8 aug. 2022 - Mord og penger – en liten gjennomgang av Covid nedstengningene – Del 1

Professor Shmuel Shapira. Foto: Wikimedia Commons

Artikkelen ble lengre enn jeg trodde – da tar jeg og deler den i 2 – her er første del, mest mine egne ord – den andre artikkelen er en oversettelse av en video.

Jeg skal snakke om mord og penger fra den såkalte pandemien – men vil først ta med denne viktige informasjonen fra en Israelsk forsker, en av verdens beste:

Han sier:

– Apekopper var i årevis sjeldent forekommende. I løpet av de siste årene ble et enkelt tilfelle dokumentert i Israel. Det er en veletablert sannhet at mRNA-vaksinene påvirker det naturlige immunsystem. Et utbrudd av apekopper etter massiv covid 19-vaksinasjon er ingen tilfeldighet.

10 aug. 2022 - Mord og penger – hva gjorde sykehusene under pandemien? – Del 2

De infiltrerte myndighetene, media, helsesektoren, ….. denne journalismen er bygd på solide bevis.

  • Øye vitner
  • Medisinske rapporter
  • Forsker data
  • Offisielle dokumenter.

Noen folk nekter å tro dette, fordi det er altfor forstyrrende – vennligst våg å møt realiteten. Denne forbrytelsen må bli avslørt, i hensikt å stoppe dette.

Oktober 2022 - Bill Gates makt over nasjonene innen helseindustrien

Jeg skrev i går om planleggingen av Holocaust – og pekte naturligvis på Rockefeller og andre onde rike mennesker. Men det er også viktig å se de redskapene som disse har – skal man si, de arbeiderne de har under seg (den ondes tjenere) – til å gjøre arbeidet – og overkjøre lands regjeringer – du kan lese det her:

Vår «kjære venn» Bill Gates – er på farten – og har vært det lenge. La oss lese litt:

Etter hvert som koronapandemien skred frem, lyktes fire globale, ikke-statlige organisasjoner med Bill & Melinda Gates Foundation i spissen med å overta store deler av den pandemibekjempende politikken fra verdens regjeringer.

Det går frem av et ekstraordinært stykke granskende journalistikk som Politico og Die Welt har utført i USA og Europa over sju måneder med bruk av store ressurser. En rekke høyt plasserte tjenestepersoner har uttalt seg anonymt til de to mediene.

Juni 2022 Füellmich – fakta om Pandemien og dens løgner – og Advokaters kamp for å stille de skyldige for domstolen

Nå har jeg snakket mye om Korona vaksinene. Og dette interjuvet med Advokat Füellmich er interessant. Det foregår på engelsk – men under videon – finnes det en del viktig oppsummeringer som er hentet ut fra ulike tider i videon. Det meste spesielle er at en oversykepleier fra Slovenia, sier at hun fikk beskjed om å gi spesielt Placebo til politikerne, via visse strekk-koder på disse vaksinene – har dette også inntruffet i andre land – jeg tror det. Dette her er virkelig konspirasjoner – derfor er de så opptatt med å stemple andre for konspirasjonsteorier, mens de selv er konspiratørene.

Det er derfor Erna Solberg søkte om å hemmeligstemple grunnen til at hun gjorde som hun gjorde, som å stenge ned samfunnet – først for 100 år – men fikk «bare» 60 år. Hun visste veldig godt hva hun gjorde. Også meldingene mellom helsetoppene – som kunne vise hvorfor de gjorde som de gjorde, er slettet. Og enda større – innen toppene i EU:

Moderna vaksinen er ett operativsystem

Catherine Austin Fitts snakker om covid-19 vaksine basert på mRNA som operativsystem. Det høres kanskje fremmed ut, men det er det Moderna selv snakker om.

