11 aug. 2022 – Våre forførende medier

Bilde: Solbrække og Bhatti

Øyvind Thuestad som har skrevet disse artiklene, er blant de mest leste av nyhetsjournalistene. Han er veldig nøye og skriver bare det han vet og den informasjonen han har tilgang til.

Løgnene om Israel - hva annet lyver de så om?

Det var spesielt da jeg første gang leste Ramon Bennets bøker om Israel - at jeg fikk se den utrolige forførelsen spesielt media sto for - hvor de la en grunn for å bedra hele verden - rundt hva som egentlig skjer i Midtøsten.  Bennett som bor i Israel, opprinnelig engelsk, og har bodd i New Zealand, før han bosatte seg i Jerusalem i 1980. Han er en historiker og forfatter av flere bøker - med ett profetisk tilsnitt - og veldig mye dokumentasjon på alt han skriver.

Ramon Bennet sa at det var spesielt på 70 tallet, at journalister fra USA tok en ny sats i å bedra nasjonene - vi kan lese noe fra hans bok, fra 1995 - noen utklipp:

"Den utenlandske pressen , og spesielt TV, bærer et tungt ansvar for å ha oppmuntret til de morderiske handlingene som blir utført mot israelere av medlemmer av terroristorganisasjoner, ved å gi terroristene kameraer i smug. Morderne filmer sine angrep og gir så kassetten til TV-selskaper på jakt etter et kupp, I noen tilfeller har kameramennene faktisk vært med på å lagde disse filmene. Og hvilken ond journalistisk etikk handler en kameramenn etter når han tar imot en innbydelse om å filme et offentlig mord på en araber av en annen araber, og senere sender bildene til et nyhetsbyrå mot betalning?

Dette skjedde i desember1992 da Yassar Abu Samahdaneh ble filmet mens han satte en pistol mot hodet til Jamas Fadda og dro i avtrekkeren. Siden filmet kameramannen Abu Samahdaneh der han stod på liket til Fadda og "proklamerte jublende hva han hadde gjort" (Murder photographs rais ethicks charge, Jerusalem Post International Edition, 12 des. 1992). Jim Ledeman, en høyerestående amerikansk journalist med over 20 års erfaring i å bo og rapportere fra Midt-Østen, skriver:

"Mediadekningen er en markedsplass. De som deltar der, oppfører seg ikke annerledes enn bønder som kommer til byen på torsdag for å selge sine produkter, eller som meglere på Wall Street. Alle er ute for å kjøpe, selge, Tigge, investere eller stjele for sitt eget beste eller fortjeneste" (Lederman, Battle LInes, side 141)."

Ramon sier også ""Først var det TV-folkene til CBS, en utspekulert gjeng. På 70 tallet, flere år før intifadaen, ble de anklaget av israelsk politi for å ha betalt arabiske gutter for å tenne på dekk foran kameraene"("Senseless, mind-blowing journalistic punditry," Jerusalem Post 11 sept 1992).

Vi som tror på Guds Ord, vet at det finnes en forbannelse ved å lyve på Israel og jødene - etter 1 Mos. 12:2-3. Det er åndelige lover - som Gud satte, ettersom Han visste at Israel ville bli hatet, ettersom det var jøder/Israelittere som forfattet alt Guds Ord - GT og NT - og Jøden Jesus Kristus ga sitt liv for verdens synd nettopp i Jerusalem - og der beseiret synden makt og satans makt. Så de er ett utsatt folk - pga det.

Så om media løy da om Israel, og visste at de gjorde det - så er spørsmålet - hva annet har de da løyet på? Etter å ha studert media siden 90 tallet - til idag - så vet jeg at man kan ikke lengre lese MSM (hovedstrømmen av media) - uten at du blir dratt inn i en haug med følelsemessig løgner. Spesielt de 5-10 siste årene - har det gått fra noe seriøst - til å bli ett rent propgandaapparat - det startet spesielt når Trump vant valget - og de løy 24/7 på han - som senere viste seg å være en blank løgn - men MSM har aldri vært ydmyke til å si at de har tatt feil - i deres verden - tar de aldri feil - selv om de vet på innsiden, at de selger sin sjel, for å lure det norske folket.

