Skrevet ferdig 31 okt 2020 - om Obama og hans tilbakekomst

Bibelen advarer sterkt mot ordet Fred - fordi det er det som kommer til å føre til krig. Det var også "fred" mellom den humanistiske og dåren Chamberlain og Hitler, som skapte opptakten til 2 verdenskrig - Hitler kunne inkassere den ugjennomtrengelige fjellkjeden mot Sør-Europa i Tsjekkoslovakia - for "fred" - og så falt også Sør-Europa kort tid etter (les her om hvordan Hitler gikk frem - og noe lignende de også gjør mot dagens Israel med "fredssamtaler").

Churhill var en av de få på den tiden som advarte mot Hilter, men ble ofte utledd av fiffen, eliten og media. Vi må huske at det er sjelden at flertallet har rett - du må lete i mindretallet, hos de som er våkne, ved å følge din magefølelse - en retningssans og kompass som Himmelens Gud har skapt i enhvert individ - så vil du finne sannheten.

Den onde vet at ytre positive trekk er noe massene gjerne foretrekker (enn "sure" gubber som Churchill - eller overorginale personer som Trump) - og derfor bruker han glattpolerte marionettfigurer, for å utad være positiv - men på innsiden ond som det verste mørket du kan tenke deg. En sånn mann er Obama. Jeg ble oppmerksom på han - den gangen han kom til Norge for å få fredsprisen - jeg merket ondskapen over han - det traff meg hardt i magen, mens jeg fulgte med på "fredspris"utdelingen. Og husker at Adolf Hitler ble nominert til fredsprisen - men denne gikk da lengre, og fikk den. Her fra fra Grands Hotels balkong i Oslo - heiet frem av en tankeløs masse som hadde møtt frem, og ikke forsto at dette var en bedrager:

Så vi kan minnes Guds Ord:

"....og de leger mitt folks skade på lettferdig vis, idet de sier: Fred! Fred! Og det er ingen fred." Jer 8:11

"Når de sier: Fred og ingen fare! – da kommer en brå undergang over dem. Den kommer som veer over en kvinne som skal føde, og de skal slett ikke slippe unna." 1Tess 5:3

Vi vet at Obama er satt inn av den onde - for å utad virke som lysets prins, og opphøyd og æret av folkemassene - samtidig som de - når ingen andre ser de - så slår de seg sammen i sitt mørke. Her en visjon:

".............Jeg mottok ikke en åpen visjon, men en visjon fra mitt indre om dette. Mine sanser opplevde, "Skitten vederstyggelighet".

De mørke mennene stod presset sammen, skulder ved skulder som en masse. De bodde i ett tungt mørke og skitt, og jeg aldri har sett noe lignende. Det var ingen lys i dem i det hele tatt. Jeg følte ild i nærheten, og jeg så deres onde smil mens de diskuterte sine planer.

Så ba jeg mer og mer i Ånden, og jeg så igjen på gruppen av menn som var i mørket, for å se om jeg kunne se mer.

De satt fast i en hengemyr av skitt. De sto i møkka nesten til knærne. Det var så skittent at jeg klarte ikke å identifisere det, og det var også på dem som en gjørmete myr, på deres ansikter og kropper og hender. De hadde alle på seg dresser, som om de var veldig rike eller viktige menn. De var sammenføyd av skitt, ondskap og perversjon. Obama var foran dem, og sto fremst, alltid smilende. Jeg tror han er deres "front mann."

Renegade - anarkisten

Da Obama ble innsatt, så fikk han navnet "renegade" av sin sikkerhetsstyrke, som betyr lovløshet (eller dessertør eller en som forråder sitt land, i følge Wikipedia).

Barack betyr også Lyn. Og kanskje det finnes noe fornuftig i det sammen med dette bibelverset:

"For slik som lynet går ut fra øst og lyser like til vest, slik skal det være når Menneskesønnen kommer.Matt. 24:7.

Barack (lynet) Obama kom fra Øst (Indonesia) til Vest. Kanskje ett tegn på at Jesus komme vil komme i Barack Obamas dager - og nei, jeg tror ikke han er ferdig enda - han vil gjøre enda mye skade, før Gud setter stopp for ham, for godt i all evighet!

En Kenyansk profeti

En gammel profeti, fra Kenya kan også være interessant å se på:

Den forrige århundrer store kenyanske profeten, Johanwa Owalo, grunnleggeren av Kenyas Nomiya Luo Kirke, og som blant kenyafolket i Luo religion antas å være en profet som ligner på Jesus Kristus og Muhammed , og som i 1912 skapte denne profetien om USA:

"Så langt har de [USA] forvillet seg til ugudelighet i disse [fremtidige] tider at deres ødeleggelse har blitt beseglet av min [far]. Deres store byer vil brenne, deres avlinger og kveg vil lide sykdom og død, deres barn vil gå til grunne fra sykdommer som aldri har blitt sett på denne jorden, og jeg avslører for dere det største [mysteriet] av alle som jeg har fått lov til å se at deres [USA] ødeleggelse vil komme gjennom hevngjerrige hender av en av våre egne sønner."

