5 des. 2021 - Uhørt! Fanget i Australias interneringsleire

Få land har hatt strengere og mer omfattende nedstengninger enn Australia. Landet ligger langt unna, og det gjør sitt til at vi ikke alltid klarer å fange opp alt som skjer. Sally hadde ikke Covid-19, men like fullt havnet hun i en interneringsleir.

For den som ikke forstår engelske ordspill, er ‘UnHerd‘ et dobbelt ordspill. ‘Herd‘ betyr flokk, som i flokkmentalitet, og uttalen er mer eller mindre den samme som for verbet ‘heard‘. Med prefikset ‘un‘ kan det altså tolkes som henholdsvis ‘gå ut av flokken‘ eller ‘uhørt‘.

Selv beskriver de sin misjon slik:

UnHerd aims to do two things: to push back against the herd mentality with new and bold thinking, and to provide a platform for otherwise unheard ideas, people and places.

Litauiske vitnesbyrd: «Vi har mistet friheter som den forrige generasjonen kjempet for»

I mai ble vaksinasjonspass for allmennheten innført i Litauen med den orwellske betegnelsen "Opportunity Pass", som brukes for borgere fra 16 år og eldre. Systemet har utviklet seg til det punktet hvor det effektivt har ført til de facto tap av sivile friheter de tidligere hadde i landet.

Under pseudonymet "Gluboco" snakker en litauisk far om innføringen av covid-19 i Litauen og hvordan drakonisk undertrykkelse har blitt i landet, hvordan dissidenter blir ekskludert fra samfunnet og hvordan han og hans familie blir stadig mer desperate og maktesløse.

Det er fire måter å få et gyldig "Opportunity Pass" - ved å bli vaksinert, presentere en fersk negativ PCR-test eller bevise at du har hatt COVID de siste syv månedene, eller ved å bevise at du har et "tilstrekkelig nivå av antistoffer" via en serologisk immunanalyse eller en antistofftest.

Passet er også direkte digitalt knyttet til personlige journaler i det nasjonale helsevesenet.

-Opportunity Pass er knyttet til dine medisinske journaler i det nasjonale helsevesenet, som alle er organisert under ditt nasjonale ID-nummer,forklarer Gluboco.

16. august innførte Litauen ny lovgivning der personer uten gyldig koronaviruspass effektivt blir en slags annenklasses borger i sitt eget land.

Dette betyr blant annet at de som ikke kan presentere et "Opportunity Pass" heller ikke har lov til å besøke kafeer og restauranter, gå inn i butikker og kjøpesentre, besøke frisører, offentlige innendørsområder, treningsstudioer eller biblioteker. Videre har ikke-vaksinerte mennesker heller ikke lov til å delta i store utendørsarrangementer, reise med offentlig transport, besøke bankfilialer eller forsikringsbyråer eller til og med gå inn i universitetsbygninger.

Diktaturet er kommet: BRITISK MINISTER BER HELSEPERSONELL VAKSINERE SEG ELLER FORSVINNE

Hjemmehjelpere og pleieassistenter som ikke vil vaksinere seg, bør komme seg ut og finne en annen jobb, sier den britiske helseministeren Sajid Javid. Javid avviser appeller om å ta en pause i kravet om vaksinering fordi noen eldresentre ikke vil klare seg om ansatte tvinges til å slutte. Fristen for å være fullvaksinert er 11. november. Men Javids kompromissløse budskap er at om folk ikke er rede til å la seg vaksinere, skulle de ikke jobbe med eldre i det hele tatt. Ministeren unnlater selvfølgelig å nevne at selv vaksinerte helsearbeidere kan smitte de eldre. Vaksinebløffen vil med andre ord fortsette.

Australia: Uten minst en dose vaksine kan du ikke gå på jobb

Australia er blitt et av de land hvor vaksine-tyranniet er i ferd med å bli innført. Fra 15 oktober 2021 må du ha minst en dose vaksine for å kunne gå på jobb. Det er politikeren Daniel Andrews som nå innfører vaksinepåbud for alle som skal gå på jobb. Dersom ikke du har latt deg merke av vaksinen, må du holde deg hjemme, og uten jobb, ingen inntekt og dermed ingen penger til mat. Australia var en gang et demokrati, men har nå blitt en politistat på linje med det Chile var under regimet til Augusto Pinochet på 1970 og 1980 tallet. Stadig flere kristne har skjønt at vaksinen i realiteten er innføringen av dyrets system i verden og mange tror at vaksinen er dyrets merke.

