Endetidstegn v/Cioccolanti - og de 4 rytterne

Blodmåner 2014-2015


Advarsel: 8 super tegn i himmelrommet

Blodmåner - tegn/varsler på kommende profetiske hendelser

Har gjort ett forsøk på oversettelse av videoen:

Lukas 21:11  "Det skal bli kraftige jordskjelv, og mange steder hungersnød og pest. Det skal skje forferdelige ting og vise seg store tegn fra himmelen." Tegnene skal vises fra himmelen (der oppe/se opp).

Åp 6:12-13  " Og jeg så Lammet bryte det sjette seglet. Da kom det et stort jordskjelv. Solen ble svart som en sørgedrakt, fullmånen ble som blod,  og stjernene på himmelen falt ned på jorden som når umodne frukter drysser av et fikentre i storm"

Ett stort jordskjelv, skjedd allerede? (ellers sier Nasa at de siste 113 årene har jordskjelvene økt dramatisk). Solen ble svart (Solar eclipse) Fullmånen ble til blod (lunar eclipse)

Seglene er ikke fødselsveene, men før-fødselsveene.

Nå dukker det opp 8 tegn på himmelrommet før Israels 70 års dag.

70 år er viktig, ettersom Israel var 70 år i Babylon. Israel fikk 70 år fra Jesus ble født til templet ble ødelagt. Israels ble godkjent i 1947 av FN, og ble stat i 1948 (70 år blir da 2017 og 2018).

Tegn i Jomfruen

Har oversatt fra videon. Og har nok måtte redigere noe. Men om du lurer på noe, så er det bare å se orginal YouTube videoen over.

Guds År 5777 

Vi er nå inne i det hebraiske året av Guds kalender, år 5777.  5 betyr nåde.  777 er trippel avsluttning. Betyr kanskje enden på Nåden. Jødene selv bruker ikke å si 5 (ettersom det alltid er 5) men etter deres system sider de bare i år 777. Om du liker profetiske ting, tall og nummer, så har året 777 begynt. Messias år, ifølge jødene.  Dessverre for jødene som ikke tror på Nytestamentet, og på at Kristus allerede har kommet, så vil de se etter feil Messias. De vil sette sin tro og tillit i en falsk Messias. De tror at dette året, så vil Messias åpenbare seg for dem.

30 Juli 2017 - Er USA i Bibelen? Stort Amerikansk Solformørkelse 21 august, 2017 - ett virkelig Endetidstegn?

Før jeg pratet om Tegn i solformørkelse, skal jeg snakke om Tegn i Ordet.  Vet dere hva dette Ordet betyr Hebraisk: Mazel Tov. Man bruker det når man gratulerer noen. Men på grunnteksten så har ordet Mazel samme rot som Mazzaroth, kom betyr konstellasjon/stjernebilde. Tov betyr god. Så hva sier du da "god konstellasjon" eller å være i ett "godt tegn".  Hva referer da jødene til? 

Tegn og visdom

1 Kor. 1:22 "For jøder spør etter tegn, og grekere søker visdom,.." . Og tallet 22 er nummeret for endetiden/jødenes nummer Grekerne referer til hedningene, altså vi som ikke er jøder.  Typisk i vår intelektuelle verden er at vi tar en debatt. Fordi hedningene søker etter kunnskap/visdom. Men jødene søker ikke den type bevis når det gjelder hvem som er Messias. De vil ha tegn. En rabbiner fant Jesus fordi han skjønte geometri i Bibelen. JHVH er tallet 26 pluss tallet for (jomfru) Maria, og de fikk den samme tallverdien for navnet Jeshua (Jesus). Hedningene ville ikke ha blitt overbevist om sånt. Spesielt kristne i denne tiden gir ikke sånne ting noe oppmerksomhet - til de tegnene Bibelen snakker om.

