapet er at Jesus kommer snart! Les deg selv denne merkelige åpenbaringen og bedøm selv troverdigheten til den.

Det som gjør denne åpenbaringen troverdig, er at den hittil har vist seg å være sann. Det handlet om en kirke som skal bygges og en allée som skal plantes, slik det var tilfelle. Dette indikerer at resten av åpenbaringen vil bli oppfylt i nær fremtid.

Den som mottok denne åpenbaringen for mange år siden var pastor Ingvar Harknäs. Detaljer i åpenbaringen skal sees som at det var på tide å vente på Jesu gjenkomst. De opplysninger som ble nevnt i åpenbaringen var ikke relevant på den tiden, men er nå oppfylt. Derfor bør vi ta dette synet seriøst og ikke forkaste den. Det er veldig aktuell! Det er spesielt en detalj i visjonen som peker på at tiden når som helst kan være inne for Jesu gjenkomst. Mot slutten av denne artikkelen kan du lese hva dette er.

17 juli 2017 – Vekkelsespredikanten og det mektige Jesus synet i kirken

Stephen Jeffrey ble kjent i stadig videre kretser, og han fikk invitasjon fra en baptistmenighet i Lianelly. Hun ble hennes fortsetter og fortsetter i flere uker. Siden det er å bli i Lianelly og start sin egen menighet i en bygning som av en eller annen grunn merkelig kalt “Øy-plassen”). Huset var brukt til høyst forskjellige ting etter at det var reist i 1830. menn jeg løpet av de kommmende syv årene – kanskje den lykkeligste perioden av hans tjeneste – gjorde Stephen det verdensberømt. Det var ikke noe stort hus, og hver kveld i syv år var det mesterskapet.

En søndagskveld i juli 1914, et par uker før første verdens­krig brøt ut, skjedde det noe høyst forunderlig. Stephen talte over Fil 3,10: “Da kjenner jeg ham og kraften av hans opp­standelse, får del i hans lidelser og blir ham lik idet jeg dør som ham.” Stephen merket ekstra kraft og velsignelse i møtet, og han registrerte at folk stirret stivt i hans retning, men likevel ikke på ham. Så snart han var ferdig med talen, vinket hans kone ham ned fra talerstolen. Da skjønte han hvorfor forsamlingen hadde oppført seg som de gjorde: På veggen bak talerstolen kunne alle se et bilde av Kristus.

23 januar 2017 – Trump vil være redskapet i å bygge det tredje templet i Jerusalem

I andre halvdel av videoen som vist nedenfor, som ble offentliggjort i går på YouTube, Dr. Patricia Green fortalte hvordan Gud viste henne Donald Trumps rolle i byggingen av det tredje templet i Jerusalem. Patricia Green er grunnlegger av Joy Ministries Worldwide .

Nedenfor følger en transkripsjon av hennes kommentarer:

“Den 9 november 2016, som er den samme dagen Donald Trump ble erklært som vinner av valget, ga Herren meg 1 Kongebok 5: 5 i en drøm tre ganger.

“Derfor tenker jeg nå å bygge et hus for Herren min Guds navn, slik som Herren sa til min far David: Din sønn, som jeg vil sette på tronen etter deg, han skal bygge huset for mitt navn..’ (1 Kongebok 5: 5)

21 mars 2017 – Ken Peters syn om trengselen

På den tiden jeg fikk denne drømmen, var jeg ikke engang en troende i Jesus Kristus. Jeg ble oppdratt i den katolske kirken, men hadde aldri bedt Herren Jesus om å komme inn i mitt hjerte, for å være min Herre. Som en praktiserende katolikk, hadde jeg ingen kunnskap om hva Bibelen sier om trengselsperioden eller noen av hendelsene i de siste dager.

Når drømmen begynte, så lød det som et høyt bil horn (Oa. For en som er ukyndig i endetidsteologi, så kan en basun høres ut som et bilhorn). Da så jeg folk som kom opp av sine gravplasser over hele verden. Folk kom ikke opp av hver gravplass, men bare noen av dem. Selv de som var begravd sammen, var det noen som ikke oppsto.

Disse oppstandelser var svært voldsomme. Det var som om jorden eksploderte og brøt seg opp. Jeg så bokstavelig talt skitt spre seg til alle kanter. Dette skjedde over hele kloden. De som ble oppstandne var kledd i hvite kapper. Det så ut som de hadde på seg kor kapper. Lyset skimret ut av deres klær. Klærne og kroppene deres lyste sterkere enn solen. Klærne gjorde at mennene så veldig maskuline ut og kvinnene så veldig feminine ut. De så modne ut, men de så ikke gamle ut. De som hadde mistet håret hadde fått håret tilbake igjen. Unge mennesker som ble oppstandne var fortsatt unge, men de så modne ut.

Alle som kom ut av gravene bare forsvant. Jeg så dem aldri gå opp i skyene. De bare forsvant.

En engel åpenbarte seg for ham, og pekte på hans manglende olje

En historie fra virkeligheten (Av Didrik T. Solli). (Fra Vekteren

Hugo og Nina var nygift da de forlot Norge og flyttet til til en by i Sverige. Det var vanskelig å få noe skikkelig arbeid. Men nøysomme som de var, klarte de seg med det lille de kunne tjene. Og etter hvert som årene gikk velsignet Herren deres henders gjerninger. De fikk venner og gikk trofast i forsamlingen, og var med i alt som kunne fremme Guds sak på jord. De glemte heller ikke å ofre. Det var en fast regel at tienden skulle gå til Herrens arbeid. Det var de blitt enige om og det holdt de fast på.

Hugo avanserte og det var ikke lenge før han var leder for en større bedrift, og noen år etter sto han som direktør for hele selskapet. Han hadde mange folk under seg og var en opptatt mann fra morgen til kveld, men han glemte ikke Guds hus og de helliges forsamlinger. Men etter hvert som årene gikk la arbeidet mer og mer beslag på ham, og han begynte å sluntre unna møtene i menigheten. Det var så mye i forretningslivet som skulle ordnes, og han rakk ikke over alt.

Del denne siden