Australia under Covid-19 diktaturet -er blitt en politistat hvor myndighetene bruker vold mot egen befolkning -og nå er Marburg viruset neste

Diktatur og tyranni er kommet til Australia. Stadig flere borgere ser det absurde i myndighetenes maktovergrep mot egen befolkning og mener at regjeringen er i krig med sitt eget folk. Svake politikere trenger svartkledd “gestapo” til å beskytte seg mot folket, og svartkledd Gestapo går hardt til verks for å knuse all opposisjon. Scenene er 

ikke fra Nazi-Tyskland 1936 eller fra Sovjetunionen 1983 eller fra Kina. Scenene er fra gater i det moderne Australia, et land som i navnet av smittevern og nødlover, skyver til side tradisjonelle rettigheter, bruker vold mot egne borgere og holder befolkningen i et jerngrep som minner om Øst-Tyskland før Sovjetunionen kollapset. Og er du lei Covid? Frykt ikke. Et nytt virus, Marburg som krever samme behandling som Covid er allerede på trappene

På tross av lave smittetall, få Covid dødsfall målt opp om befolkningen på nesten 26 millioner, holder landet fast på et beinhardt Covid-regime som i praksis gjør befolkningen til fanger i eget land. De scener som utspiller seg i krigen mellom regjeringen og befolkningen er ikke et demokrati verdi. Flere kristne røster i Australia taler i Guds navn i mot det som skjer og enkelte oppfordrer til sivil ulydighet. “Australia is officially the most locked down nation on earth. If restrictions worked, we’d be free from covid. But it’s not enough. They will shut the churches, intimidate worshippers, muzzle the preachers. Evil never stops. Till justice comes,” sier pastor Steve Cioccolanti. “The NWO hates Christians, national, civil and personal liberties.
Folded handsFolded handsFolded hands Australia #FREEDOM,” skriver en profil på Twitter.

Satt i fengsel i 22 dager i New Zealand pga Korona Frykt

Hun kaller det ett fengsel (karantenehotell), som likesom skal beskytte samfunnet mot noe dødelig, men det er noe som ikke stemmer.

Hun har besøkte New Zealand siden 2001. Hun følte at det var hennes andre hjem, ettersom folk var så trivelige etc. 

Hun måtte studere PCR testen, men fant ut at for henne var ikke det en gyldig test. Hun mente at dette var ett unødvendig redskap, og hadde heller ingen formål. Det var åpenbart at det New Zealand hun hadde forlatt sist, var ikke det samme landet å komme tilbake til. 

Jeg fylte ut skjemaer på Christchurch, ved flyplassen. Hun ville ikke fylle ut noen få skjemaer. Og hun ville ikke ta PCR test - og fikk beskjed om at det fantes ikke alternativer i dette landet, så da måtte hun i karantene. Det var militæret som styrte det.

Jeg fikk ett rom uten åpne vinduer. Jeg lengtet etter frisk luft. Dagen etter ville hun lufte seg - men ble stoppet pga at hun ikke hadde maske - men hun ville ikke, fordi hun så ikke meningen med det. Hun kunne ikke bære egne tøymasker, bare disse papir maskene - og mente at å gå ute i det fri, ikke trengte noen maske.

Bare fordi jeg klagde for å få frisk luft, men ble puttet i ett annet rom på grunnflaten. Det var ingen ansatte der - kun helsepersonell og militære. Man bare banket på døren - og satt maten foran. Så en dag fikk hun ikke mat - og ble veldig sulten. En soldat satt foran døren bare for å passe på henne (hun var en "trussel" i deres øyne) . Har jeg fått maten - ja - og de holdt maten tilbake, fordi hun nektet å ta en PCR test. Hun fikk mat fra noen andre.

Å beskytte meg som om jeg har pest, hang ikke på greip. De testet hjertet osv hele tiden - helen din var perfekt sa en av helsesøtrene. 

Det var dobbel gjerdet - så det var vanskelig, om ikke umulig å stikke av. Folk gikk rundt omkring rundt i sirkler - med masker - når de fikk gå ut - akkurat som i vanlige fengsler. Jeg har ikke gjort noe galt - derfor er alt så galt. 