Det andre store de løy på - var Korona, og så Vaksinene - hvor deres 24/7 dekning - tvang folk følelsemessig eller pga jobben - folk til å dra å vaksinere seg. Om du går inn på visse Facebook sider, som skriver kun om plagene folk har fått ved vaksine - så vet du at alt samme ikke bare er en løgn - men media lurte folk til å ta dødelige og skadelige eksperiment medisiner - som aldri har vært godkjent av det amerikanske FDA - bare nødgodkjent. På noe som aldri var noen nød - bare ett bedrag.

Og nå sist - er krigen i Ukraina - og nåde den som støtter Russland eller Russere - og vi ser eks. at man velger en syndebukk i steigan.no - som riktig nok er en kommunist - men likevel, så sier han mye sant om både vaksiner og om krigen i Ukraina.

Media er kjøpt opp av Rike globalister - hvor de fysiske eieren er i selskaper som Vanguard, Blackrock etc. - disse er de 2 største eieren - hvor Vanguards eiere er hemmelig - som er nokså interessant - jeg har skrevet noe om dette under "Hvem eier Verden" - og det som er skremmende - er at folk tror på media - og gidder ikke å bruke tid, for å lete etter alternativ informasjon. Fordi når alle MSM skriver likt - og kaller alt annet for "fake" - eller "nazisme'" , "konspirasjonsteori" "rasisme", "løgnere" etc. - da kan du stole på at det finnes ett snev av sannhet der - ofte mye sannhet - i motsetning til de falske faktasjekkerne.

Men at media har vært manipulert lenge - kan du lese i artikkelen under - fra 1880 - om John Swinton:

Swinton avslørte at Media ikke var uavhengig

På 1880 tallet hadde han vært i journalistikk bransjen i mer enn 20 år. Han hadde vært leder av redaksjonen for New York Times i ti år, og leder av redaksjonen for New York Sun for 8 mer, før han begynte å pulbisere hans nyhetsblad, John Swintons avis (papir). Han ble så godt respektert at journalist samfunnet holdt en bakett til ære for ham (i 1880).


Noen som ikke visste om Swinton eller hans journalistikk, stod opp og skålte for den frie uavhengige pressen. Swinton svarte på det, som var en skandale for mange av de som var i salen.

Det finnes ikke noe slikt, på denne datoen i denne verdens historie i Amerika, som en uavhengig presse. Du vet det og jeg vet det.

Det er ikke en av dere som tørr å skrive dine ærlige meninger, og hvis du gjorde det, så vet du på forhånd at det aldri ville komme på trykk. Jeg har betalt ukentlig for å holde mine ærlige mening ut av den avisen jeg er forbundet med. Andre av dere er betalt tilsvarende lønn for lignende ting, og noe av dere som ville være så dum som å skrive ærlige meninger ville være ute på gatene på jakt etter en annen jobb. Hvis jeg hadde latt mine ærlige meninger skal vises i en sak i min avis, før 24 timer så vill mitt yrke vært borte.

Jobben til journalistene er å ødelegge sannheten, å lyve direkte, for å forderve, å bakvaske, å omfavne føttene til mammon, og å selge sitt land og sin rase for sitt daglige brød. Du vet det og jeg vet det, og hva dårskap er dette å skåle for en uavhengig presse?

Vi er de verktøyene og de underordnede (vasaller) av de rike menn bak kulissene. Vi er den hoppende knekt, de trekker i trådene og vi danser. Våre talenter, vår muligheter og våre liv er alle tilhørende andre menn. Vi er intellektuelle prostituerte.

(Kilde: Ap.s Untold Story, av Richard O. Boyer og Herbert M. Marais, utgitt av United Electrical, Radio & Electrical, Radio &Maskin Workers of America, NY, 1955/1979 via John Swinton på pressens uavhengighet).

Løgnene rundt Biden Regimet - skjult av MSM

Hunter Bidens ville tøylesløse liv, i korrupsjon, sex med mindreårige, narkotika og alt annet - blir dysset ned - av media

Jeg tar også med artikkelen om Hunter Biden, sønn til kvasi president Joe Biden. Du vet - de løy om Trump, og norske skoleklasser ble livredde av lærere som sa at denne mannen ville starte 3 verdenskrig etc. - men sannheten var at Trump mer eller mindre avviklet kriger i sin periode - og startet ingen nye. Men da Biden kom til makten så begynte han å gjøre alt hva de anklaget Trump for, men ble beskyttet av media - og nå viser seg at han kom dit av ren juks (se dokumentaren om 2000mules) - så ble det avslørt at Hunter Biden og Joe Biden, hadde ulovlig affærer både med Kina og Ukraina i ren korrupsjon - det er snakk om mye penger - da ble MSM helt stille - og kalte det Fake News.

