Dødsmikroben - fra ett laboratorium

Da jeg var ungdom, så var en av favoritt forfatteren min Allistair Mclean. En av bøkene hans var, Dødsmikroben - som handlet om ett laboratorium som lagde dødelige virus - hvor det holdt med å slippe ut en skje av dette stoffet over en by, for å drepe alle som var i den byen. Den ble laget i ett hemmelig laboratorium, som ble bevoktet. Men en dag, i ett vel organisert angrep, så ble denne beskyttede plassen overmannet av terrorister/skurker - som stjal med seg dette viruset - så begynte jakten, for å finne det.

Det som var en roman/action på 80 tallet - virker som nå har blitt en skremmende virkelighet. Forskjellen er at det er myndighetene som er terroristene/skurkene, mens folk flest, forstår ikke. Fordi media er kjøpt opp av pengesterke mennesker, som også kontrollerer mye av politikken, i mange av de viktigste nasjonene i Vesten. Folk velger å tro media, og klarer ikke å se faren som kommer. Enda med tanke på internett, så er det lett å finne informasjon, om man bare begynner å lete.

Her vil jeg legge til lenker og informasjon - om ting som kan være interessant - under det jeg kaller Århundrets bløff - som en av hovedmålene, er å legge ned all små bedrifter og små virksomheter, som vi ser allerede går konkurs (globalistene ønsker kun 2 aktører i samfunnet - De rike og de mektige, og de fattige, som er fullstendig underkuvet og indoktrinert av staten).

Og når folk begynner å protestere, mot ett virus som knappt kan kalles farlige lengre - så slår politiet ned på de (men hykleriet over nedstengningen er synlig (som på ingen måte begrenser dette viruset), for de som vil se det - eks. når ca 15.000 aktivister, bla sekretæren til vår statsminister, Saida Begum var ute og demonstrerte for BLM - for den avdøde George Floyd, som var en kriminell, hvor også politi med annen etnisitet var der, når George døde (det var ikke bare etnisk hvit politi der, som Media messer hele tiden) - da var det ingen av demostrantene i Oslo som ble sett på som kriminelle - enda de brøt lovene som Eliten har laget (som bryter mot Norsk Grunnlov og mot menneskerettighetene, som denne advokaten mener, og brøt Statens restriksjoner), som noen tydeligvis har fått frikort fra).

Hele nedstengningen er endel av Agenda 2030 - av FN, EU og de rikes planger om å styre verden. Bibelen kaller det Dyret, Åp. 13, og Babylon.

Fugleinfluensavaksine - og de som fikk Narkolepsi

Jeg jobber i helsesektoren. For en god del år siden - så ble jeg kurset via jobben rundt medisin, det var en eldre lege. Han sa at i utgangspunktet, var all medisin gift. Man oppveier virkninger/bivirkninger - for at ett menneske skal fungere best mulig i hverdagen, ved sykdom, plager, psykiske plager ol.

I 2009, via jobben ble jeg vaksinert mot Svineinfluensa, og jeg personlig opplevde ingen bivirkninger. Men det var en god del barn/ungdom og selv noen voksne som fikk Narkolepsi pga den, og ødelagt livet sitt. Jeg husker på den tiden at media drev samfunnet til frykt, og det ble mye press om å ta denne vaksinen. Så her kan du lese om 64 svensker, om hvordan livet deres ble totalt ødelagt:

Jeg har en sterk mistanke, på at også det viruset var menneskeskapt, også dette kom fra Kina. Kanskje det var en test, på det som nå skjer ved Korona. Tenk over at ved svineinfluensa vaksinen, av de som ble skadet, var det mest barn. Det viruset som er nå, påvirker ikke barn, iallefall veldig sjelden, derfor vil de antageligvis slippe vaksine (men nå har de også så smått begynte å vaksinere små barn/nyfødte). Det kan virke som en godt organisert virus - som skal "kureres" ved godt organisert og planlagt vaksine.

10 des. 2020 - Johns Hopkins studentnyhetsbrev avslører fakta om COVID-19 dødsfallene som motsier de

En artikkel publisert 22 november 2020, av en student i deres nyhetsbrev for studenter, ved Johns Hopkins,avslørte fakta om COVID-19 dødsfall som beviser at den offentlige fremstillingen er falsk. Artikkelen er skrevet av Genieve Briand, og den ble raskt fjernet fra Johns Hopkins nettside av høyere myndigheter, men takket være Internett-arkiver, er det fortsatt tilgjengelig vi kan vise deg den nedenfor:

Briands funn viser at COVID-19 dødsfall nesten alltid skyldes andre tradisjonelle sykdommer, som hjertesykdom, luftveissykdommer, influensa og lungebetennelse. Hvis COVID-19 virkelig var en dødelig pandemi, bør dataene vise en økning i det totale antallet dødsfall, men i stedet fant hun at det totale antallet dødsfall har vært i tråd med tidligere år. Enda mer alarmerende var at hun fant ut at antall dødsfall tilskrevet de andre hovedårsakene ble redusert med samme antall som nå tilskrives COVID-19. Siden antall dødsfall tilskrevet de andre hovedårsakene er konsistente over tid, er det svært usannsynlig at de alle vil avta plutselig og uten noen forklaring og med samme antall som nå tilskrives COVID-19.

Del denne siden