Jeg fikk en håndlenke rundt ankelen. Jeg tok det av - og de la merke til at hun ikke hadde det på seg. Hvorfor bærer du det ikke - fordi jeg ikke vil ha den på - og hva er egentlig formålet med den? Jo, så vi kan søke opp hvor du er. 

På den andre dagen fikk hun bevokning av en soldat til - utenfor vinduet sitt - så nå var det 2 vakter der, bare på meg. De merket området - så hun ikke skulle gå utenfor området (akkurat som hun var en livsfarlig person). 

Dag 3 - kom helsesøstrene - de skulle teste. Jeg var respektfull - alltid - jeg ønsker ikke det. En sykepleier - sersjant fra militæret - og en politioffiser - og fikk noen valg - jeg kunne ta PCR testen - ellers ville hun havne i et rom som var mer ukomfertabelt - eller hun kunne bli deportert ut av landet. Hva i alle dager foregår - dette er jo kommunisme - makt og kontroll - du behandler ikke folk på den måten. Hun fikk 30 minutter å tenke over det. 

Jeg nekter å ta testen - fordi det er ikke noe galt med meg. De var overrasket. Så jeg fikk ett annet rom. De måtte få 10 minutter - så de kunne rydde området (hun var virkelig "farlig). De hadde full beskyttelse fra topp til tå. 

Dette var en type isolerende hotellrom. Hun ble vekt tidlig om morgenen - for å teste hjertet, blodet og temperatur og annet - ut av dyp søvn. Det var en psykologisk greie, for å knekke meg. Jeg hadde ingen symptomer. De behandlet henne som en spedalsk.

Enkel oversettelse frem til 28 minutter - se resten selv!

Vaksinepasset Israel

Det blir kalt det Grønne passet- vi har ikke blitt pålagt å ta det, men hva de har gjort, er at de omtrent over natten har skapt en andre klasses borgere. Ett sant medisinsk apartheid, som ikke kvalifiserer lovlydige skattebetalende innbyggere fra å ta del av daglige aktiviteter, og om de ikke deltar i dette eksperimentet. Så enkelt er det.

Vi har bokstavelig blitt fortalt at det har vært folk som har blitt sparket ut av deres korsang, av deres svømmeaktivitet, av deres treningssenter, jeg vet ikke hvem som kommer til å høre budskapet som vi forteller. Jeg vet ikke hva som kommer ut av det, men jeg vet at det ikke er noen andre muligheter enn å gi all del av ens energi og styrke for å kjempe imot dette, fordi det er ingen andre muligheter.

8 mars 2021 - Ett vitnesbyrd fra en jøde i Israel - om det uhyrlige vaksine systemet de bygger opp

Denne mannen er jødisk og heter Gilad Rosinger - han snakker flytende amerikansk. Faren var en Holocaustoverlevende. Har så gjort ett forsøk på oversettelse:

Det er så mange saker, problemer, så mange utfordringer i deres egne land - som du ikke hører noe om eller blir rapporter om. Jeg slår alarm - på den onde agendaen som åpenbarer seg over hele verden. Og Dessverre er Israel ledende i denne globale forførelsen. Kan du tro det? Media rapporterer ikke hva det er - men forteller at alt dette som skjer er en god ting - noe det ikke er! Det er ondt, demonisk og påtvingende - jeg skal fortelle hvorfor.

Det finnes noe som blir ofte talt i Israel "Aldri igjen!". Hvert år så minnes man Holocaust dagen - for å si at Israel har nå en egen stat - og aldri igjen, at det jødiske folket skal bli drept igjen! Aldri igjen at millioner av uskyldige jødiske liv skal bli tillintetgjort.

Denne nasjonen er grunnet på demokrati, religiøs frihet, den individuelle frihet og rettighet for hver enkelt, for å ha sin gudegitte rettighet til å leve, respektert, æret, elske og hjelpe hverandre. Det er det de ønsker at du skal tro.