Til den største nøyaktigheten av den kenyanske profeten Johanwa Owalos ord må vi merke oss den slående tilfeldigheten at denne nesten 100 år gamle profetien tilsynelatende ekko inn i våre vanskelige tider, Senator Obama synes å være oppfyllelsen av denne profetien som han er, ja, en 'sønn' av den kenyanske Luo stamme religion (en blanding av kristendom og afrikanskstammetro) som han ble født på august 4, 1961 i Honolulu, Hawaii til Barack Obama, Sr. (født i Nyanza-provinsen, Kenya, av Luoetnisitet ) og Stanley Ann Dunham (som fikk hennes fedre fornavn).Utdragene er hentet fra denne artikkelen.

Litt historie

Bilde: Ann (mor til Obama), Stanley (pappaen til Obama) og Madelyn Dunham (Obamas bestemor)

Så jeg har gjort en liten research - dvs. dette var i 2015 - hvor jeg var veldig opptatt av mannen - pga den sterke antikristens ånd - jeg var veldig opptatt av hva han gjorde i det skjulte, mange ting som media nektet å prate om. Men vi kan begynne med litt historie:

Jeg tar også med forfalskningen av hans fødselsattest:

Mye av dette er ting jeg har oversatt - og puzzlet sammen til disse 3 artiklene (og oversatt den 4). Jeg har ikke oppdatert de eller gått igjennom de på nytt - selv om jeg vet litt mer nå, enn da. Og dessuten har mye av situasjonen i det politiske forandret seg - som eks. at ikke Hillary fikk makten - men Trump.

Og vi fikk en advarsel allerede før valget i 2016 - at det som vi nå antagelig er på vei til å utfolde seg (se ) nå til valget neste uke og fremover (jeg skriver nå 31.10.20).

Allerede i oktober 2014 kom en profetinne med en sterk advarsel:

Hun ble kalt kvinnen som skulle være som Samuel - hvor ingen av hennes ord falt til jorden. Så hun profeterte i denne videon om valget i 2016:

"Om ikke kristne starter å be, mer enn noen gang - og gjør kirken til bønnehus. Så vil det ikke bli noe neste valg, det blir utsatt. fordi Ondskap vil reise seg opp, og noen katastrofer vil skje - noe vil bli satt på plass, og presidenten (Obama) vil ikke fjerne seg fra siitt embede. Og det vli bli virkelig ille. Menigheten må gå inn i bønn........ Det vil bli fryktelige tider. Jordskjelv vil utøke. Vi må leve overnaturlig "

Det var ikke bare Jackson som advarte - det var flere. Det mest spesielle er denne - som du kan lese her:

Som vi vet - dette skjedde ikke i 2016 - fordi bla. Franklin Graham, sønnen til Billy - dro rundt hele USA - og fikk menigheter til å be - folk var desperate etter forandring, de kristne følte virkelig at Obama ødela landet og arbeidet mot de og alt hva de sto for. Og Gud hørte bønn og satte inn Trump. Og Gud salvet han - for å holde den Globale makten unna for en stund - så de kristne kunne forberede seg for det som uunngåelig ville komme - og jeg tror også fordi man kunne bygge templet - det finnes profetier som sier at Trump vil hjelpe til med å bygge det.

Derimot - profetiene over - ble ikke avveget - de ble bare utsatt. Og så nå iår reiste Gud opp en helt vanlig ukjent pastor - Dana Coverstone - som kom med sterke alvorlige advarsler om kommende ulykker. Vi minnes Guds Ord:

"For Herren Herren gjør ikke noe uten at han har åpenbart sine skjulte råd for sine tjenere profetene.Amos 3:7

Husk at profetier utenom Skriften, som er drevet av Ånden - har endel regler det følger. Eks. kan ting unngås - eks. som at Bibelkoden, den hemmelige koden bak i Bibelen - forutså at Israels statsminister Benjamin Netanyahu skulle dø i ett angrep - da han skulle besøke Jordan på 90 tallet, men så ble statministeren syk, og det ble avlyst. Og bak i de skjulte kodene, sto det - Utsatt. Samme er det i vår tid - noen ganger kan ting utsettes, om visse kritierer oppfylles - men også det motsatte, som t.eks. noe tid før den 22 juli 2011 - så var det noen som fikk en sterk advarsel om at noe ondt var på gang - men fikk beskjed om at de ikke skulle be, fordi dette kunne ikke stoppes.

