22 mars 2021 - en historie om vaksine tvang fra Jerusalem

BLCBX.TV fra Nederland – intervjuver Ilana Rachel Daniel (Health Advisor og politician – altså Helserådgiver og politiker)

Det blir kalt det Grønne passet- vi har ikke blitt pålagt å ta det, men hva de har gjort, er at de omtrent over natten har skapt en andre klasses borgere. Ett sant medisinsk apartheid, som ikke kvalifiserer lovlydige skattebetalende innbyggere fra å ta del av daglige aktiviteter, og om de ikke deltar i dette eksperimentet. Så enkelt er det.

Vi har bokstavelig blitt fortalt at det har vært folk som har blitt sparket ut av deres korsang, av deres svømmeaktivitet, av deres treningssenter, jeg vet ikke hvem som kommer til å høre budskapet som vi forteller. Jeg vet ikke hva som kommer ut av det, men jeg vet at det ikke er noen andre muligheter enn å gi all del av ens energi og styrke for å kjempe imot dette, fordi det er ingen andre muligheter.

8 mars 2021 - Ett vitnesbyrd fra en jøde i Israel - om det uhyrlige vaksine systemet de bygger opp

Dette er en dramatisk video, som jeg anbefaller deg å dele. Rapporterer nå etter midnatt fra Israel. Dette her er viktig, og vil ganske sikkert sette deg helt ut. Media sensurerer over hele verden.

Det er så mange saker, problemer, så mange utfordringer i deres egne land - som du ikke hører noe om eller blir rapporter om. Jeg slår alarm - på den onde agendaen som åpenbarer seg over hele verden. Og Dessverre er Israel ledende i denne globale forførelsen. Kan du tro det? Media rapporterer ikke hva det er - men forteller at alt dette som skjer er en god ting - noe det ikke er! Det er ondt, demonisk og påtvingende - jeg skal fortelle hvorfor.

Det finnes noe som blir ofte talt i Israel "Aldri igjen!". Hvert år så minnes man Holocaust dagen - for å si at Israel har nå en egen stat - og aldri igjen, at det jødiske folket skal bli drept igjen! Aldri igjen at millioner av uskyldige jødiske liv skal bli tillintetgjort.

Denne nasjonen er grunnet på demokrati, religiøs frihet, den individuelle frihet og rettighet for hver enkelt, for å ha sin gudegitte rettighet til å leve, respektert, æret, elske og hjelpe hverandre. Det er det de ønsker at du skal tro.

Israel: Pfizer-vaksine har drept 40 ganger flere eldre enn COVID-19

Data fra det israelske helsedepartementet viser at Pfizers COVID-vaksine har drept om lag 40 ganger flere eldre så langt, enn COVID-19. I tillegg har vaksinen drept flere yngre enn viruset har drept. Dette er synet til uavhengige forskere.

De alarmerende dataene kommer fra en ny analyse av tidligere publiserte data fra det israelske helsedepartementet. Den nye studien ble utført av Dr. Hervé Seligmann ved Det medisinske fakultet Emerging Infectious and Tropical Diseases ved Aix-Marseille University. Han sier at den eksperimentelle mRNA-vaksinen fra Pfizer dreper flere mennesker enn sykdommen Covid-19 selv. En annen gruppe uavhengige leger konkluderte i januar 2021 med at COVID-19-vaksiner ikke er "tryggere" enn viruset de skal beskytte mot.

Seligmanns studie basert på departementets data viser at eldre over 65 år hovedsakelig dør mellom de to vaksinedosene. Tall tyder på at rundt 200 per 100.000 vaksinerte mennesker dør, sammenlignet med 4,91 per 100.000 som dør av Covid-19 uten vaksinering, men Seligmann er spesielt bekymret for at så mange under 65 år dør.

Les mer på newsvoice.seIsrael: Pfizer vaksine har drept 40 ganger flere mennesker enn COVID-19

Del denne siden