Ved å anerkjenne det brede potensialet i mRNA-vitenskapen, bestemte vi oss for å lage en mRNA-teknologiplattform som fungerer veldig mye som et operativsystem på en datamaskin. Den er designet slik at den kan plugge og spille om hverandre med forskjellige programmer. I vårt tilfelle er "programmet" eller "appen" vårt mRNA-stoff - den unike mRNA-sekvensen som koder for et protein.

Catherine har rett, som så ofte. Dette er genetisk modifikasjon og kan i teorien føre til "omprogrammering" av ditt DNA til tross for forsikringer om at dette ikke er tilfelle. Hvis ikke annet, åpner det døren for muligheter og fører oss ned en farlig vei, da folk lett kan gjøres avhengige av ny "programvare" og slaver oss for godt.

Vi bygde Moderna på veiledende premiss at hvis bruk av mRNA som medisin fungerer for en sykdom, bør det fungere for mange sykdommer. Og hvis dette er mulig – gitt riktig tilnærming og infrastruktur – kan det på en meningsfull måte forbedre hvordan medisiner oppdages, utvikles og produseres.

Teknologien gjør det mulig å endre kroppen for å takle andre sykdommer. Helt unødvendig. Vårt nåværende operativsystem drevet av naturlige vitaminer og mineraler har allerede evnen til å takle sykdommer på egen hånd. Den har allerede en høyere intelligens knyttet til kropp og sjel. Å bytte dette mot et nytt kunstig system er galskap.

palbergstrom.com erkjenner Moderna at mRNA-vaksinen mot COVID-19 er et operativsystem

Tidligere visepresident og sjefsforsker i Pfizer

«Covid-19 er mindre dødelig enn influensa for dem under 70 år.»
Det er sannsynligvis mer dødelig enn en influensa for eldre over 70 år, men mindre dødelig enn en influensa for dem under 70 år. Er responsen fra myndighetene passende? NEI. Hovedsakelig hele den arbeidende befolkningen har mindre risiko enn ved en influensa.

«Covid-variantene er minst 99,7 % identiske.»
Hvis man ser etter de variantene som er mest forskjellig fra den originale sekvensen som sprang ut fra Wuhan i Kina i desember 2019, vil man finne at de er mindre enn 0,3 % forskjellig. På 16 måneder har viruset endret seg 0,3 % i sin sekvens. Det betyr at alle variantene er 99,7 % identiske. Dine øyne vil ha problemer med å se forskjellen. Det samme er tilfelle for ditt immunsystem.

«Myndighetene lyver til oss.»
Du husker kanskje i 2003, da hadde vi et SARS-CoV-1 virus, som ikke spredte seg så mye i verden. SARS-Cov-2, dvs. fjorårets versjon, er 80 % lik SARS-CoV-1. En gruppe med immunologer klarte å finne noen som hadde hatt SARS-CoV-1 i 2003 og spurte om de var villige til å donere litt blod. Forskerne trakk ut T-hukommelsesceller for å se om de fremdeles husket SARS-CoV-1 17 år senere.

Det gjorde cellene. T-cellene reagerte fremdeles på SARS-CoV-1. Det neste forskerne gjorde, var å se om T-cellene også ville reagere på dagens SARS-CoV-2. Det gjorde de alle sammen. Det burde ikke være rart siden virusene er 80 % like. Det betyr at en 20 % forskjell ikke er nok til å lure kroppen til å tro at SARS-CoV-2 er et helt nytt virus. Så hvorfor vil man da i det hele tatt tro at 0,3 % forskjell vil være nok til å skape et problem? Svaret er: Det er ikke nok. Hvorfor blir vi fortalt noe annet? Mitt ærlige svar er: Dette er ikke min kriminelle handling, så jeg vet ikke hvorfor de gjør det. De lyver til oss. De forteller oss rett og slett usanne påstander. Som erfaren immunolog, som leser min litteratur, teori og erfarer i praksis, vet jeg at dette er løgn. Dette bekymrer meg.

Brasil mener å ha funnet levende virus i Sputnik-vaksiner

Brasilianske helsemyndigheter opplyser at de har funnet levende forkjølelsesvirus i flere forsendelser av den russiske Sputnik V-koronavaksinen.