Noen ganger så kan man stoppe ting - andre ganger går det ikke - fordi menneskene har blitt så onde at det er bare en uunngåelig dom som kan rette opp i nasjonens ondskap, overtredelser og synder. Vi minnes hva Gud sa til Esekiel - før fallet til Judea:

"Og Herrens ord kom til meg, og det lød så: Menneskesønn! Når et land synder mot meg og gjør seg skyldig i troløshet, og jeg rekker ut min hånd mot det og bryter i stykker brødets stav for det og sender hungersnød over det og utrydder både folk og fe av det, og selv om da disse tre mennene, Noah, Daniel og Job, var der i landet, da skulle de ved sin rettferdighet bare kunne berge sitt eget liv, sier Herren Herren.Esek 14:12-14

Husk på at Gud er ingen firkant - men Han vurderer hele tiden hvordan situasjonen er - derfor sendte han 2 engler til Sodoma - for å se om det var slik som Han hadde hørt det (Husk at Gud visste allerede godt hva som skjedde) - fordi Gud undersøker alltid en sak nøye, før Han utfører dom. Og da er det alltid rettferdig. Du kan lese om dette i 1 Mos. 19.

Hva vil snart måtte komme?

Det vanskelige er alltid å spå eller forutse profetiene - fordi det er ett enormt puzzlespill. Og dessuten må man hele tiden ha ett øre på hva Ånden sier. Og det er lett å gjøre feil - men det er bedre endog å gjøre noe, enn å la være, fordi man er redd for å gjøre feil. Vi burde alle være som Peter - som faktisk gikk på vannet (selv om han gjorde feil, og havnet i vantro) enn de 11 andre som satt "tryggt" i båten.

Så la oss begynne med denne profetien:

Denne profetien advarer om at Obama kommer tilbake, og vil lede USA inn i trengselen. Hvor kristne vil oppleve å bli forfulgt som Anna Frank - den jødiske jenta, som søkte skjul for sine fiender under nazi okkupasjonen.

Denne profetien viser at Obama er fengslet - til det han egentlig skulle fullføre, men klarer ikke pga de kristnes bønner og Guds vilje holder han bundet for en stund. Nå vet vi at han jobber bak i fasadene - for å forsøke å få undergrave og fjerne Trump - og den ånden til Obama - har også makt både i militæret, FBI, CIA og ansatte i det Hvite Hus - det er vanskelig for Trump å finne noen som man kan stole på til 100%. Men uansett, Obama for tiden har ikke makten, selv om han trakter etter det dag og natt - akkurat som Sauron i Ringenes Herre lengtet etter sin ring - for å få makt over alle. Å få felt USA - er nøkkelen for å skape kaos og Den Nye Verdensorden - som Bibelen definerer som Babylon. Husk at mye av Babylons makt, utgår nettopp fra USA - fra såkalte skyggeregjeringen, som Bibelen definerer som kjøpmenn :

"....... For dine kjøpmenn var jordens stormenn, og alle folk ble ført vill ved din trolldom.Åp 18:23

Denne er interessant, fordi det er noe vi aldri har hørt om på TV, media eller at noen har observert det. Fordi det er hemmelig - så kan det tenkes at Gud ønsker at sin menighet skal vite om det - muligens er denne profetien sann, om hva som skjedde i 2015, bak lukkede dører - og en profeti/syn om hva som vil skje. Bedøm selv. Se også dette profetiske synet.

Dette var deres plan fra begynnelsen

Bilde: Det kan virke som det ble kjøpt inn 30.000 giljotiner under Obama regimet - ifølge flere som har rapportert om det

Mange tror at alt som skjer nå - er impulsivt. Men det er det ikke - alt er planlagt for lenge siden - men i taus hemmelighet, ikke mange vet om dette, fordi de som avslører det, kan risikere sin egen dødsdom. Og det skjer hele tiden - små henrettelser her og der - for at ting kan holdes totalt hemmelig. Det vanskelige er at de meste inflytelsesrike menneskene i vår elite, er på en eller annen måte med i dette. De andre bare følger strømmen.

I denne profetien/synet - så ser hun etter at Obama har fått felt USA - så drar han bort fra landet - til Irak - og blir tatt imot med åpne armer, fordi han var den som felte den "store satan".

Her ser du hva deres våte drøm er - å drepe amerikanere, underkuve landet - under autortært styre. Når det gjelder kvinnen som skal vinne - dette kan skje om Trump skulle tape valget - for da vil de kvitte seg med Biden - og sette BLM tilhengeren Kamala Harris til makten - og da vil denne profetien inntreffe - om så skjer.

Om ikke Biden vinner, noe jeg tror er mest sannsynelig - så vil muligens Harris eller en annen kvinne, ta over styret senere - når tiden er inne for det. Jeg tror da at vi snakker om ett statskupp - i all hemmelighet - som du kan lese om her, hvor Trump blir fullstendig satt ut - hvor man begynner i hemmelighet med tvangsvaksiner - hvor man omringer en og en by, og stenger ned all strøm og mobilnett, så man ikke kan kontakte andre.