Interjuvet med Vera Sharav, som kun var 3,5 år da hun, med sin mor og far ble satt i konsentrasjonsleir - er rystende. Nå ble hun ikke satt i en dødssleir, men på ett sted hvor det var mange barn og voksne. Men første døde faren, så etterhvert måtte moren markere at datteren var foreldreløs, for å redde barnet. Til slutt ble hun en kasteball - ofte uten voksne som passet henne - eller tilfeldige voksne som passet henne. Men på slutten fikk hun noen voksne, som var i familie - til å ta seg av henne. Da de på slutten ble transportert til en havn - med 2 båter som skulle til Israel - så ville de sette henne på en båt for foreldreløse barn. Da satte hun seg på bakbeinet, og nektet å la seg skille seg fra de voksne, som hun var knyttet til. Så hun ble satt i den andre båten - avgjørelsen ble viktig - fordi den båten med de foreldreløse, gikk så senere ned, og alle druknet.

Hun skjønte at man ikke kan følge alle andres råd - men alltid tenke selv - alltid ta egne valg, uansett hva myndighetene måtte si. Derfor er hun forferdet over Convid 19 og myndighetenes stadige press - hvor de omtrent nekter folk andre valg - enn at de må ta den, for det "større gode". Men da minner det henne om nazismen - fordi de ville ikke se individet - men bare en stor folkemengde. Og forsøkte sånn sett å utrydde jødene - og gjøre de upersonlige (dvs. fikk ikke navn, men nummer, ble satt bak gitter - selv leger, vitenskapsmenn, intelektuelle etc. etc - og fikk føle at de var verdiløse).

Dette gjør også dagens system med en - man gjør oss verdiløse som individ - og snakker om det store gode med fellesskapet - altså helheten av mengden. Men en mengde er alltid en masse individer. Hun sa at i Tyskland, så var det mange gode mennesker - men pga myndighetene stadig press og propaganda, så ble man til slutt slukt opp av hva de ble fortalt. Og man fulgte tankeløst det alle andre gjorde.

Alle sånne autoritære regimer, Tyskland, Sovjet med Stalin etc, Kina med Mao etc., bruker frykt for å fremme sine overgrep. Folket blir formet av hva de blir fortalt av en liten elite. Dette sporet ser hun nå også i USA. Spesielt via medisinindustrien.

Hun fortalte, det var ett sted på slutten av 1990 tallet og 2000 tallet - så hadde hennes sønn psykiske problemer - og ble sendt for å få hjelp av de profesjonelle. Det som skjedde var at de puttet så mye gift i han - av det de kaller medisin - at først så fikk han diabetes - så ble det bare verre og verre - til slutt døde han. Og hun merket at disse "profesjonelle" helsearbeiderne syntes at det var greit - å bli kvitt ett problem.

Senere fikk hun av en ukjent, en oversikt over hvordan de brukte medisiner på 28 tidligere soldater, som hadde tjenestegjort for USA i utlandet, de hadde utviklet traumer pga sine opplevelser - hvor hun også fikk 2 psykiatre til å se på disse papirene - hvor de brukte medisiner for så godt som å ødelegge dem. Hun sa at dette er typisk nazistisk - å sette mengden over enkeltindividet. Og så bli kvitt "problemene" - selv om de har tjent landet godt.

Etter det skjønte hun at medisinindustrien - som samarbeider med myndighetene - får ingen konsekvens, om de ødelegger mennesker med sine "medisiner" - som oftest er rene giften. Det virker som alle ønsker å kvitte seg med "problemer" - for det store "gode" - "fellesskapet" - når det egentlig bare var en liten Elite som bestemte alt.

Derfor er også Convid 19 på samme måte - medisinindustrien sammen med myndighetene - samarbeider tett sammen - for å tvinge "vaksine" for det større "gode" - som er rene giften - men endog blir det presset på på alle kanter - så selv sindige folk blir dratt inn i dette propagandahysteriet - pga ett virus som sjelden tar liv - nedstengnignen står ikke til hvor mange som egentlig dør. Hun ser mange paralleler til sin tid under Nazistene.

MIne Ord: Det er merkelig - men de som vokste opp og opplevde krigen - de få som enda lever - de ser klare forbindelser til nazismen - bare les denne rapporten om hva som skjedde i Østerrike under nazimsen av Kitty Werthman - som så klare sammenligninger med Obama og det som skjedde i Østerrike - hun så de små tegnene, hvordan alt begynte (og nå begynner vi å se deres planer utfolde seg - via frykt - ved nedstenging, maskeforbud - vaksinepåtrykk etc. etc)

Men denne generasjonen - som ikke levde på 30 tallet - vi forstår ikke - vi forstår ikke hvor farlige kommunismen er - men lefler med det - det er bare å se til Oslo, hvor MDG, SV - bakket opp av AP - klarer å ødelegge en hel by, ved å være autoritære - se bare folket som en stor mengde, bryr seg ikke om individet - og ødelegger trær på trær pga sykkelveier - deres grønne politikk er ikke noe annet enn den Røde politikken, som kommunismen spaserte under.