Brasil har derfor innført importforbud, opplyser legemiddeltilsynet Anvisa.

Det russiske instituttet Gamaleja, som har utviklet vaksinen, avviser Anvisas uttalelser.

– Uttalelsene jeg har lest i pressen har ikke noe å gjøre med virkeligheten, sier Gamalejas nestleder Denis Logunov.

Anvisa opplyser at det i noen av prøvene fra vaksinen var levende forkjølelsesvirus som kunne kopiere seg selv.

Advarer mot dødsfarlige mRNA vaksiner - og du kan forebygge og helbrede Covid ved før godkjente medisiner og ved vitaminer ol.

Se Intervjuvet her:

Ekspert: Immunsystem kan redde hvem som helst fra Covid-19 Ingen trenger å dø av Covid-19, influensasymptomer kan unngås og de nye mRNA-vaksinene er dødelige.

Det sier molekylærbiolog og immunolog, Ph.D. Dolores Cahill, til Update, som vi møtte på et arrangement i København, organisert av World Freedom Alliance.

Cahill er en internasjonal ekspert på immunforsvaret og vaksiner og har flere tiår med forskning bak seg. Samtidig har hun hatt en rekke internasjonale toppstillinger for blant annet EU-kommisjonen.

I intervjuet forklarer hun hvilke vitaminer, mineraler og preparater som kan redde alle fra å dø av Covid-19, redusere influensasymptomer og gi trygghet for eldre i svak helse.

Hennes advarsler mot de nye mRNA-vaksinene kan ikke overdrives. Hun vil heller gå i fengsel enn å bli vaksinert med dem, og hvis noen - mot hennes vilje - ga henne en injeksjon, ville hun straffeforfølge dem for drapsforsøk

Før mai 2020 var det ingen godkjente mRNA-vaksiner, på grunn av høye dødstall i studiene som kan forekomme måneder eller år etter vaksinering.

Ifølge Cahill bør leger, politikere og storteknologi holdes direkte og strafferettslig ansvarlig når de  avskrekker befolkningen fra viktig informasjon, forebygging og riktig behandling. Se også 'Vaksine eller immunsystem' med allmennmedisinsk, Claus Hancke, på dkdox.tv.

EKSKLUSIVT – Tidligere Pfizer VP: «Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død.»

«Se ut av vinduet og tenk: «Hvorfor lyver regjeringen min for meg om noe så grunnleggende?» Fordi jeg tror svaret er at de kommer til å avlive deg ved hjelp av denne metoden. De kommer til å avlive deg og din familie.

7. april 2021 (LifeSiteNews) — Dr. Michael Yeadon, er Pfizers tidligere visepresident og sjefs-forsker for allergi og åndedrettsvern. Han har 32 års erfaring i bransjen, som leder for forskning på å utvikle ny medisin. Han har pensjonert seg fra legemiddelgiganten og har snakket med LifeSiteNews i et telefonintervju.

Han adresserte den «beviselig falske» propagandaen fra ulike regjeringer i tilsvar på COVID-19, inkludert «løgnen» til farlige varianter, det totalitære potensialet for «vaksinepass», og den sterke muligheten for at vi har å gjøre med en «konspirasjon» som kan føre til noe langt utover blodbadet som oppleves i krigene og massakrene i det 20 århundre.

Hovedpunktene hans var:

6 januar 2020 - Tanken bak Convid 19: Agenda 2030

Jeg vil anbefalle deg å se denne undervisningen av Tveter:

Dette er en tale fra 3 januar i år, og handler om Agendaen bak Covid-19. Han skriver om mye av det jeg har skrevet om her - på ulike steder i bloggen - i en noe mer sammenhengende undervisning, i tillegg til ting jeg ikke har skrevet om.

Altså den gir en god oversikt over alt fra Nephilim - som ble til ved foreningen mellom engler og menneskekvinner - til å se hva Convid 19 egentlig er - en manipulering av DNA - for å berede kroppen for det som vil komme - som nok er Dyrets merke.

