Bilde over: Illustrasjon av den kinesiske dragen

I Bibelen beskrives antagelig Kina - i dette Bibelverset:

"Den sjette engelen tømte sin skål ut i den store elven Eufrat. Og vannet i den tørket bort, for at det skulle ryddes vei for kongene fra Østen.Åp 16:12

"Røsten sa til den sjette engelen, han som hadde basunen: Løs de fire englene som er bundet ved den store elven Eufrat! Og de ble løst, de fire englene som var blitt forberedt for timen og dagen og måneden og året, til å drepe tredjedelen av menneskene.

Tallet på rytterhæren var to ganger ti tusen ganger ti tusen. Jeg hørte tallet på dem. Slik så jeg hestene i mitt syn, og de som satt på dem: De hadde ildrøde og mørkeblå og svovelgule brynjer. Hestenes hoder var som løvehoder, og av munnen på dem gikk det ut ild og røk og svovel. Av disse tre plager ble tredjedelen av menneskene drept: av ilden og av røken og av svovelen som kom ut av munnen på dem. For hestenes makt ligger i munnen deres og i halen, for halene på dem er lik slanger og har hoder, og med dem gjør de skade." Åp 9:14-19

Dette er da snakk om en hær på 200 millioner - eneste landet som kan reise opp en sånn hær, må nok være Kina. Muligens med noen land som er alliert med dem - ettersom det står kongene fra østen.

Da jeg var i Kina i 1991 - og smuglet bibler inn - så ble jeg stoppet og tatt fra nesten all litteratur en gang (gikk bedre den andre gangen) - unntatt de 2 heftene jeg hadde gjemt i skoene mine. Men den gangen så ønsket Kina å ha en god kontakt med de landene som var utenfor Kina - så jeg fikk biblene og litteraturen tilbake, når vi gikk tilbake over grensen, til Hong Kong - den tiden landet var fritt. Kina var mer ydmyk på den tiden, men ikke mot egen befolkning, eller fra kinsere fra Hong Kong.

Også når vår gruppe tok opp en gitar - og spilte lovsanger midt på torvet i en kinesisk by - så samlet det seg en gruppe på 150 til 200 mennesker. Men HongKong kinesisk forretningsmann - som vi forsøkte å få til å oversette - nektet det, han var livredd for å havne i arresten. Men vi delte ut bibler og forsøkte å prate med de (de kunne omtrent ingenting engelsk) - så kom politiet og spredte alle sammen. Og politiet fulgte etter oss - ikke for å fange oss - men for å se om vi hadde kinesiske kontakter. Da vi gikk inn i en mini buss taxi (vi var 17 stykken) - så ble vi jaget ut 2 ganger pga politi kontroll - men da politiet fant ut at de hadde ingenting med oss å gjøre - så lot de oss dra.

Men de siste årene så har virkelig dragen i kina - som er deres nasjonalsymbol -reist opp sitt hode - hvor dagen statsminister er en ond mann - og har en ond regjering. Frisleppet fra Wuhan - der eneste avanserte virus labb var - av Covid 19 - var ingen tilfeldighet - det var meningen at det skulle spres. Du kan lese bevisene for det her.

Og under tar jeg med endel artikler - som kan virke som Kina planlegger angrep mot den vestlige sivilisasjonen - i samarbeid med Eliten i Vest - spesielt Demokratene i USA - og at vaksiner er endel av planen, som en biologisk krigføring, hvor vaksinene er farligere enn selve viruset.

Kina samler inn genetiske data fra millioner av kvinner for mulig militært bruk

Bilde over: Tester utført av BGI Group så tidlig som i februar 2020 i Wuhan. Man må stille spørsmålet: Hva visste de? Foto: STR / AFP/ NTB

Det kinesiske selskapet BGI Group har høstet inn genetiske data fra millioner av kvinner over hele verden. De utfører tester i samarbeid med Kinas militære styrker, for å kartlegge spesifikke trekk ved ulike populasjoner.

Dette rapporterer nyhetsbyrået Reuters. Metoden som brukes er å samle inn genetisk informasjon fra gravide kvinner før de føder. Testene analyseres deretter ved hjelp av kunstig intelligens (AI). Amerikanske myndigheter advarer mot at dette kan gi Kina fordeler økonomisk og ikke minst militært.

Kina samler angivelig inn DNA-prøver for overvåking ved hjelp av amerikansk teknologi

Kinas kommunistiske regjering samler inn blodprøver fra 700 millioner menn og gutter for å styrke sin massive overvåkningsoperasjon rettet mot landets egne borgere, heter det i en ny rapport onsdag.

Politiet har siden slutten av 2017 jobbet ut over hele landet for å samle inn nok prøver til å bygge en enorm DNA-database, ifølge en studie fra Australian Strategic Policy Institute onsdag, melder New York Times.

Databasen ville gjøre det mulig for myndigheter fra det hardkokte kinesiske kommunistpartiet å spore opp enhver manns mannlige slektninger ved å bare bruke den mannens blod, spytt eller annet genetisk materiale, rapporterte avisen.

Del denne siden