Blodmåner /tegn på himmelrommet

Blodmåner 2014-2015

Advarsel: 8 super tegn i himmelrommet

Blodmåner - tegn/varsler på kommende profetiske hendelser

Har gjort ett forsøk på oversettelse av videoen:

Lukas 21:11  "Det skal bli kraftige jordskjelv, og mange steder hungersnød og pest. Det skal skje forferdelige ting og vise seg store tegn fra himmelen." Tegnene skal vises fra himmelen (der oppe/se opp).

Åp 6:12-13  " Og jeg så Lammet bryte det sjette seglet. Da kom det et stort jordskjelv. Solen ble svart som en sørgedrakt, fullmånen ble som blod,  og stjernene på himmelen falt ned på jorden som når umodne frukter drysser av et fikentre i storm"

Ett stort jordskjelv, skjedd allerede? (ellers sier Nasa at de siste 113 årene har jordskjelvene økt dramatisk). Solen ble svart (Solar eclipse) Fullmånen ble til blod (lunar eclipse)

Seglene er ikke fødselsveene, men før-fødselsveene.

Nå dukker det opp 8 tegn på himmelrommet før Israels 70 års dag.

70 år er viktig, ettersom Israel var 70 år i Babylon. Israel fikk 70 år fra Jesus ble født til templet ble ødelagt. Israels ble godkjent i 1947 av FN, og ble stat i 1948 (70 år blir da 2017 og 2018).

Les hele artikkelen her.

Tegn i Jomfruen

Har oversatt fra videon. Og har nok måtte redigere noe. Men om du lurer på noe, så er det bare å se orginal YouTube videoen over.

Guds År 5777 

Vi er nå inne i det hebraiske året av Guds kalender, år 5777.  5 betyr nåde.  777 er trippel avsluttning. Betyr kanskje enden på Nåden. Jødene selv bruker ikke å si 5 (ettersom det alltid er 5) men etter deres system sider de bare i år 777. Om du liker profetiske ting, tall og nummer, så har året 777 begynt. Messias år, ifølge jødene.  Dessverre for jødene som ikke tror på Nytestamentet, og på at Kristus allerede har kommet, så vil de se etter feil Messias. De vil sette sin tro og tillit i en falsk Messias. De tror at dette året, så vil Messias åpenbare seg for dem.

Les hele artikkelen her.

30 Juli 2017 - Er USA i Bibelen? Stort Amerikansk Solformørkelse 21 august, 2017 - ett virkelig Endetidstegn?

Før jeg pratet om Tegn i solformørkelse, skal jeg snakke om Tegn i Ordet.  Vet dere hva dette Ordet betyr Hebraisk: Mazel Tov. Man bruker det når man gratulerer noen. Men på grunnteksten så har ordet Mazel samme rot som Mazzaroth, kom betyr konstellasjon/stjernebilde. Tov betyr god. Så hva sier du da "god konstellasjon" eller å være i ett "godt tegn".  Hva referer da jødene til? 

Tegn og visdom

1 Kor. 1:22 "For jøder spør etter tegn, og grekere søker visdom,.." . Og tallet 22 er nummeret for endetiden/jødenes nummer Grekerne referer til hedningene, altså vi som ikke er jøder.  Typisk i vår intelektuelle verden er at vi tar en debatt. Fordi hedningene søker etter kunnskap/visdom. Men jødene søker ikke den type bevis når det gjelder hvem som er Messias. De vil ha tegn. En rabbiner fant Jesus fordi han skjønte geometri i Bibelen. JHVH er tallet 26 pluss tallet for (jomfru) Maria, og de fikk den samme tallverdien for navnet Jeshua (Jesus). Hedningene ville ikke ha blitt overbevist om sånt. Spesielt kristne i denne tiden gir ikke sånne ting noe oppmerksomhet - til de tegnene Bibelen snakker om.

Les hele artikkelen her.

8 november 2016 - En 15 år gammel sekulær jødisk gutt, Nathans visjon om den 3 verdenskrig, blodmånene, Gog og Magog, og fremtiden for Israel

En visjon fra en 15 år gammel jødisk gutt. Han døde i 15 minutter, den første dagen på Løvhyttefesten i 2015. Det var akkurat den dagen jeg (SteveCioccolanti) forkynte om om de 4 blodmånene og at blodmånene er et tegn til jødene, akkurat som solformørkelsene på Guds hellige dager er tildelt til hedningene. Det overrasker meg ikke at det skjedde når den 4 blodmånen viste seg, vi er i den tiden, hvor blodmånene melder oss noe viktig for Israel.

Les hele artikkelen her.