Tanzanias president død etter offentlig å ha avslørt falske COVID-19-tester.

Mai 2020, gjør Tanzanias president John Magufuli en offentlig tale, som deler resultatene av sin forseggjorte plan, der han brukte sin egen vitenskapelige opplæring for å bevise at COVID-19-testresultatene var falske. Han tok lavere grad (1988), mastergrader (1994) og doktorgrader (2009) i kjemi fra Universitetet i Dar-es-Salaam i Tanzania. (Kilde: Wikipedia)

Les hele artikkelen her (engelsk)

Dr. Judy Mikovits eksponerer COVID-19 pandemi som en plandemi.

Den 26-minutters videoen nederst i dette innlegget har blitt utestengt på YouTube, men er fortsatt tilgjengelig på andre nettsteder der ytringsfriheten fortsatt er tillatt. Ironisk nok har YouTube mange videoer som forsøker å diskreditere påstandene i denne videoen.

MSM (hovedstrømmen av media), inkludert Associated Press og Forbes, blir med i blitzkrieg (altså Hitlers raske angrep på Europa) angrepet for å diskreditere denne videoen fordi den avslører sannheten om den nåværende pandemien, hvor de onde gjerningsmennene som skapte dette, vil nekte at folkemassene skal vite sannheten.

Dr. Mikovits er en molekylær biolog som har utført medisinsk forskning innen føderale offentlige helsebyråer. Hun har blitt kalt en av de mest dyktige forskerne i sin generasjon. Hennes doktoravhandling fra 1991 revolusjonerte behandlingen av HIV Aids. Hun sendte sjokkbølger over hele det vitenskapelige samfunnet da hun publiserte en artikkel i Science magazine som viser bevis for at den vanlige bruken av dyr og menneskelig fostervev utløste destruktive plager ved kroniske sykdommer.

ADVARSEL!! Den norske FN-regjeringen åpner opp for potensiell tvangsvaksinering, med genteknologisk og eksperimentell Covid-19-vaksine!!!

Affekt har til alle tider vært et kjærkomment politisk virkemiddel. Spesielt effektivt har det vist seg å være når grunnleggende juridiske prinsipper skal settes til side. I et mylder av lettsindige hastevedtak ble også Bioteknologiloven nylig endret.

BEHOVET FOR MODIFISERT BIOTEKNOLOGILOV

Ønsker ikke myndighetene at genteknologisk vaksinering skal beskyttes av Bioteknologiloven hvor skriftlig samtykke foreligger som grunnlag for å motta slik behandling?

26.5.20 ble bioteknologiloven “modifisert”. Den kommende corona-vaksinen vil med all sannsynlighet falle innenfor kategorien profylaktisk genterapi.

Ville den tidligere bioteknologiloven være til hinder dersom myndighetene ønsker å innføre lovpålagt vaksinering av befolkningen med en slik vaksine?

21 aug. 2020 - Hvordan en falsk COVID-19 fortelling ble opprettet og opprettholdt i seks måneder

"Dr. Meryl Nass har samlet en fordømmende sjekkliste som fortsetter å øke; Den viser for tiden 47 fullt dokumenterte fakta som utgjør en sak mot offentlige tjenestemenns samarbeid for å demonisere en effektiv eksisterende medisin. De har selv designet kliniske studier som krevde høye doser av hydroksyklorokin og klorokin som var kjent - til det medisinske yrke - å være giftig og potensielt dødelig. Disse tjenestemennene bærer ansvaret for å forårsake forebyggelige dødsfall av muligens hundretusener av pasienter ....

Frontline Leger som snakker offentlig om bevis fra sin egen kliniske erfaring, med å ha reddet hundrevis av liv ved bruk av hydroksyklorokin i kombinasjon med sink, og azitromycin, blir truet av statlige medisinske lisensieringsråd og av Kongressens representanter.

Del denne siden