Når USA blir hardt såret, og det ikke finnes legedom - så vil disse 3 feire begivenheten sammen.

Da jeg undersøkte og letet etter ting rundt Obama, for noen år siden, så var det flere nettsider som skrev om at Obama hadde kjøpt inn over 2 milliarder skudd (kuler til våpen - det var mer enn de brukte i hele krigen mot og inne i Irak) - dette finnes det dokumentasjon på. Det andre var at flere nettsteder hevdet at Obama kjøpte inn haugvis med giljotiner, som her - til å kutte av hoder, som er en vanlig foreteelse i Islam - vi kan lese:

"Jeg så troner, og de satte seg på dem, og det ble gitt dem makt til å holde dom. Og jeg så deres sjeler som var blitt halshogd for Jesu vitnesbyrds skyld og for Guds ords skyld, og de som ikke hadde tilbedt dyret eller dets bilde, og som ikke hadde tatt merket på sin panne eller hånd. Og de ble levende og hersket sammen med Kristus i tusen år.Åp 20:4

Halshugging av Guds barn (og mange andre) har skjedd under IS (som ble støttet i hemmelighet av USA, Tyrkia, Saudi-Arabia - og flere andre Sunni stater) - er bare begynnelsen på noe verre, som vil spre seg over hele verden. Hvorfor tror du Eliten har invitert Islam - en prioritet fremfor alle andre nasjonaliteter og folkeslag - hit til landet? Nettopp, for å undertvinge oss Muhammeds politikk, religion og lære - eller miste hodet.

Men samtidig så kan det også oppstå indre opprør, opptøyer, anarki og borgerkrig - hvor ting kan endre seg. Uansett vil blod flyte - fordi vi omvendte oss aldri, når Herrens profeter og vektere advarte oss - hvor vi fikk en begrenset nådetid til å vende oss til Gud! Men isteden fortsatte vi bare i mer og mer synder - til Dommeren når oss - og dømmer oss! Som det står:

"Og de omvendte seg ikke fra sine mord eller fra sine trolldomskunster eller fra sitt horeliv eller fra sine tyverier". Åp 9:21

Vår egen synd og umoral vil straffe oss!

Mot Gog og Magog krigen

Til slutt vil jeg ta med de hemmelige kodene i Bibelkoden - som viser at Obama er Gog - altså leder for hæren som overfaller Israel i Hesekiel 38 og 39:

Det samme gjentar seg i dette troverdige synet, av en jødisk gutt, som døde i 15 minutter, og fikk endetiden godt beskrevet her - Gud sier til han at Gog er Obama:

Det kan bety - etter at USA har falt - og om han bosetter seg i Irak, som en av profetiene sier - vil han bruke tiden til å danne militære allianser - før han går til angrep på Israel. Men det vil også bli både hans og hærens endelik - Obama vil dø på Israels fjell, og få en gravplass der!

Vi burde minnes Paulus sine ord:

".....for at vi ikke skal bli overlistet av Satan. For hva han har i sinne, det er vi ikke uvitende om.2Kor 2:11.

Dessverre er de fleste kristne temmelig utvitende om hva som skjer rundt de - hvem som er venn hvem som er fiende - hva Gud gjør - og hva satan gjør. Og altfor mange kristne, før så varmhjertede - har blitt fanget i satans snare, uten å forstå det.

Bare en sann erkjennelse på innsiden av hvordan man bedrøver Ånden - og en snar omvendelse - kan redde deg. Grip dem, om Herren har åpnet dine åndelige ører og øyne! For mange kristne - fordi de ikke hører på Sannhetens Ånd - og lever nær sin Herre - vil måtte bli åndelig bedratt, og til slutt ført til evig pine - om de da ikke vender om!

7 aug. 2023 - Obamas skjulte sider

.

I 1999 kommer en mann ved navn Larry Sinclair til Chicago for å ha «a good time», og med det mener han møte andre menn.


Limousinsjåføren forstår ønsket og kobler ham til en ung svart mann. De begynner å drikke. Sinclair sniffer kokain, og den unge mannen marihuana. Sinclair stryker ham oppover låret, uten motstand.


På hotellet utfører han oralsex, enblowjob, på den unge mannen. Dagen etter ringer det på døren hvor han bor, utenfor byen, og der står den unge mannen. Nå er rollene byttet om.


Først flere år senere oppdager Sinclair hvem det var han møtte. Da ser han den unge mannen på tv. Han er medlem av delstatsforsamlingen, som senator, i Illinois, og heter Barack Obama. I 2004 holder han en tale til Demokratenes konvent hvor han fremstår som en kommende stjerne. Fire år senere er han presidentkandidat.


Les hele artikkelen her.

Del denne siden