Jeg har brukt noe tid på å oversette dette. Det har ikke vært enkelt, fordi det er mange fremmedord. Men er du bedre i engelsk, og kan fagspråket, så gå inn og hør selv på orginalspråket.

Dr. Tenpenny har studert vaksiner i 21 år - og det er veldig interessant når hun går inn på alle sidene av dette. De har også oversatt en av hennes videoer (den første jeg har under her) på www.viktigviten.no. Der er det også mye bra info fra norske helsearbeidere, som ikke er enige med Nakstad og co.

Ett skudd i mørket

Dette er ett tv-program der man har invitert flere mennesker – på en TV overføring – fra Dallas, USA til Cleveland, Ohio – der en ekspert på vaksiner, Dr. Sherri Tenpenny – svarer på spørsmål fra de i studio, om hvordan de ulike vaksinene virker

Radioverten for Daystar sier på hun har sett flere av videoene hennes – og hun har fått flere henvendelser fra publikum, som ønsker å ha henne i programmet. De ønsker å vite litt om hvem hun og hennes kvalifikasjoner for å kunne prate om Covid 19.

Dr. Sherri Tenpenny: Jeg vokste opp i en Kiropraktisk familie. Min bestefar, min far, 3 onkler og to nieser var Kiropraktikere. Det var grunnen til at jeg ønsket å bli en Osteopat lege (Osteopati er et system av praksis basert på en teori om at sykdommer hovedsakelig skyldes tap av strukturell integritet som kan gjenopprettes ved manipulering av deler med terapeutiske tiltak – eks bruk av medisin eller kirurgi). Jeg ville ha det i min medisin for muskel og skjelettlidelse, i mitt armamentarium.

I September 2000 deltok jeg på et møte for det nasjonale informasjons senteret for vaksine i Washington DC. Det var en artikkel som kom inn i min mailboks, jeg satt i mitt kjøkkenhjørne i flere uker – og jeg følte jeg ikke fikk den ut av mine tanker. Jeg var singel på den tiden – og tenkte «Vel, det må være noen der, jeg antageligvis skal møte». Samtidig som jeg tok en bestemmelse – så var det ikke noen jeg skulle møte, men noe. Jeg dro ned og var 4 dager på dette møtet. Jeg kom hjem og sa «Hvordan i all verden gikk jeg glipp av dette?»

Etter at jeg kom tilbake fra det møtet, så sa jeg til meg selv «Jeg burde muligens sette meg inn i dette». Jeg startet med CDC dokumenter (The General Recommendation of Vaccination) – Den Generelle Anbefalingen om Vaksinering. Dette var da 1998 versjonen. De kom ut annen hvert annet år. Etter å ha lest dette, sa jeg «Dette kan ikke være sant. Det kan ikke være dette som hele industrien er bygd opp på. Kanskje jeg må lese litt mer.» Dette litt mer – har da blitt opp mot 21 år. Og det vil bli omtrent 40.000 timer med personlig forskning. Hvor jeg har undersøkt problemer assosiert med vaksiner.  Som Lege, lærte vi at vaksiner er trygge. De er effektive – de holder deg borte fra å bli syk – de er harmløse, og de er absolutt nødvendige. Etter 20 år med studier, og 40.000 timer med forskning, så kan jeg ærlig si at ingen av de premissene er sanne.

27 aug. 2021 – Reinette Sensum og dr. Sherri Tenpenny – viktig oppdateringer – intervju rundt vaksiner

Hun snakker først om hvordan intervjuet fra Januar har gått viralt – og mange har hørt/sett det.  Hun forteller at tiden bare går – fordi hun er med på stadig konferanser og programmer for å fortelle folk hva vaksinene dreier seg om.

Det beste med Convid 19 – er på folk har gitt det mer oppmerksomhet til hele konseptet til vaksine – noe folk ikke har gjort de siste 20 årene. Folk er mer enn noen gjeng. Det er veldig travelt – hun går i sengen 2-3 på natten og står opp kl 07-08 – 5 uken dager i.

Så om jeg ser trøtt ut – så er det en grunn for det. Jeg bruker mye tid for studere å vitenskapelig litteratur. Siden januar har jeg kartlagt, og jeg snakket om 7 mekanismer til skader – og siden da har jeg funnet 3 til – og jeg tror det er mer. Det tar tid å finne ut alt – og den siste fant jeg ut i går.

Det er i min profesjonelle mening – dette er en vel designet morder maskin. De som har designetersmarte, de har trillioner av dollar – de kan få i de beste der som helst. De har flere år av forskning som de kan støtte seg på – de brikke jeg har gått igjennom, har 20 til 50 fotnote referanser. Så dette er ikke skjult informasjon, det er ikke informasjon som er vanskelig å få tak i i . De vet nøyaktig hva de gjør! 

Del denne siden