Det er da innlysende hva MSM er. Men tenk over det litt - alt det de anklaget Trump for, som eks. 3 verdenskrig - det er jo nettopp den faren Joe Biden setter oss i - ved å sende over tyngre og tyngre våpen til Ukraina. Dessuten er det skjult for det fleste - hvor korrupt Ukraina egentlig er - i nær kontakt nettopp med USA, med Demokratene. Fordi media forteller ikke deg sannheten, bare den informasjonen som er viktig, for å få deg til å lukke øynene for USA/NATO overgrep.

Hunter Bidens skandaløse eposter bekreftes i ny bok

Joe Biden tas i ed som USAs president i nærvær av kona Jill og sønnen Hunter i Washington den 20. januar 2021. Foto: Saul Loeb / Pool via AP / NTB.

Ville Joe Biden ha vært USAs president i dag hvis ikke amerikanske hoved­strøms­medier og IT-kolosser hadde gått sammen om å gjøre kompromitterende informasjon om sleepy Joe og familien til ikke-saker under president­valg­kampen i 2020?

Svaret er ganske sikkert nei, og konsekvensene av det burde ha vært hoved­strøms­mediers konkurs og amerikanske antitrust-myndig­heters tvangs­deling av Big Tech, men spørsmålet har fått fornyet aktualitet med utgivelsen av en ny bok om Biden-familien.

Den 21. september utkom The Bidens: Inside the First Family’s Fifty-Year Rise to Power av journalisten Ben Schreckinger, som jobber for Politico og tidligere har skrevet for blant andre Newsweek, Slate, Boston Globe og Financial Times.

I boken bekrefter en uavhengig kilde New York Posts sak om Hunter Bidens skandaløse eposter om korrupte forbindelser til Kina og Ukraina.

Sammensuriumet Regjering + Media = sant

Bilde over: Ernas store kjærlighet til FN, EU, Tyskland, muslimer - alt annet enn Nordmenns ve og vel - betyr at hun forakter sitt eget folk, og lever i selvforakt.

Jeg skriver også noe om Erna Solberg. Hennes måte å stempe oss som samensurium - når hun selv stengte ned hele samfunnet ganske å eneveldig, så selv Camilla Stoltenberg ble tatt på senga - og veldig overrasket - og så har hun klassifisert informasjonen om hvorfor hun stengte landet, hemmelig i 60 år - tenk også på at meldinger på mobilen til helsetoppene, var slettet - så ingen visste hvorfor de bestemte det de bestemte - sånn gjør korrupte regimer - og sånn er det blitt i Norge. Og makten fungerer i enhet med media - som betyr at selve kjernen av de som styrer Norge, ligger i Vanguard, Blackrock mm. De som eier media - som jeg skrev om "Hvem eier Verden?" - og jeg tror at de samme kreftene - styrer også FN, NATO, USAs Demorkratiske parti, EU mm. - og kanskje ikke så rart at Russland ser faren med det som skjer i Vesten. Dette passer også med hva Skriften sier om Makten i Endens tid:

"...... For dine kjøpmenn var jordens stormenn, og alle folk ble ført vill ved din trolldom.Åp 18:23

Trolldom kan oversettes med medisin - eller vaksiner - kombinerer du så det med kjøpmenn - Vanguard, Blackrock - og som antageligvis er eid av sånne typer familier som Rockefeller - John Rockefeller la en grunn for kjemisk medisin - og tvang legene inn i å bruke dette - mens hans sønn David Rockefeller - bygde FN. 

Og i lomme på disse kreftene - er vår kjære samensurium eks. statsminister Erna:

Under sitt besøk på Svalbard fyrte statsminister Erna Solberg av en kraftsalve mot Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet» på TV 2-nyhetene onsdag kveld.

Statsministeren omtalte de mer enn 140.000 menneskene som er medlemmer av gruppen, nedlatende som blant annet «klimafornektere» og «EU-motstandere».

Del denne siden