Denne mannen fikk en rekke med drømmer over en kortere periode - i 2003. Han har valgt å frisleppe dem nå. Og det kan hende at dette er noe som kan bli oppfylt allerede i år eller neste år - om det profetiske går i oppfyllelse (man følger ikke profetier - men om profetien tar tak i deg, og du opplever at Herren taler til deg - så er det viktig at du hører hva Herren har å si - så du kan forberede deg).

Jeg har skrevet en kommentar rundt disse profetiene her:

6 april 2021 - Profetisk drøm 1, 2 og 3: "Husk dette. Når du ser dette skje vil du vite at DET har begynt."

I 2003 mottok jeg en rekke syv profetiske drømmer som advarte om et fremtidig sammenbrudd av de globale finansielle systemene. Dette innlegget inkluderer de tre første drømmene som viste hendelser som førte opp til kollapsen, inkludert viktige advarselstegn vi må se på, slik at vi kan forberede oss på det. I separate innlegg vil jeg dele de resterende fire drømmene som viste detaljerte hendelser som kommer etter kollapsen.

Hver av de tre første drømmene setter scenen for følgende, hvor de blir mer detaljerte og mer intense. Det er ingen tvil i mitt sinn disse ble gitt til meg av Gud fordi de ikke var som andre drømmer. Disse var veldig detaljerte, som å se filmer, og da jeg våknet, husket jeg lett alt sammen. Jeg tror disse drømmene viser hva som kommer, ikke bare mot USA, men også hele verden.

Drøm 4: "Jeg så New York City, og det føltes som om det var omtrent to eller tre måneder etter kollapsen."

Dette er den fjerde drømmen i en serie på syv profetiske drømmer som jeg mottok i 2003. Dette er en videreføring av de tre første. Jeg fikk denne drømmen omtrent en måned etter den tredje drømmen.

I drømmen så jeg New York City, og det føltes som om det var omtrent to eller tre måneder etter kollapsen. Jeg var i byen i nærheten av en stor park, da det nærmet seg skumringen. Det var lite eller ingen strøm. Jeg så ingen kjørende kjøretøy bortsett fra noen militære kjøretøy. Alle butikkene var stengt, utbrent og tomme, ingen forsyninger. Jeg visste at kriminaliteten var høy, og det var en farlig tid.

Jeg så en mengde sivile komme inn i parkområdet og gå mot en gruppe soldater, som alle sto rundt i en halvsirkel langs hver side av to pansrede kjøretøy, som var store, men mindre enn stridsvogner. I midten av et av kjøretøyene sto deres kaptein, opp gjennom taket holdt en megafon. Soldatene var alle fullt bevæpnet og hadde sine våpen klare og pekte mot folket, men pekte ikke på dem, med de var senket. Soldatene voktet et sted med forsyninger og hadde ordre om at ingen fikk lov til å komme inn, av en eller annen grunn.

Drøm 5: "Jeg så vestkysten av USA hadde blitt invadert av det kinesiske militæret."

Dette er den femte drømmen i en serie på syv profetiske drømmer som jeg mottok i 2003. Dette er en videreføring av de fire første,

I denne drømmen føltes det som om det var omtrent 4-6 måneder etter kollapsen, og vestkysten av USA hadde blitt invadert av det kinesiske militæret. Jeg så kinesiske soldater i deler av California og i andre områder på vestsiden av Rocky Mountains. De kom seg aldri over Fjellene. De amerikanske marinesoldatene og militærbasene hadde kjempet mot dem, og tvang dem til å trekke seg tilbake i nederlag, men noen kinesiske avhoppere ble igjen for å prøve å danne sitt eget rike, fordi Kina hadde også kollapset, og de hadde ingenting å gå tilbake til.

I kjølvannet av sammenbruddet og invasjonen så jeg mye ødeleggelse og svært dårlige tider overalt. Mange døde og mange andre sultet i hjel. Det var en forferdelig tid. De som led mest var de som hadde tåpelig ignorert alle advarslene og ble uforberedt fanget da alle systemene kollapset.

Drøm 6: Jeg hørte en stemme si: “Husk denne mannen. Han vil forsøke å forråde deg.”

Dette er den sjette drømmen i en serie på syv profetiske drømmer som jeg mottok i 2003. 

Jeg fikk denne drømmen noen uker etter den femte drømmen. Det var omtrent et år siden alle systemene hadde kollapset. Jeg så meg selv bo i et høyt ørkenområde, et tørt sted med steinete kløfter og furutrær. Jeg visste at mange allerede hadde omkommet, så befolkningen var mye mindre, men jeg ble ikke vist hvordan de hadde dødd, enten det var fra sykdom, hungersnød, vold eller kanskje av den første vinteren.

Jeg så de overlevende var fattige og nødlidende, men hadde overlevd fordi de hadde lært å slå seg sammen med familie og naboer som de kunne stole på, og jobbet sammen som et lokalsamfunn for å hjelpe hverandre, ved å forsvare seg selv, deres mat og husdyr. De anstendige menneskene måtte slå seg sammen, for å bekjempe de slemme menneskene som var sammen. De måtte ha folk rundt seg, som var villige til å kjempe for hverandre, sørge for mat og ta vare på deres familie, hvis de ble skadet eller døde i kamp for deres samfunn.

Drøm 7: De besøkende

Dette er den syvende og siste drømmen i en serie på syv profetiske drømmer som jeg mottok i 2003.

Det føltes som det hadde gått litt over ett år siden alle systemene hadde kollapset. De overlevende hadde lært å enten lage sitt eget eller leve uten. Folk jobbet sammen, mer eller mindre for å overleve og lokalsamfunn ble bygget opp igjen, men på primitive måter. Ting var bedre på noen områder og verre i andre. Noen små områder begynte sakte å lage elektrisitet, men jeg så ikke bevegelige kjøretøy.

Jeg så meg selv inne i et hus, i en blindvei i et forstadsområde. Jeg følte jeg var på kanten av en sterk følelse av frykt, som om det var fare som kom fra himmelen, men jeg forsto det ikke. Jeg hadde bare en forferdelig følelse og fortsatte å se opp mot taket, som om noe forferdelig skulle komme til å krasje gjennom det. I mitt sinn gikk jeg gjennom alle elementene i overlevelses baggene for familien, for å sikre at vi hadde alt vi trengte i tilfelle noe fyktelig ville skje, og vi måtte forlate plassen raskt. Jeg trodde kanskje min uro skyldtes at jeg manglet noen viktige elementer, men det hjalp ikke. Følelsen av fare fortsatte å vokse.

Del denne siden