Fordi vi ikke forstår - fordi vi stoler på Høyre, ja selv KRF og Venstre - i en regjering - så bare lar vi oss utnytte - enda de aldri forteller hva de legger til grunn for å stenge ned samfunnet - det kan ikke være antall døde - men frykt - og folk liker frykt - at noen skremmer de - da blir man føylig - og kjemper ikke imot - men blir som sauer ført mot et slakteri - uten å vite at det gjelder deres liv. Les her hva disse 4 KRF politikerne sier om vårt nåværende store demokratiske problem.

10 januar 2021 - Här slår corona­polisen till mot pensionerade sjuksystern Margit, 76: "Det är tyranni!"

INRIKES. Stockholmspolisen använde under lördagen våld för att skingra protester i centrala Stockholm inför att pandemilagen trädde i kraft idag. En av de demonstranter som myndigheten tog i med hårdhandskarna mot rejält var pensionerade 76-åriga sjuksköterskan Margit.
– Vi försökte kämpa för vår frihet, säger hon till Fria Tider i kväll.

76-åriga Margit Olofsdotter Järlebrandt är rejält omskakad såhär dagen efteråt. Under lördagen deltog hon tillsammans med bland andra väninnan och sjuksköterskan Marianne Liljeholm i en protest på Odenplan i centrala Stockholm mot den nya så kallade pandemilagen.

Runt halsen hade Margit hängt en protestlapp med texten: "Vi såg det komma. Diktaturen i vårt land Sverige". Den lilla skaran demonstranter drog snabbt till sig ordningsmaktens intresse.

– Fler och fler poliser kom, och fler och fler bilar, berättar Margit för Fria Tider.

– Sedan fick de väl order om att skingra folkmassan, konstaterar hon krasst.

I en video från händelsen som sprids i sociala medier syns hur ett flertal poliser börjar dra och slita i demonstranterna.

18 jan. 2021 - Vil koronakritikken til livs, men bruker den til å ufarliggjøre vaksinen

Argumentasjonen mot koronatiltak er farlig og løgnaktig i det ene øyeblikket, men kjempefin i det neste – det avhenger bare av hvem som bruker den, og for hva. Legemiddelverket benytter nå samme form for argumentasjon for vaksinen som er brukt mot koronatiltak, for å bagatellisere at eldre mennesker har dødd etter å ha fått vaksinen. Foto: Kristyna Wentz-Graff / Pool via AP / NTB

Stiller du spørsmål ved eller påpeker logiske brister ved covid-19 og myndighetenes håndtering av koronasituasjonen, blir du raskt jaget med høygaffel. Helst vil mobben korsfeste deg før du har formulert deg ferdig. Argumentene som har blitt brukt mot nedstenging av samfunnet og i spørsmål om hvor truende korona egentlig er, blir nå overraskende brukt for å promotere en av de to hasteutviklede RNA-vaksinene.

Å dø «med korona« snarere enn «av korona» er et hyppig argument mot den kollektive reaksjonen på koronarestriksjonene. Nå benytter Legemiddelverket samme retorikk for å ufarliggjøre vaksineprogrammet som rulles ut i Norge:

COVID-anholdelsesfasiliteter går fra 'Konspirasjonsteori' til offisiell Regjerings-politikk

"Jeg spør denne regjeringen (Oa: Den Canadiske) om folk bør forberede seg på interneringsleirer," Ontario provinsielle medlem av parlamentet (MPP) Randy Hillier spurte den sentrale kanadiske provinsens lovgivende forsamling under en spørsmålsrunde den 7 oktober 2020.

Under sin henvendelse, om landets politikk for å anholde borgere, ble Hilliers mikrofon slått av, så han ble taus og bedt om å sette seg ned. Hans ord gikk imidlertid ikke ubemerket hen, og internett plukket opp hans spørsmål og hans ord begynte å strømme rundt, på hvordan Canada var i ferd med å begynne ufrivillig å anholde COVID-19 pasienter i offentlige anlegg.

Del denne siden