8 november 2016 - En 15 år gammel sekulær jødisk gutt, Nathans visjon om den 3 verdenskrig, blodmånene, Gog og Magog, og fremtiden for Israel

En visjon fra en 15 år gammel jødisk gutt. Han døde i 15 minutter, den første dagen på Løvhyttefesten i 2015. Det var akkurat den dagen jeg (SteveCioccolanti) forkynte om om de 4 blodmånene og at blodmånene er et tegn til jødene, akkurat som solformørkelsene på Guds hellige dager er tildelt til hedningene. Det overrasker meg ikke at det skjedde når den 4 blodmånen viste seg, vi er i den tiden, hvor blodmånene melder oss noe viktig for Israel.

Del denne siden

Hva sier Åpenbaringsboken om trolldom?

Hva med dine tanker om at trolldom betyr farmasøytisk? Hva er roten av det?

Steve: Jeg er kanskje blant de første å nevne den Hvite hesten - i forbindelse med trolldom og farmasi. Jeg leser:


"Lys av lampe skal ikke mer skinne i deg. Røst av brudgom og brud skal aldri mer høres i deg. For dine kjøpmenn var jordens stormenn, og alle folk ble ført vill ved din trolldom."Åp 18:23

Den første delen snakker om dommen over Babylon - et antikristelig system. Og Gud dømmer det til slutt. Det er de gode nyhetene - uansett hva som skjer med Fauci, nedstengning, vaksiner mm. - på slutten vil alt sammen bli beseiret. Vi er på den vinnende siden.


Og så sier den "For dine kjøpmenn var jordens stormenn, og alle folk ble ført vill ved din trolldom."


Om du leser om dette idag, vil mange kristne si at ikke så mange tror på trolldom, som hekser og trollmenn. Det er jo bare tegneserier og filmer. Om du ser på det greske ordet Trolldom, så heter det pharmakia - ved pharmakia så vil alle nasjonene bli forført.

Pharmakia er grunnordet for farmasi - altså legemiddel eller medikament (altså et farmasøytisk produkt) - via den farmasøytiske produktet eller industrien - så vil alle nasjonene bli bedratt. Dette verset kan ha blitt oppfylt på den måten det har vært i 2020 til 2021.


Du kan lese hele artikkelen her.

Profeti om de neste 10 årene – 2024 til 2034 – Frankrike trigger den Røde Hesten

Han peker på det franske opprøret – som ble utført nylig av muslimer. Noen mener det er vanlig – men han sier at det er noe profetisk som skjer – som vi trenger å gi oppmerksomhet til. Han sier han vokste opp i en del av livet i New York – som teks. 9 september var en stor profetisk hendelse for endetiden. Men han brukte også en del av sin barndom i Frankrike – den sørlige delen. Så han har en god innsikt i landet og følger med på hva som skjer der.


Så Franrike går gjennom dette opprørert – med voldelige krigeraktige protester – og jeg tror det er ett vendepunkt. En lokal franskmann forsøkte å kjempe mot den muslimske mobben – og de kuttet av hendene hans. Dette utvikler seg til en borgerkrig – som er et viktig ord i Åpenbaringen 6. Jeg tror at det vi ser nå – er galopperingen av den Røde Hesten.


Les hele artikkelen her.De 4 rytterne – et syn

I går kveld var jeg veldig sliten, og så mye som jeg prøvde, var jeg ikke i stand til å sove. Jeg visste det ikke den gangen, men Herren hadde planlagt noe annet for meg, og det var ikke søvn, i hvert fall ikke på en stund uansett. Litt etter klokken 03.00 fikk jeg et syn som jeg anslår varte i rundt 30 minutter.


Herren har gitt meg visjoner og tillatt meg å se mange skremmende og forferdelige fremtidige hendelser fra asteroider og vulkaner til kriger, atombomber og drap, men ingen av dem kan sammenlignes med det jeg så og opplevde i går kveld. Det var den mest skremmende opplevelsen jeg noensinne har hatt, så mye at jeg etterpå ikke var i stand til å sove i flere timer, og tenkte på alt jeg nettopp hadde sett.


Like etter klokken 03.00 befant jeg meg plutselig ikke lenger i sengen eller på soverommet mitt, men på et sted jeg ikke kjente eller kjente igjen. Selv om belysningen virket noe dempet, kunne jeg se alt rundt meg tydelig.


Les det profetiske synet her.