En visjon om vaksiner, hvor folk dør

Jeg leste ett interessant syn - du kan lese den her:

Jeg oversetter hovedinnholdet - Det handler om en som står på en strand og forsøker å hindre folk å løpe ned til en lagune - hvor det er en haug med sprøyter i vannet. Først kommer en blondine - løper ned - og tror vaksinene er ufarlige og har ingen bekymringer - men ettersom de stikker henne - flere ganger - så vrir hun seg i smerter - og dør. Samme med en mann og kvinne som gikk ned i havet, helt ubekymret - etter flere sprøytestikk - så falt de overende og døde.

Så endret scenen seg - hovedpersonen sto alene på stranden ved siden av et midjehøyt gjerde - det var ca 50 meter fra havet. Mange mennesker sto bak tregjerdet - og de ønsket å komme forbi det for å komme til havet. De så helt sinnsyke ut i blikket og alle smilte. Ettersom jeg var klar over farene, var jeg bekymret for dem, og forsøkte å stoppe dem. Jeg presset hardt mot gjerdedøren for å hindre dem i å komme forbi meg - men jeg var i mindretall - så de dytter opp døren og løp rett over meg og tråkket meg ned - ansiktet mitt var såret og blodig, men de var så fasinert av havet at de ikke brydde seg om at de hadde skadet meg. Da de gikk i vannet, så jeg fortvilelsen over ansiktene deres da de flytende nålene begynte å stikke dem. De falt raskt i vannet i store grupper og døde. Så fløt kroppene tilbake til kysten - og kysten var fòret med kropper.

Så så jeg en gruppe på 4 småbarn på rundt 3 år. De lo alle, helt uvitende om faren, men da nålene stakk dem, ble de alle umiddelbart drept.

Jeg så at vannet gikk over fra å være blått til å bli rødt pga. blodet til alle menneskene. Så dukket det opp store maskiner - som plukket opp kroppene og plasserte de i ett kammer der kroppene ble brent - og hvit aske ble kjørt ut på den andre siden av maskinen gjennom ett metallrør og inn i billige trekister som var bak maskinen. Da kistene var fylt med aske, begynte de å bevege seg mot fastlandet, som om de var på samlebånd - slutt på drømmen.

Han tolker drømmen. Han mener at det var først når de fikk mange sprøyter - at de døde. Det så han som gode nyheter for de som bare har tatt en eller to vaksiner. Covid 19 vaksinen ble presentert som en engangsløsning som lovet å gi de livene tilbake til det normale, men det narrativet har endret seg - ettersom "Delta" varianten nå brukes for å rettferdiggjøre flere vaksiner og flere injeksjoner.

At han alene ble løpt over av disse menneskene, viser at få mennesker er villige til å reise seg og fortelle faren med disse vaksinene. Ingen av disse lyttet til advarslene mine, akkurat som de allerede hadde bestemt seg, og de hadde ingen ønske om å forandre mening, så de dyttet opp porten og løp over meg - uten å bry seg om konsekvensen for meg som de løp over. 

Han mener at det viser hvordan sannheten blir ignorert av massene fordi de tror løgner de har hørt gjentatte ganger fra vanlige MSM (media), så de få som høres alarmen blir allerede sensurert og utestengt fra sosiale medieplattformer, FB, Youtube, Twitter osv. Selv medisinsk forskning av toppforskere og øyenvitneberetninger fra ofre og deres familiemedlemmer som forteller om deres skader og dødsfall forårsaket av den første bølgen av vaksiner (blir sensurert). Man vet ikke at injeksjonene allerede har drepte (minst) rundt 7000 mennesker (ifølge CDC`s, myndighetenes egen VAERS data) og skadet over 400.000 (Oa: jeg tenker han mener kun i USA). Og uavhengige studier mener at dette kun fanger opp en liten prosentandel, så liten som 1 prosent.

Mitt bankede og blodige ansikt representerer alle slags traumatiske opplevelser som vaksinerte folk allerede har påført og påfører de uvaksinerte, og viser ingen hensyn overhodet for skade de forårsaker på grunn av å være så villedet av løgner, inkludert skaden de forårsaker for egne familiemedlemmer,  ved å forlate dem på de blir drept eller skadet av disse vaksinene. De uvaksinerte blir stemplet selv i egen familie og på arbeidsplassen av arbeidsgivere som krever at deres ansatte tar injeksjon. Det finnes også rapporter om uvaksinerte soldater i den amerikanske hæren som har blitt mishandlet av sine overordnede offiserer og nektet tilgang til privilegier som er kun for de vaksinerte.

Det enorme antall kroppene som blir vasket i land, viser at antall dødsfall vil være uvirkelig, men med tanke på at milliarder av mennesker blir injisert, om selv bare en liten prosentandel av dem ble drept, så ville antallet uansett vært svært stort.

Småbarn som blir drept, når de går inn i infisert farvann, en advarsel mot vaksineprodusenter som ønsker å senke aldersgrensen - som nå allerede er på 12 år - men fremmer ideen om å senke den til spedbarn, bare 6 mnd. gammel.  Selv om bevisene sier at yngre aldersgrupper har nesten null risiko for å dø av Covid 19, har de giftige vaksinene ikke vist noen hensyn til aldersnivå og kan faktisk være mer skadelig for små barn, fordi immunforsvaret og andre interne systemer fortsatt er under utvikling.

Å se det ufarlige havvannet bli rødt med blod, viser farene ved disse skjulte planene - og man vi se det, men da er det for sent for de som tok imot det. Akkurat som jeg så vannet bli rødt, vil de overlevende til slutt se faren, at det er ett massemord. Det minner meg om hvordan folk blir først klar over faren for ett haiangrep, etter å ha sett vannet bli rødt av blod.

Anleggskjøretøy og forbrenningsmaskin avslører at denne ordningen er godt organisert, godt finansiert og godt planlagt, inklusiv alle detaljer. Enorme ressurser blir viet for å eliminere ofrene effektivt og fullstendig. Siste fasen av planen inkluderer masse kremasjoner med rester lagret i delte kister. Det blir ikke gitt individuelle begravelser eller eulogier (en minnetale over den dødes liv og dens gjerning). Kistene ble fraktet bort på noe som minnet om samlebånd. Jeg tror denne respektløse behandlingen viser hvor lite menneskers liv er verdsatt av de som organiserer denne planen.

Del denne siden